Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah hepimize hayırlı evlatlaar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın

amiiiinnnnnn hoşgeldin aramızaaa

su cimcime canim topikiniz hayirli olsun
men qariban azerinide alin araniza

men de cift cizgiye hemde koyusundan olanlara hasretim insallah bu topikde bol bol cift cizgili eklentiler olucak herkes hamile kalicak insallah

canımmmmm hoşgeldin inşallah herkes hamile kalacak

evet allah tez zamnda bizede versin yüzümü kimseye karş eğmesin bnm ba 10 ekim kızlar

hoşgeldinnnnnn inşallah kırmızılar sadece gebelik testinde karşına çıkar

ben de geldim topik hayırlı ve de uğurlu en önemlisi bol bebişli olsun innnşşşşaaaallllaaahhhhhh

inşallah canımmmmm hoşgeldiiiinnnn

slm kızlarrrrr..... bende bu ay çifti bekleyenlerdenm benim batım bugun.... kırmızılarımm yoklarrrr.... bugun gectıkten sonra test yapıcagım inşallahhhh.... guzel bı başlangıç olurrr bu topıkee....

ayyyy topiğimizin ilk hamilesi sen olabilirsin o zaman hoşgeldin canımmm

inşallah bu ay gerçek çift çizgiyi görürsün canım hoşgeldinnnn

benim bat 10 ekim ama hic umudum yok cunki doktor yumurtanin tam buyumedigini soyledi bu ay hamile kalamazsin dedi hem kist de cikti bakalim
insallah insallah en kisa zamanda hamile kaliriz burda gobekler atariz ikicanli

olsun kuzum benimde bu aydan umudum yok biz seninle kasımda göreceğiz çift çizgiyi

hayatım Allah sesini ve dua etmesini sevdiği kullarına dert verirmiş tekrar tekrar dinlemek için. biz her ay hergün dua ediyoruz demekki rabbim bizi seviyor. inşallah en kısa zamanda hamiş olursun sende

huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu bnsz olurmu burası

kuzuuuuuummmmmm hiç sensiz olurmu yaaaaa sen bizim demirbaşımızsın ama ilk hamişlerden olma ihtimalin çok yüksek

Azeri güzelim hoşgeldin seni gurbetlerde yalnız birakır mıyız hiç :)
Sadiye, kelam hoşgeldiniz kızlar inşallah topigimiz hamile dolar :)

hoş bulduk canım:) benim bat da 6 ekim inşallah gelmez kırmızılar.. illa kırmızı gelecekse testte ikinci kırmızı gelsin inşallah

hoşbuldum benimde bat 16-17 ekim

tamam canım tabloyu oluşturunca eklerim inşallah gelmez adı batasıca

hoş bulduk canım:) benim bat da 6 ekim inşallah gelmez kırmızılar.. illa kırmızı gelecekse testte ikinci kırmızı gelsin inşallah

inşallah o gün göreceğin tek kırmızı gebelik testindeki çift çizgi olur canım

Olur mu hiç tabi ki olmaz kuzum hoşgeldin inşallah burda öğreniriz hepimiz bebislerimizi

inş cnm bnm inşşşşş
Öyle canım nasılsa gelecekler eşşek sipaları ama beklemek zor işte

inş ya bnde versem keske o hberı ılayda hamile ne gzel

huş bulduk beya ay bi öbür tapikdeyim bi bunda ne güzel oluyo arkdasım çogalıyo

evet canım bu yüzden bilerek belirli bir ay ismi vermedim ve bu yüzden belirli bir aya bağlı kalmadan diye açıklama yaptım her ay bizim olsun her ay bir arada olalım diye

Son düzenleme:
evet canım bu yüzden bilerek belirli bir ay ismi vermedim ve bu yüzden belirli bir aya bağlı kalmadan diye açıklama yaptım her ay bizim olsun her ay bir arada olalım diye

güzel düşünmüşsün canım hayrlı olsun inş hamiş hamiş dolar topigin

hoşgeldin canıııım ay çok heyecanlı varmı peki belirtilerin :18: benimde 3 ekim ama bende belirti falan yok

ayyyyyyy seninkide çok heycanlı ya :) belirti diyebileceğim anormal bir değişiklik yok canım.

Son düzenleme:
ayyyyyyy seninkide çok heycanlı ya :) belirti diyebileceğim anormal bir değişiklik yok canım.

ay yok yaaa benimde hiç değişiklik gözlemlediğim söylenemez aksine her ay umudum olurdu bu ay oda yok boş boş bekliyorum batı hatta biran önce gelse de bitse diye bakıyorum

ayy inş hamişsindir hadi hayrlı haberlerini bekliyoz bacım :18:
aynen bacım seninde uzak sayılmaz mutlu haberlerini alırız inşallah

ay yok yaaa benimde hiç değişiklik gözlemlediğim söylenemez aksine her ay umudum olurdu bu ay oda yok boş boş bekliyorum batı hatta biran önce gelse de bitse diye bakıyorum

kendim yazıyormuş gibi hissettim :) bendede umut pek yok olacağımı hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…