- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Allah hepimize hayırlı evlatlaar versin kimsenin kucağını boş bırakmasın
amiiiinnnnnn hoşgeldin aramızaaa
su cimcime canim topikiniz hayirli olsun
men qariban azerinide alin araniza
men de cift cizgiye hemde koyusundan olanlara hasretim insallah bu topikde bol bol cift cizgili eklentiler olucak herkes hamile kalicak insallah
canımmmmm hoşgeldin inşallah herkes hamile kalacak
evet allah tez zamnda bizede versin yüzümü kimseye karş eğmesin bnm ba 10 ekim kızlar
hoşgeldinnnnnn inşallah kırmızılar sadece gebelik testinde karşına çıkar
ben de geldim topik hayırlı ve de uğurlu en önemlisi bol bebişli olsun innnşşşşaaaallllaaahhhhhh
inşallah canımmmmm hoşgeldiiiinnnn
slm kızlarrrrr..... bende bu ay çifti bekleyenlerdenm benim batım bugun.... kırmızılarımm yoklarrrr.... bugun gectıkten sonra test yapıcagım inşallahhhh.... guzel bı başlangıç olurrr bu topıkee....
ayyyy topiğimizin ilk hamilesi sen olabilirsin o zaman
hayırlı olsun cnm.bende her ay görmeyi diliorm o çift çizgiyi kafayı ycem artık:)gerçi 2 ay önce görür gibi oldum hafif bi çizgi çıktı ateş basmalarında anlamıştım son hafta.1-2 saate reglim geldi1 gün gecikmştii adetim. öle olunca yarım kalıomuş delememiş tam yumurtayı öle okumuştm netten.artık ateş basınca anlııcam hamile olduumu demekki benim belirtim ölee oluck.bakalım:)
inşallah bu ay gerçek çift çizgiyi görürsün canım hoşgeldinnnn
benim bat 10 ekim ama hic umudum yok cunki doktor yumurtanin tam buyumedigini soyledi bu ay hamile kalamazsin dedi hem kist de cikti bakalim
insallah insallah en kisa zamanda hamile kaliriz burda gobekler atariz ikicanli
olsun kuzum benimde bu aydan umudum yok biz seninle kasımda göreceğiz çift çizgiyi
bıktım rartık tek çizgi tek çizgi görmeye ilk aydan hamil ekalanları gördükce sinirleniyorum allahın sevgili kullarından diyorum beni sınıyo rabbim öyle geçiriyorum ama allahım ben dersimi aldım artık bnm çizgimi artık yalnız bıtrakma sen herşeyi yaparsın ne olur yanına incecik bi çizgi daha koysan diyorum
hayatım Allah sesini ve dua etmesini sevdiği kullarına dert verirmiş tekrar tekrar dinlemek için. biz her ay hergün dua ediyoruz demekki rabbim bizi seviyor. inşallah en kısa zamanda hamiş olursun sende
huuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu bnsz olurmu burası
kuzuuuuuummmmmm hiç sensiz olurmu yaaaaa sen bizim demirbaşımızsın ama ilk hamişlerden olma ihtimalin çok yüksek