Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sor canım ben veya başkası yardımcı oluruz. benim kocam pek utangaçtır kaç defa istedim alamadı bende eczaneyi arıyorum paket yaptırıyorum sonra eşimi arıyorum eczanede paket var onu al gel diyorum

ooyyy benn bi daha cekingen demeyeyim beee o zamannnnnnn

Nerden aliyim cnm dijitali :)
Canım eczanede olur ben braun kullanıyorum memnunum çok pahalı bir şey alma sakın:)
hadi canım kolay gelsin sevindim inşallah hemen olur, canım çakşırı iyi araştır sperm artırıyormuş ama bazen ters tepebiliyormuş, keçi boynuzu kürü en iyisi
sor canım ben veya başkası yardımcı oluruz. benim kocam pek utangaçtır kaç defa istedim alamadı bende eczaneyi arıyorum paket yaptırıyorum sonra eşimi arıyorum eczanede paket var onu al gel diyorum

hadi canım kolay gelsin sevindim inşallah hemen olur, canım çakşırı iyi araştır sperm artırıyormuş ama bazen ters tepebiliyormuş, keçi boynuzu kürü en iyisi

sağolasın canım artık doktora sadece bebeğim için gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum yahu
valla alırken sordum aktara erkeği ve dişisi oluyormuş erkekler erkek olanı kadınlar dişi olanı içmeliymiş yanlış içilirse ters etki yapıyormuş dedim ilk kez duydum böyle bişeyi dedi. aldım bakalım. eşime suyunu içireceğim.
birde bana karışık çay verdi içinde çakşır kökü , kakule , çoban çantası , melissa var. bunu iç birde hergün adaçayı içmeye çalış dedi.

ders çalışmaktan gına geldi. artık sınavdan ziyade gittiğim yerde daha iyi bir doktor bulabilirim umudu ile çalışıyorum

Cnm özel den mesaj attim sana cvplrsn sevinirim:)

Ohhh iç canım şifa olsun size sonu bebek olsun veee çok şey istemiyorsun inşallah her ay bebeğini görmeyede gidersin, adaçayı benimde favorim diğer sayfada adaçayı içen gebe kalıyor sende iç mutlaka
Cnm özel den mesaj attim sana cvplrsn sevinirim:)
Cevapladım canım

ooyyyyyy nasıl içiyorsunuz canım kaçıncı gün başlıyorsunuz kaç gün devam ediyorsunuz hergün kaç fincan içiyorsunuz. kestane kebap acele cevap

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve sonuc çift cizgi😃ovulasyon testiyle yapmıştım ilk testi oda çift çizgi çıkıyor belirtileri söylemek istiyorum bel ve kasık ağrısı çok azda göğüslerim ağrıdı tam adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenmek cok güzel.inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine

Tebrik ederim canımmm ne kadar güzel bir haber :) nasıl hissediyorsan şu an ben de öyle hissetmek istiyorummmm artık
Hastanedeydim bugün tekrar muayne oldum yihu yihuu kist falan kalmamış rahmimde bir problem yok çok korktuğum pkos falan gibi bir sorunum da yokmuş her şey yolunda dedi doktor yumurta çatlamadığı için kiste dönüşebilir her kadın yılda 1-2kez bunu yaşar normaldir gebeliğe de engel değildir merak etme dedi.Vücut kendiliğinden de atarmış zaten ilaca bile gerek yokmuş ama tabi ilaç daha kolay ve hızlı atılmasını sağlıyormuş.Neyse bu ay ilaç milaç yok sanırım eski düzende anca 36.gün adet olurum yine.Yumurta takibi yaptırcam bu ay belki doktor çatlatma iğnesi uygular ha-yır-lı-sı.....

Gözün aydın canıım .. Belirtiler ne zaman basladıı

Cnmm çok sevindim kan testi yaptr bi dra da görün cnm :) saglikla akirsn kucağına. Peki cnm kasik agrisi nasil bi agrydi uzunmu sürdü anlatrmsn

Kızlar cok teşekkür ederim yarın doktora gidicem bi aksilik olmazsa. ben Kasım'da bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ilk gebeliğim de kasık ağrısı hiç yaşamamıştım yaklaşık 3gün adet olucakmısım gibi kasıklarım ağrıdı tamamen adet öncesindeki belirtiler gibi göğüslerin cok ağrımıyor ve yumurtalıklarım biraz sancıdı.bide unutmadan söliyim adet dönemlerindekinden biraz daha fazla bel ağrısı çektim ve akıntım yoğundu

Belirtiler yaklaşık 10 gün önce falan başladı bu ay kesinlikle hamile değilim adet olucam kesin deyip aksamdan ped bile kullandım sabah bi süprizle karsılaşmıyım diye.evde ovulasyon testi ölesine bi yapıyım dedim çok koyu çift kırmızı çıkınca şüphelensim

Hayirli olsun canim benimde 15 gunndur gogus agrisi var ara ara kasik agrisi olyor ama akinti az bakalim ne olacak

ooyyyyyy nasıl içiyorsunuz canım kaçıncı gün başlıyorsunuz kaç gün devam ediyorsunuz hergün kaç fincan içiyorsunuz. kestane kebap acele cevap
Canım yazıyorum:)) herkes uygulasın kızlar:) adetin 2. günü başlıyorsun 12. gün bırakıyorsun günde bir fincan ben bazen iki içtim, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak kaynar suya koyuyorsun beş dk. bekletip süzüp içiyorsun sonra kaliteli kaliteli yumurtluyorsun

Hayırlı olsun sağsalim doğurup büyütmek nasip olsun

Cnm bnm 2 gün önce hiç yasamadgm bi sanci oldu bütün gun şuanda adet olckmism gbi hafif bi agri ve sadece birazda bel agrsi galiba adet olucm yine :)

Peki cnm yumurtlama sorunu olanlr mi içecek bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…