Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
]Kizlar agrilarm icin doktora gittim bat 12 subat ve kasiklarim belimde agri vardi kardesim zorla dokt goturdu gittim tahlil yapmadi ama gebelikte gorwmedim dedi yine kist vaemis ama hic bu hale gelmemistim usutmede yok dedi ya cok uzuldum ama yinede gebelik gecince test yap dedi Allahim sabir ver[/QUOTE]

Teşekkürler canım :)) benim bat 16 - 17 Şubat gibi bakalım o güne kadar ölçücm :))

Canım o zaman ateşin düştüğünde yumurtlam gününmüş öncesinde ilişki olduysa şansın çok yüksek:)

Kızlar benide ekleyin bat 1mart ilk deneme yaş 27

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Canım geçmiş olsun hayırlısı inş bebiş olur canım üzme kendini

Canım o zaman ateşin düştüğünde yumurtlam gününmüş öncesinde ilişki olduysa şansın çok yüksek:)

Ayy oldu tabii inşş busefer tutar :)))
Ama adetlerim kimyasal gebelikten sonra düzensizleşti
Aralık - 32. Gün
Ocak- 36. Gün adet oldum
Inşş adetlerimde düzene girer canım

Canım geçmiş olsun hayırlısı inş bebiş olur canım üzme kendini

Ayy oldu tabii inşş busefer tutar :)))
Ama adetlerim kimyasal gebelikten sonra düzensizleşti
Aralık - 32. Gün
Ocak- 36. Gün adet oldum
Inşş adetlerimde düzene girer canım[/QUOTE]

Bilmiyorum rabbim insallah bu ay hepimize verir

Canım bende kadından bahsettım zaten erkegın spermle hamıle kalanıcagını bılıyorum zaten kadın vucundunda 3-5 gun arası yasıyo 2 3 gun once ilişki olduysa tutabılır

Canım bende kadından bahsettım zaten erkegın spermle hamıle kalanıcagını bılıyorum zaten kadın vucundunda 3-5 gun arası yasıyo 2 3 gun once ilişki olduysa tutabılır

Canım arkadaş yumurtlamayı kaçırdık demiş sende öyle yazmışsın ondan yazdım neyse

Gunaydn kizlr mutlu bi hafta sonu diliyrm tabi ben calsyrm bugun:2: heran isten cikablirm neyms efendm alakam olmayan bi subemz pazarlari acilackmis bende gidecekmisim valla dedim ben hayatta gelmem bi pazarmvar asil bomba enstmn yanda calsyrm tum subeler kendsnn ortkyok yani

ikinci çok silik cizgiyi gören varmı?? adet günlerinin içindeyim suan ama test böyle cıktı. al bi gebelik testi kiti ile yaptım.

Gunaydn kizlr mutlu bi hafta sonu diliyrm tabi ben calsyrm bugun:2: heran isten cikablirm neyms efendm alakam olmayan bi subemz pazarlari acilackmis bende gidecekmisim valla dedim ben hayatta gelmem bi pazarmvar asil bomba enstmn yanda calsyrm tum subeler kendsnn ortkyok yani

her ay bende bekliyorum umutla ama yok.80 gun oldu gecıkelı test yaptım bısey çıkmadı..tarlusal kullandım ama yınede olmadım beklıyorumm suan ınsallah bana bır suprız olur dıyorum ama umudumda yok ne yazık kı

yani 2 aydır, hatta neredeyse 3 aydır adet görmemişsiniz.Her zaman var mıdır böyle düzensizlik yoksa ilk mi? çok garip geldi adet söktürücü aldığınız halde adet olamamanız.Belki de kist oluşmuştur o engel olmuştur.

Kizlar bikacgun oncede bahsetmistim size benim goguslerim cok agriyo yumurtlama falan derken bu agrilar cok artti goguslerimin uclari etrafi okadar cok aciyoki dungece uyutmadi resmen ya.moralim bozuldu gecen ayda cok agridilar ama bu ay dokunamiyorum biliyosunuz gecen ayda adetim cok gecmisti hersey normaldi dr buayda gecikme olursa hormon testi yapalim dedi.bu gogus agrilarimin hormonla ilgisi olabilirmi.cahillik basa bela.esim goguslerin buyumus dedi bugun bende farkettim bunuda pek takilmadim kilo almisimdir diye.ay aklima kotu kotu seyler geliyo.bukadar gogus agrisi normal olamaz ki.bi fikri olan varsa yardimci olabilirmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…