Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ispanağı haşlıyordu annem canım, haşlayıp rondodan geçiriyordu, tadı gelmiyordu böylece sadece rengi oluyordu.
Ay canım olur mu öyle şey, valla heyecanla bekliyorum sizin bebişleri, gelecek hepsi inşallah sırayla...
Erkek dedi doktorumuz, çıkıntımız varmış, ama 15 şubatta kontrolümüz olacak o zaman kesinleşecek.

O ne saçma bir şeymiş canım öyle, markası ne ki ne kadar zor olabilir dijital falan mı?

Şu avatar resmimizin altındaki mavi kuş resimi ne anlama geliyor ya arkadaşlar :) uzak kalmışım ne ciciymiş ne anlama geliyo ki bilen var mı ?

Gunaydn kizlar naslsnz bakim yazamydm 2 gundr evin yorgunlugu hala uzermde.kizlar kocislere ne yedrynz icrynz bunlari konsalmda olestk olalm

günaydın kızlar nasılsınız.

eflalim kuzum yaa ben bu adaçayını içince kafamı kaldıramıyorum bi uyuşukluk bi uyku hali çöküyor üzerime akşam bardak elimde uyuyakalmışım normalmi bu

adaçayı içmeyin hamişlik düşünenler ,adet söktürücüdür ,düşüğe yol açıyor haberiniz olsun

Kızlar belim çok ağrıyor adete 3 gün var galiba kasıkta sancılar da başladı adetim gelick galiba :s

merhaba kızlar. bugün adet günüm dün pembemsi su geldi peçeteye silince gordum bugun kahverengi oldu ve akıntı gibi. hala gelen giden yok. hiçbir belirtimde yok sadece gögüs uçlarıma dokununca acıyo lütfen yardım edınnnnnnn

merhaba kızlar eşim memlekete gitti üç gün annemde kalacağım yediğim önümde yemediğim arkamda:)

MRb kızlar nasılsınız nasıl gidio ??
Benim bu aralar çok yoğun bir iş tempom var zaman bulamıyorum
Bu ay inş güzel haberler alırız :))) keyfimiz yerine gelir
Benim kocişim aşkını ensesine yazdırdı yani dövme yaptırdı :))) 3 gün su değmemesi gerekiomuş
Tamda benim yum yum zamanına denk geldi sanırsam ((((
Benden bu ayda umut yok ((

Canım o belli olmaz sperm 3 gune kadar yasıyabılıyomus 3 gun sonundada sansını denersin 😊

Kizlar yumurtlama olmadan once ogun yada ogune yakin gogusleriniz sizliyomu kasiklariniz hafiften boyle adet olcakmis gibi agriyomu???

Kizlar yumurtlama olmadan once ogun yada ogune yakin gogusleriniz sizliyomu kasiklariniz hafiften boyle adet olcakmis gibi agriyomu???
valla aynen beni anlattın canım her yumurtlama öncesi kasıklarımda 2-3 gün süren bir sızlama oluyor ayrıca göğüslerimin uçları deli gibi sızlıyor şişiyor

valla aynen beni anlattın canım her yumurtlama öncesi kasıklarımda 2-3 gün süren bir sızlama oluyor ayrıca göğüslerimin uçları deli gibi sızlıyor şişiyor

Iki gundur goguslerim agriyo regliye cok var kasiklarimda agriyinca gecen ayda duzensizdi adetim erken erken hastalancam mi diye dusundum neyse icim rahatladi.o zaman benimde iki gundur var agrim yumurtladim mi ki ya :)) takmicam buay dedim gunude kacirdim heralde.

Gunaydn kizlar naslsnz bakim yazamydm 2 gundr evin yorgunlugu hala uzermde.kizlar kocislere ne yedrynz icrynz bunlari konsalmda olestk olalm

Ben yarından itibaren ceviz fındık başlıyorum kocişimede tabii bu arada kızlar avm lerde çikolata şelalesi oluyor meyvesi onlardan yedirin kocişlerinize müthiş enerji geliyor beylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…