Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar girip bakıyorum kimsecikler yok nerdesiniz yahu
Kızlar benım adetım yarın ve bugun test yapıp çift çizgiyi gördum aralıkta kimyasal gebelik yaşamıştım dua edın bu sefer bebegim tutunsun
kimsecikler yok muuu![]()
Valla canım belim kopucak gibi agrıyo .. Aslında doktora gitmiştim rahim duvarım kalınlasmıstı doktor adet olucam sandı yakındı cunku meger hamileymişim inşallah mutlulugum yarım kalmaz.. İnş sende kısa surede hamile kalırsınAyyyyy canım benim çoook sevindimmmm :)) inşş sağlıklı olur kötü düşünmee
Bende Kasım'da kimyasal gebelik geçirdim inş bende Hamiş olurum.
Canım belirtilerin varmıydı???
Kızlar benım adetım yarın ve bugun test yapıp çift çizgiyi gördum aralıkta kimyasal gebelik yaşamıştım dua edın bu sefer bebegim tutunsun
Canim tebrik ederim.allah bizede nasip etsin.stres yapma guzel seyler dusun.kimyasal eskide kaldi.geldi gecti :) yine olcak diye bisey yok pozitif ol.rabbim kucaginada almayi nasip etsin.ayy neguzel hep boyle guzel haberler alsak dimi :))
Canim tebrik ederim.allah bizede nasip etsin.stres yapma guzel seyler dusun.kimyasal eskide kaldi.geldi gecti :) yine olcak diye bisey yok pozitif ol.rabbim kucaginada almayi nasip etsin.ayy neguzel hep boyle guzel haberler alsak dimi :))
Valla canım belim kopucak gibi agrıyo .. Aslında doktora gitmiştim rahim duvarım kalınlasmıstı doktor adet olucam sandı yakındı cunku meger hamileymişim inşallah mutlulugum yarım kalmaz.. İnş sende kısa surede hamile kalırsın
Ewet hergün böyle güzel haberler almak çok keyifli :) sıra bize de gelir inş :))
Ayy canım bel ağrısı fena(
âmin canım sen içini ferah tut sakın stres yapma çok etkiliyor
yrn mı gidiceksin kan vermeye ???
Ay canım hayırlı olsun ben hatırlıyorum o zamanı, rabbim bu sefer bebeğini seninle birlikte kılsın, inşallah sorunsuz şekilde tamamlarsın bu dönemi, Allah herkese nasip etsin...
Amin canımm sagol ..
Ben buraya hep hasta olarak mi yazacagim:-( çok kötüyüm kızlar faranjit sinuzıt olmuşum hafta sonu atesim çıktı mecbur kaldım doktora ciktim yoksa ışte çalışmayacağım iş yerinde denetim var bu hafta izne de çıkamıyorum. Doktor antibiyotik gargara verdi. Şimdi de öksürük başladı karnım kasılıyor resmen inşallah çabuk geçer bebeğime birşey olmaz. Dua edin. Benim bu dünyadaki imtihanım hastalıklar sanırım allah dermasiz dert vermesin bunada şükür diyelim.
Valla canım belim kopucak gibi agrıyo .. Aslında doktora gitmiştim rahim duvarım kalınlasmıstı doktor adet olucam sandı yakındı cunku meger hamileymişim inşallah mutlulugum yarım kalmaz.. İnş sende kısa surede hamile kalırsın
Canım hayrlı olsun sagsalim bebegne kavusursun inşallah... Darısı bizlere de olsun inşallahhh
hayırlı olsun canım bebeğin sapasağlam tutunsun