Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben evlendiğimde 58 kg dım. Bnde pcoluyum hızla kilo aldım bir senede 76 yı gördüm. Şuan kilo veriyorum dikkat ediyorum yani 70,70 im şuan inş. eski kiloma dönerim.

Ben evlendiğimde 58 kg dım. Bnde pcoluyum hızla kilo aldım bir senede 76 yı gördüm. Şuan kilo veriyorum dikkat ediyorum yani 70,70 im şuan inş. eski kiloma dönerim.

inşalahh cnm inşallahhhh ........ bende folikül ço fazlaymış o nedemk bilmiyorum takibe gittiğimde doktor öyle söyledi bend eçok sru sorduğum için yüzüm olmadı onu sormaya !!!!! pkolular zor veriyor cnm biliyorsun bende 84 83 arası gidip geliyorum benimde en az 15 kilo vermem gerek ....... yani senin kilonda olmam gerek

Matmazel kuzum nereye gitti kocan şu yumyum haftası?? açaydın gollarınııı gitme diyeydiiinnnn
Ahh ahh sorma cok dertliyim cokk bu konuda. Gitmeden dun bi calisma yaptik ama kismet guzelim haftasonumuzu hic ettiler. Giderken zaten oyle bi vicdan yaptimki oooo icine tas gibi oturdum sabah beri 10 kere aradi bakalim sali yada carsamba donmeyi planliyor. Kismet o yuzden kalan gunlerde ne kadar olur bilemiyorum...

Cnm napiym bnde yoldaydim baya bi kar yağıyor. .yolda afet oldm sandim sancim vardi yokmuş bişe ama gelir yakinda:))
Aaaa gelicek gelicek diye diye zorla getiriceksin azicik isteksiz ol git gelme yada bana bebekle gel falan de

Slm arkadaşlar topiğiniz güzelmiş. Bende her ay çift çizgi bekleyenlerdenim. 27 yaşındayım. İnşallah en yakın zamanda görürüz.
İnsallah sende en yakin zamanda javusursun istegine... Biz daha kavusamadik malesef

Son düzenleme:
Tatlım ben napim kendi gelmek istiyo :)))

Canım benim ders calışmaktan diğer çalısmalar fıs durumda bu dönemi bitirseydm güzelce eahatca diğer çalışmalara başlıcam çok ödev var yine haftaya sunumlar var stres çok sen nasılsın

arkadaşlar çörek otu kürü bazı kişilerde kist yapıyor cok fena. uyarmadan edemedim.illaki faydasını görenler olmuştur ama ben pco luyum ve bende de kist yaptı haberiniz olsun.. herkese Allah kolaylık versin.

arkadaşlar çörek otu kürü bazı kişilerde kist yapıyor cok fena. uyarmadan edemedim.illaki faydasını görenler olmuştur ama ben pco luyum ve bende de kist yaptı haberiniz olsun.. herkese Allah kolaylık versin.

Bunu ilk defa duydm canm dr mu dedi çörek otu kist yaptı die.

Yaaa bende yrn başlamayı düşünüyordum bende pcoluyum ???

Kızlarrr lütfen yardım edin!!
Yarın akşam çayına misafirlerim geliyor, Pazar günü arkadaşa gideceğim tatlı bir çeşit yapmam gerek, pazartesi de yerli malı var kardeşimin. Onun için birşeyler yapmalıyım.. Var mı güzel tarifleriniz?? cupcake, muffin olabilir yerli malı için. Ya da kakaolu ıslak kurabiye falan düşünüyorum. Ama denenmiş tarifler olursa çok sevinirim

Ya benim de yarın akşam yemekten sonra misafirler gelecek ben ne yapmalıyım en az üç çeşit lazım

Burada tarif veremem ama Hale'nin Dünyası derim )

Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
Canim idrara gecmesi icin erken bence, gunu geçenlerde bile bisey çıkmiyor bazen biliosun , takılma ona henuz erken, cok kafan karışıyorsa kan testi daha net sonuc verir

yerli malı haftasına cupcake mi yapılır kız
ağlayan pasta yap çok güzel oluyo
biz eskiden yerli malı haftasında mısır patlatıp götürürdük okula

Burada tarif veremem ama Hale'nin Dünyası derim )

kııııızzzz ben bile girdim baktım seninmi burası hemen abone olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…