Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım ağzına yüreğine sağlık Şubat hatimi için cüz alacakmısın14. cüzü okudum Allah kabul etsin inşallah
21. cüzü yazdım listeye tubisimmm 20 şubata kadar okuma süresi var hoşgeldinCanım Şubat için cüz verebilirmisin kabe de duası olcakmis penyez83
Hoşbulduk canım sağol canisi21. cüzü yazdım listeye tubisimmm 20 şubata kadar okuma süresi var hoşgeldin
Evet alırım inşallahAminn canım ağzına yüreğine sağlık Şubat hatimi için cüz alacakmısın
10. Cüzü yazdım listeye canımEvet alırım inşallah
Evet canım 2. Cüzü yazabilirsin
Canım ayırmıştım 2. cüzü sana alırsın diye listeme yazdım cüz senindirEvet canım 2. Cüzü yazabilirsin
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık tubisimmpenyez83 canım subat hatmi için 21. Cüz bitti Allah kabul etsin inşallah
Şubat ayı 11. cüz okundu ALLAH kabul etsin inşallah. penyez83Canım şubat için 11 ve 12 yazdım listeye cüzler senindir
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımŞubat ayı 11. cüz okundu ALLAH kabul etsin inşallah. penyez83
Aminnnn Ağzına yüreğini sağlık canimmmpenyez83 ben cüzümü bitirdim. allah kabul etsin