sor canım ben veya başkası yardımcı oluruz. benim kocam pek utangaçtır kaç defa istedim alamadı bende eczaneyi arıyorum paket yaptırıyorum sonra eşimi arıyorum eczanede paket var onu al gel diyorum
Canım eczanede olur ben braun kullanıyorum memnunum çok pahalı bir şey alma sakın:)Nerden aliyim cnm dijitali :)
hadi canım kolay gelsin sevindim inşallah hemen olur, canım çakşırı iyi araştır sperm artırıyormuş ama bazen ters tepebiliyormuş, keçi boynuzu kürü en iyisibende iyiyim canım evet başladı diyebiliriz. eşim yavaş yavaş fikrinden caymaya başladı. birde gittiğim bütün doktorlar kendi başına yumurtlayamıyosun 3. gün gel klomen ve çatlatma iğnesine başlayalım diyince o da pes etti ikimizde biran önce olsun diye bakıyoruz artık daha zor hale geldi.
birde doktorlar eşimin sperm tahlilini istiyor ama eşim gurur yapıyor gitmiyor. bende bugün gidip çakşır otu alacağım öyle şeyleri içirmek daha kolay ya doktor ya bu diyince bir dikişte içiyor
sor canım ben veya başkası yardımcı oluruz. benim kocam pek utangaçtır kaç defa istedim alamadı bende eczaneyi arıyorum paket yaptırıyorum sonra eşimi arıyorum eczanede paket var onu al gel diyorum
hadi canım kolay gelsin sevindim inşallah hemen olur, canım çakşırı iyi araştır sperm artırıyormuş ama bazen ters tepebiliyormuş, keçi boynuzu kürü en iyisi
Canım eczanede olur ben braun kullanıyorum memnunum çok pahalı bir şey alma sakın:)
hadi canım kolay gelsin sevindim inşallah hemen olur, canım çakşırı iyi araştır sperm artırıyormuş ama bazen ters tepebiliyormuş, keçi boynuzu kürü en iyisi
Ohhh iç canım şifa olsun size sonu bebek olsun veee çok şey istemiyorsun inşallah her ay bebeğini görmeyede gidersin, adaçayı benimde favorimsağolasın canım artık doktora sadece bebeğim için gitmek istiyorum çok mu şey istiyorum yahu
valla alırken sordum aktara erkeği ve dişisi oluyormuş erkekler erkek olanı kadınlar dişi olanı içmeliymiş yanlış içilirse ters etki yapıyormuş dedim ilk kez duydum böyle bişeyi dedi. aldım bakalım. eşime suyunu içireceğim.
birde bana karışık çay verdi içinde çakşır kökü , kakule , çoban çantası , melissa var. bunu iç birde hergün adaçayı içmeye çalış dedi.
Cevapladım canımCnm özel den mesaj attim sana cvplrsn sevinirim:)
Sağol tatlım :)Ohhh iç canım şifa olsun size sonu bebek olsun veee çok şey istemiyorsun inşallah her ay bebeğini görmeyede gidersin, adaçayı benimde favorimdiğer sayfada adaçayı içen gebe kalıyor sende iç mutlaka
Cevapladım canım
Ohhh iç canım şifa olsun size sonu bebek olsun veee çok şey istemiyorsun inşallah her ay bebeğini görmeyede gidersin, adaçayı benimde favorimdiğer sayfada adaçayı içen gebe kalıyor sende iç mutlaka
Cevapladım canım
Tebrik ederim canımmm ne kadar güzel bir haber :) nasıl hissediyorsan şu an ben de öyle hissetmek istiyorummmm artıkKızlar bugün gebelik testi yaptım ve sonuc çift cizgi😃ovulasyon testiyle yapmıştım ilk testi oda çift çizgi çıkıyor belirtileri söylemek istiyorum bel ve kasık ağrısı çok azda göğüslerim ağrıdı tam adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenmek cok güzel.inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve sonuc çift cizgi😃ovulasyon testiyle yapmıştım ilk testi oda çift çizgi çıkıyor belirtileri söylemek istiyorum bel ve kasık ağrısı çok azda göğüslerim ağrıdı tam adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenmek cok güzel.inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine
Cnmm çok sevindim kan testi yaptr bi dra da görün cnm :) saglikla akirsn kucağına. Peki cnm kasik agrisi nasil bi agrydi uzunmu sürdü anlatrmsnKızlar bugün gebelik testi yaptım ve sonuc çift cizgi😃ovulasyon testiyle yapmıştım ilk testi oda çift çizgi çıkıyor belirtileri söylemek istiyorum bel ve kasık ağrısı çok azda göğüslerim ağrıdı tam adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenmek cok güzel.inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine
Belirtiler yaklaşık 10 gün önce falan başladı bu ay kesinlikle hamile değilim adet olucam kesin deyip aksamdan ped bile kullandım sabah bi süprizle karsılaşmıyım diye.evde ovulasyon testi ölesine bi yapıyım dedim çok koyu çift kırmızı çıkınca şüphelensim
Canım yazıyorum:)) herkes uygulasın kızlar:) adetin 2. günü başlıyorsun 12. gün bırakıyorsun günde bir fincan ben bazen iki içtim, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak kaynar suya koyuyorsun beş dk. bekletip süzüp içiyorsun sonra kaliteli kaliteli yumurtluyorsunooyyyyyy nasıl içiyorsunuz canım kaçıncı gün başlıyorsunuz kaç gün devam ediyorsunuz hergün kaç fincan içiyorsunuz. kestane kebap acele cevap
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve sonuc çift cizgi😃ovulasyon testiyle yapmıştım ilk testi oda çift çizgi çıkıyor belirtileri söylemek istiyorum bel ve kasık ağrısı çok azda göğüslerim ağrıdı tam adet olucam diyip hamile olduğunu öğrenmek cok güzel.inşallah isteyen herkes tez zamanda kavuşur bebişlerine
Cnm bnm 2 gün önce hiç yasamadgm bi sanci oldu bütün gun şuanda adet olckmism gbi hafif bi agri ve sadece birazda bel agrsi galiba adet olucm yine :)Kızlar cok teşekkür ederim yarın doktora gidicem bi aksilik olmazsa. ben Kasım'da bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ilk gebeliğim de kasık ağrısı hiç yaşamamıştım yaklaşık 3gün adet olucakmısım gibi kasıklarım ağrıdı tamamen adet öncesindeki belirtiler gibi göğüslerin cok ağrımıyor ve yumurtalıklarım biraz sancıdı.bide unutmadan söliyim adet dönemlerindekinden biraz daha fazla bel ağrısı çektim ve akıntım yoğundu
Peki cnm yumurtlama sorunu olanlr mi içecek bunuCanım yazıyorum:)) herkes uygulasın kızlar:) adetin 2. günü başlıyorsun 12. gün bırakıyorsun günde bir fincan ben bazen iki içtim, bir tatlı kaşığı adaçayını bir bardak kaynar suya koyuyorsun beş dk. bekletip süzüp içiyorsun sonra kaliteli kaliteli yumurtluyorsun
Hayırlı olsun sağsalim doğurup büyütmek nasip olsun
Peki cnm yumurtlama sorunu olanlr mi içecek bunu
Hayır canım gebelik isteyen herkes içecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?