ya kimisinde ıspanak haşlanır diyor kimisinde haşlanmadan rondodan geçirilir diyor ondan kafam karıştı ilk kez yapacağım için riske atmak istemiyorum. şimdi herkes çalışıyor ben evdeyim herkesin benden beklentisi yüksek rezil olmayayım yani
cheesecake bende çok severim ama o da denendi. ıspanak pastasını daha deneyen olmadı ondan onu seçtim yoksa benimde aklımda portakallı cheescake yapmak vardı
bu arada takvimin hayırlı olsun kuzucum en iyisini yapmışsın boşver totemi bizi beklersen çocuk doğar bizde hala bebek olmaz :))
birde cinsiyeti belli mi ben kaçırdım o kısmı
kullanım klavuzu yokki. yani var ama nasıl kullanılacağı yazmıyor. bütün modellerinki yazıyor benimki yazmıyor. aldığım yeri aradım gelip bakmadılar bile. bizde bilmiyoruz bu modeli ilk size getirdik diyorlar. nette de bişey bulamadım.
mikrodalgayı çözdüm bunu çözemiyorum.
O ne saçma bir şeymiş canım öyle, markası ne ki ne kadar zor olabilir dijital falan mı?
ICF ankastre DIVa canım. valla az önce bile baktım kendi sitesinde bile yok
Kızlar belim çok ağrıyor adete 3 gün var galiba kasıkta sancılar da başladı adetim gelick galiba :s
Gelmesssin gelmessinn 😞
Bebiş varsa gelmesin yoksa gelsin
MRb kızlar nasılsınız nasıl gidio ??
Benim bu aralar çok yoğun bir iş tempom var zaman bulamıyorum
Bu ay inş güzel haberler alırız :))) keyfimiz yerine gelir
Benim kocişim aşkını ensesine yazdırdı yani dövme yaptırdı :))) 3 gün su değmemesi gerekiomuş
Tamda benim yum yum zamanına denk geldi sanırsam((((
Benden bu ayda umut yok((
valla aynen beni anlattın canım her yumurtlama öncesi kasıklarımda 2-3 gün süren bir sızlama oluyor ayrıca göğüslerimin uçları deli gibi sızlıyor şişiyorKizlar yumurtlama olmadan once ogun yada ogune yakin gogusleriniz sizliyomu kasiklariniz hafiften boyle adet olcakmis gibi agriyomu???
valla aynen beni anlattın canım her yumurtlama öncesi kasıklarımda 2-3 gün süren bir sızlama oluyor ayrıca göğüslerimin uçları deli gibi sızlıyor şişiyor
Gunaydn kizlar naslsnz bakim yazamydm 2 gundr evin yorgunlugu hala uzermde.kizlar kocislere ne yedrynz icrynz bunlari konsalmda olestk olalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?