- 23 Mart 2022
- 14.323
- 53.695
- 41
Daimi alan arkadaşlardan alan olmaz ve boşta cüz olursa etiket ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daimi alan arkadaşlardan alan olmaz ve boşta cüz olursa etiket ederim
Tamam tesekkur ederim.Daimi alan arkadaşlardan alan olmaz ve boşta cüz olursa etiket ederim
7. Cüz okundu Rabbim kabul etsin inşallah penyez83Hanımlar ne durumdasınız son 4 gün hatırlatma etiketidir
Ekim Hatim Listesi
26 Ekim Perşembe son okuma süresi
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
4. Breave Heart
7. G Gunduzguzell1
12. deynepnaz
13. deynepnaz
14. @Aktif Lora
22. @agustos72
23. Lidlaylim
24. Lidlaylim
28. A Ada-Anne
30. @rana20
Aminnnnn ağzına yüreğine sağlık canım7. Cüz okundu Rabbim kabul etsin inşallah penyez83
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık canımpenyez83 canım bitirdim cüzü.Rabbim kabul etsin
Evet canım, 29'u alabilirimAminnnn ağzına yüreğine sağlık canım
Kasım ayı hatimi için cüz alacakmısın
Yazdım listeye canım 29 cüz senindirEvet canım, 29'u alabilirim
4. cüzü okudum Allah kabul etsin inşallah penyez83Hanımlar ne durumdasınız son 4 gün hatırlatma etiketidir
Ekim Hatim Listesi
26 Ekim Perşembe son okuma süresi
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
4. Breave Heart
7. G Gunduzguzell1
12. deynepnaz
13. deynepnaz
14. @Aktif Lora
22. @agustos72
23. Lidlaylim
24. Lidlaylim
28. A Ada-Anne
30. @rana20
Aminnn ağzına yüreğine sağlık deynepnaz canım Kasım ayı için 14 ve 15. cüzleri yazdım listeye senindirpenyez83 12. Ve 13.cüzü okudum. Allah okuduklarımızı ve niyetlerimizi kabul etsin
Aminnnn ağzına yüreğine sağlık Kasım ayı için 5. cüzü yazdım listeye senindir Breave canim4. cüzü okudum Allah kabul etsin inşallah penyez83
Aminnn canım ağzına yüreğini sağlıkpenyez83 23 ve 24. Cüzleri okudum Allah kabul etsin
Canımsın düşüncen için çok teşekkürlerAminnnn ağzına yüreğine sağlık Kasım ayı için 5. cüzü yazdım listeye senindir Breave canim
Kasım hatmi için cüz yazar mısın canımAminnn canım ağzına yüreğini sağlık
4. cüzü yazdım listeye canım senindirKasım hatmi için cüz yazar mısın canım