- 23 Mart 2022
- 14.329
- 53.714
- 41
Tabiki hoşgeldiniz Eylül hatimi için 28. Cüzü yazdım sizeMerhaba eylül için bir cüz alabilir miyim ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki hoşgeldiniz Eylül hatimi için 28. Cüzü yazdım sizeMerhaba eylül için bir cüz alabilir miyim ben de
Ben 5. Cüzü okuyamayacagimHatırlatma Etiketidir
Ağustos Hatim Listesi
5. Safransari
9. deynepnaz
10. deynepnaz
19. agustos72
22. HepmigencizHepmiguzel
23. HepmigencizHepmiguzel
24. G Gunduzguzell1
Tamam canım okuruz biz Eylül için cüz istiyormusun pekiBen 5. Cüzü okuyamayacagim
Yerime biri okuyabilir mi ?
Evet 5 ve 6 yi istiyorum BossaTamam canım okuruz biz Eylül için cüz istiyormusun peki
Eylul icin 6 ve 7 boşta senin için ayırmıştım canim onları yazayım 5. Cuzu bir sonraki aya nasipse yazarizEvet 5 ve 6 yi istiyorum Bossa
Tamam 6-7 bende insallahEylul icin 6 ve 7 boşta senin için ayırmıştım canim onları yazayım 5. Cuzu bir sonraki aya nasipse yazariz
Tamam alırım inşallah yetiştiririmS sempatikmaria ağustos hatimi için 5. cüzü okumak istermisin. 31 ağustos perşembe gününe
Tamamdır okuyunca yazarsın canım, olurda okuyamazsan bir kaç gün öncesinde haber verirsinTamam alırım inşallah yetiştiririm
Hatırlatma Etiketidir
Ağustos Hatim Listesi
5. Safransari
9. deynepnaz
10. deynepnaz
19. agustos72
22. HepmigencizHepmiguzel
23. HepmigencizHepmiguzel
24. G Gunduzguzell1
Okudum 5.cüz bitti canım Allah kabul etsinTamamdır okuyunca yazarsın canım, olurda okuyamazsan bir kaç gün öncesinde haber verirsin
Tamamdır canımCumartesi günü okudum bildirimini yapacağım inşallah.
Aminnnn ağzına yüreğine sağlıkOkudum 5.cüz bitti canım Allah kabul etsin
Ağzına yüreğine sağlık canımSelamünaleyküm hayırlı cumalar arkadaşlar
Eylül ayı 3. 4. Cüzleri okudum
ALLAH kabul etsin
Merhaba canım bende çalışıyorum okuyabileceğimiz kadar cüz alıyoruz. Her ayın son cuması da hatim duasını yapıyoruz.MERHABA. İSTEDİĞİMİZ KADAR OKUYABİLİRZ DEĞİL Mİ? ÇALIŞIYORUM DA ÇOK FAZLA OKUYAMAM. AMA KATILMAK İSTERİM.
EYLÜL AYINDA OKUYACAĞIM DEĞİL Mİ BU HAFTA OKUYAMAM ÇÜNKÜMerhaba canım bende çalışıyorum okuyabileceğimiz kadar cüz alıyoruz. Her ayın son cuması da hatim duasını yapıyoruz.
Eylül hatimi için okumak isterseniz 27. Cüzü yazayım size.
28 Eylül perşembeye kadar okuma suresi varEYLÜL AYINDA OKUYACAĞIM DEĞİL Mİ BU HAFTA OKUYAMAM ÇÜNKÜ