• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 7 kilo vermek isteyen var mııııı?

Ben katılmam artık Koza'm son yarışta çok saçmalıklar oldu ne gerek varsa.,
Tam hatırlamıyorum ama aynı kişi birden çok üyelikle oy mu kullanmıştı sanki abla ? o_O Hiç gerek yok böyle şeylere ya eğlencesine girilen birşey yazık katılan onca kişinin de emeğini yazık ediyo:KK43:

He heeeehhhh yemezler güzelim yemezler sen gelirken bu yolları bu ablan geri dönüyor hem de ikinci kere kuzuuuuu. Yaz tatilini bekle o diziler 40 değil 50-55 dk arası bi kerem bi de bağımlılık gibi birşey bir bölümle kalmaz kuzucuk. Takılıyorum tatlım biliyorum seni tatlı şey derslerini ihmal etmezsin sen. Ne yaptın mat açıklandı mi
Evet haklısın ablam sınırı iyi ayarlamak lazıım tabiii :KK60::KK60: Yok henüz açıklanmadı ama kontrol ettiğim kadarıyla çok da kötü değil heralde benim :KK70: Ama klasikleri işlemleri falan hoca nasıl değerlendirir görücez :KK51::KK48:

Ne desem ki bunları ben yesem sabaha kesin artı olurum :KK43: normal bir menü, diyet değil yani Koza'm...
Haklısın ablam ama bugün üst üste geldi :KK43: Söz yarın daha güzel bir menü vericem :KK15:
Üyeliğimi iptal ettiriyorum aralıkta dönerim
Aaa canım neden gidiyosun kii :KK43:

Tam hatırlamıyorum ama aynı kişi birden çok üyelikle oy mu kullanmıştı sanki abla ? o_O Hiç gerek yok böyle şeylere ya eğlencesine girilen birşey yazık katılan onca kişinin de emeğini yazık ediyo:KK43:

Evet haklısın ablam sınırı iyi ayarlamak lazıım tabiii :KK60::KK60: Yok henüz açıklanmadı ama kontrol ettiğim kadarıyla çok da kötü değil heralde benim :KK70: Ama klasikleri işlemleri falan hoca nasıl değerlendirir görücez :KK51::KK48:

Haklısın ablam ama bugün üst üste geldi :KK43: Söz yarın daha güzel bir menü vericem :KK15:

Aaa canım neden gidiyosun kii :KK43:
rabişi 2gün sıkıştırdıkmı kaçıyor yada başka bir sebebi var anlayamadım.

rabişi 2gün sıkıştırdıkmı kaçıyor yada başka bir sebebi var anlayamadım.
Ben de anlayamadım ablam yaşadıkları da kolay değil ama ne güzel kendini toparlamaya başlamış. Aslında kilo verdikçe motivasyonu daha da artar aynada kendini daha iyi görmek insana kendini daha iyi hissettirir ama döner inşallah en yakın zamanda :KK19:

Ben de anlayamadım ablam yaşadıkları da kolay değil ama ne güzel kendini toparlamaya başlamış. Aslında kilo verdikçe motivasyonu daha da artar aynada kendini daha iyi görmek insana kendini daha iyi hissettirir ama döner inşallah en yakın zamanda :KK19:
bi benmi bilmiyorum arkadaşımızın ne yaşadığınıo_O:KK43: niye gitti anlamadım

yasom7272 yasom7272 Abla ya rabianın profile baktım şimdi en son bu akşam herşey bitti.. yazmış :KK43: Kötü birşey yoktur inşallah :KK43:
onunda bişeye canı sıkıldımı benim gibi gelir gider aklı var nedeyim rabiş okuyon cabuk dön bakiyim gel o saçını başını yolacam kızzzz:KK62: madem derdin var burda ablaların var arkadaşların dök içini yardımcı olalaım kaçmakla çözümmü olur.

Temizlik yaparken hedefime ulaşınca size yapacağım teşekkür konuşmasını düşünürken buldum kendimi :KK48:
bende sana teşekkür konuşması yapcam ne zamandır en iyi geçirdiğim hafta oldu ya :D kilo vermesemde desteğinize teşeküürler;)
Kesinlikle etkisi var roksim...
evet bencede grup çok motive edici;)

kız ne masaj yapanı ben tek yaşıyom insan sesi yok evde bazen kafayı yicek gibi oluyorum:KK61::KK14:
bende tek yaşıyorum selam yalnız kardeş diyim sana :D
bende çalışıyorum ya ailem ankarada ben karadenizde takılıyorum kk olmasa sıkıntıdan ve yalnızlıktan patlarım herhalde:D bende yabncı dizi kore ve hint filmleri ne bulursam izliyorum ya haven diye bir dizi var bu arada bende onu takip ediyorum öneriirm ;)

Nasıl korkmuyorsun tek başınao_O
alışıyor insan canım ya korkmamaya başlıyorsun birde korku filmi vs izlemeyince falan sıkıntı olmuyor;) ama geçen deprem olmuştu tekken insan korkuyor ya tabi arada ama naparsın mecbur;) bu arada nereye gittin canısı sen :(

Back