- 8 Ağustos 2022
- 652
- 1.172
Teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin inşallahBreave Heart canım eylül hatimi için 24. cüzü yazdım size hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin inşallahBreave Heart canım eylül hatimi için 24. cüzü yazdım size hoşgeldiniz
Kızlar ben 5 ve 6 yi okuyamadım. Okuyabilecek var mı acaba ?
1 hafta şehir dışındayım ondan sonra da hastalığima denk geliyor. Bitiremeyebilirim diye yazdım.Canım 31 ağustosa kadar zamanı var. O tarihe kadar da mı okuyamazsin
1 hafta şehir dışındayım ondan sonra da hastalığima denk geliyor. Bitiremeyebilirim diye yazdım.
5. Cüzü bitiririm 6. Cüzü de okuyan olursa daha iyi olur.
1 hafta şehir dışındayım ondan sonra da hastalığima denk geliyor. Bitiremeyebilirim diye yazdım.
5. Cüzü bitiririm 6. Cüzü de okuyan olursa daha iyi olur.
Aminn negomm ağzına yüreğine sağlık Eylül için 14. cüz senindir yazdım
18. Cuzu RedGirl ve 30.cuzu kuzeni okudu. Ağzınıza yüreğinize sağlık canlarHatırlatma Etiketidir
Ağustos Hatim Listesi
Okudum bildirimlerini 31 ağustos Perşembe gününe kadar yapalım lütfen
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1. E Engelsiz anne
2. E Engelsiz anne
3. HALLEYS
4. K Kardelen1981
5. Safransari
6. Lna16
7. Lidlaylim
8. penyez83 arkadaşı
9. deynepnaz
10. deynepnaz
11. Lidlaylim
12. Aktif Lora
13. Nego
14. HejaR12
15. HejaR12
16. reynax
17. Lna16
18. RedGirl
19. agustos72
20. K Kardelen1981
21. K Kardelen1981
22. HepmigencizHepmiguzel
23. HepmigencizHepmiguzel
24. G Gunduzguzell1
25. penyez83
26. penyez83
27. penyez83
28. K Kardelen1981
29. K Kardelen1981
30. RedGirl kuzeni
Evet canım ikimize de devamlı yazabilirsin.RedGirl canım Eylül hatimi için cüz yazayım mı alacakmısınız
Çok güzel aynen canım düzenli okuma oluyor.Evet canım ikimize de devamlı yazabilirsin.
Burası sayesinde her ay düzenli okuma yapıyoruz. Hem iştaha gelip dini kitaplarla mealle falan destekliyorum iyi oluyor.
Yoksa çok salıyorum kendimi.
Ağzına yüreğine sağlık canımPenyez canım Ağustos ayındaki 4. cüz bitti. Haberin olsun.
Eylül hatimi için 29. cüzü yazdım sizeBana eylule bir cuz yazar misin. Okuyamayan vs olursa bende alabilirim
TamamdirEylül hatimi için 29. cüzü yazdım size