- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
yaptım sporumu 2mil lesli aslında kolumu kaldıracak gücüm yoktu ama iyi geldi okadar yapabildim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaptım sporumu 2mil lesli aslında kolumu kaldıracak gücüm yoktu ama iyi geldi okadar yapabildim.![]()
yoğurdun içine az tarçın dök ye bu portakal diyetinizi etkilermi bilmem ama?abla ben çok acıktım napıcam
![]()
ben tarçın yiyemiyorum abla ya, çok kahve içtim ondanmı oldu acaba 750 ml felan içmiş olabilirimyoğurdun içine az tarçın dök ye bu portakal diyetinizi etkilermi bilmem ama?
hay maşallah olabilir ozaman yoğurt ye sadece çok geç kalmadan ben çok acıktımmı süt yada yoğurt içerim çok nadirde olsaben tarçın yiyemiyorum abla ya, çok kahve içtim ondanmı oldu acaba 750 ml felan içmiş olabilirim![]()
Tam hatırlamıyorum ama aynı kişi birden çok üyelikle oy mu kullanmıştı sanki abla ?Ben katılmam artık Koza'm son yarışta çok saçmalıklar oldu ne gerek varsa.,
Evet haklısın ablam sınırı iyi ayarlamak lazıım tabiiiHe heeeehhhh yemezler güzelim yemezler sen gelirken bu yolları bu ablan geri dönüyor hem de ikinci kere kuzuuuuu. Yaz tatilini bekle o diziler 40 değil 50-55 dk arası bi kerem bi de bağımlılık gibi birşey bir bölümle kalmaz kuzucuk. Takılıyorum tatlım biliyorum seni tatlı şey derslerini ihmal etmezsin sen. Ne yaptın mat açıklandı mi
Haklısın ablam ama bugün üst üste geldiNe desem ki bunları ben yesem sabaha kesin artı olurumnormal bir menü, diyet değil yani Koza'm...
Aaa canım neden gidiyosun kiiÜyeliğimi iptal ettiriyorum aralıkta dönerim
rabişi 2gün sıkıştırdıkmı kaçıyor yada başka bir sebebi var anlayamadım.Tam hatırlamıyorum ama aynı kişi birden çok üyelikle oy mu kullanmıştı sanki abla ?Hiç gerek yok böyle şeylere ya eğlencesine girilen birşey yazık katılan onca kişinin de emeğini yazık ediyo
Evet haklısın ablam sınırı iyi ayarlamak lazıım tabiiiYok henüz açıklanmadı ama kontrol ettiğim kadarıyla çok da kötü değil heralde benim
Ama klasikleri işlemleri falan hoca nasıl değerlendirir görücez
Haklısın ablam ama bugün üst üste geldiSöz yarın daha güzel bir menü vericem
Aaa canım neden gidiyosun kii![]()
Ölçmedim ama iki buçuk litre olmuşturMenün güzel rollacım su ve spor Nasıl?
Ben de anlayamadım ablam yaşadıkları da kolay değil ama ne güzel kendini toparlamaya başlamış. Aslında kilo verdikçe motivasyonu daha da artar aynada kendini daha iyi görmek insana kendini daha iyi hissettirir ama döner inşallah en yakın zamandarabişi 2gün sıkıştırdıkmı kaçıyor yada başka bir sebebi var anlayamadım.
bi benmi bilmiyorum arkadaşımızın ne yaşadığınıBen de anlayamadım ablam yaşadıkları da kolay değil ama ne güzel kendini toparlamaya başlamış. Aslında kilo verdikçe motivasyonu daha da artar aynada kendini daha iyi görmek insana kendini daha iyi hissettirir ama döner inşallah en yakın zamanda![]()
Canım sevdiği kişiyi kaybetmişti yazın bir kazadabi benmi bilmiyorum arkadaşımızın ne yaşadığınıniye gitti anlamadım
oyyy bilmiyordumCanım sevdiği kişiyi kaybetmişti yazın bir kazada![]()
etkilemez Yasom güzel öneriyoğurdun içine az tarçın dök ye bu portakal diyetinizi etkilermi bilmem ama?
onunda bişeye canı sıkıldımı benim gibi gelir gider aklı var nedeyim rabiş okuyon cabuk dön bakiyim gel o saçını başını yolacam kızzzzyasom7272 Abla ya rabianın profile baktım şimdi en son bu akşam herşey bitti.. yazmış
Kötü birşey yoktur inşallah
![]()
ben çok acıktığımda kurtarıcım hatta birazda zencefik zerdeçalda atıyorum 1 çay kaşığı ödemede iyi geliyomuş ama bende biraz çarpıntı yaptı .etkilemez Yasom güzel öneri![]()
sporumu da yazayım efendiiiim
32 dakika cardio burn,35 dakika tae bo..ablanızı örnek alın bakem akşama kadar ev temizle,yemek,ütü hepsini yapıp bu ağır sporları yaptım yaneee![]()
bende sana teşekkür konuşması yapcam ne zamandır en iyi geçirdiğim hafta oldu yaTemizlik yaparken hedefime ulaşınca size yapacağım teşekkür konuşmasını düşünürken buldum kendimi![]()
evet bencede grup çok motive ediciKesinlikle etkisi var roksim...
bende tek yaşıyorum selam yalnız kardeş diyim sanakız ne masaj yapanı ben tek yaşıyom insan sesi yok evde bazen kafayı yicek gibi oluyorum![]()
alışıyor insan canım ya korkmamaya başlıyorsun birde korku filmi vs izlemeyince falan sıkıntı olmuyorNasıl korkmuyorsun tek başına![]()
süpersin bende sporumu yaptım geldimsporumu da yazayım efendiiiim
32 dakika cardio burn,35 dakika tae bo..ablanızı örnek alın bakem akşama kadar ev temizle,yemek,ütü hepsini yapıp bu ağır sporları yaptım yaneee![]()
sende süpersinsüpersin bende sporumu yaptım geldim![]()