Her Akşam Ateş

suedanut

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
78
19
31
Gecen pazar havale geçirdi oğlum buraya yazmıştım.
O gün acilde gözetim altındaydı ama aslında değildi
Çünkü biz demeden asla yanimiza gelmediler. uzerini giydirmeyin dediler atesi dustu mu düsmedi mi bakmadılar. Yemek yedirelim diyorum yok diyorlar 7 saat aç kaldı ki gözünü acamadi sonra doktor geldi neden vermediniz ki verin dedi. Sormasak onu da demeyecekler. Neyse bir sekilde ciktik Allah razi olsun diyorum yine de çalışanlara çok kalabalıktı ama işte muhtaçta etmesin rabbim kimseyi kimseye. Ama o gün acilde üsüttü eminim , grip oldu eve gelir gelmez.
Verdikleri ilaçları veriyorum ama yine akşam olunca ateşi çıkıyor cumartesiden böyle. Kanında da enfeksiyon çıkmıştı verdikleri antibiyotik yeterli mi gelmedi anlamadım valla. İlk 3 günden sonra tesir eder diye götürmedik ama bugün artık 5. gün yine yükseliyor
Hastanede randevüyü geç güne veriyor üstelik işyerim izin vermiyor ama yarın artık özele götüreceğiz. Bu şekilde olan var mi evladı. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin!

Cok gecmis olsun kanda enfeksiyon varsa ates devam eder. Dut kuru yapin hemen kuru dutu alip kaynatin bes alti dakka bir yemek kasigi ve cocugunuza icirin bir hafta devam edin sabah aksam taze yapin. Birde sarimsak bal limon karisimi yapip yedirin cok cok gecmis olsun. Ozelede gitseniz yine size bi poset antibiyotik vericek cocugunuzun bagisikligini cok fazla dusurmeyin. Dikkat edin grip ilaci felan kullanamaz havale gecmisi oldugu icin unutmayin

Çünkü biz demeden asla yanimiza gelmediler. uzerini giydirmeyin dediler atesi dustu mu düsmedi mi bakmadılar. Yemek yedirelim diyorum yok diyorlar 7 saat aç kaldı ki gözünü acamadi sonra doktor geldi neden vermediniz ki verin dedi. Sormasak onu da demeyecekler. Neyse bir sekilde ciktik Allah razi olsun diyorum yine de çalışanlara çok kalabalıktı ama işte muhtaçta etmesin rabbim kimseyi kimseye. Ama o gün acilde üsüttü eminim , grip oldu eve gelir gelmez.
Verdikleri ilaçları veriyorum ama yine akşam olunca ateşi çıkıyor cumartesiden böyle. Kanında da enfeksiyon çıkmıştı verdikleri antibiyotik yeterli mi gelmedi anlamadım valla. İlk 3 günden sonra tesir eder diye götürmedik ama bugün artık 5. gün yine yükseliyor
Hastanede randevüyü geç güne veriyor üstelik işyerim izin vermiyor ama yarın artık özele götüreceğiz. Bu şekilde olan var mi evladı. Biraz uzun oldu hakkınızı helal edin!
Mune Mune sanırım üye fark etmeden konuyu yanlış yere açmış.
Allah şifa versin geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, ateşi kaç derecelerde geziyor? Oğlunuza ateşi 36 derecede stabil kalana kadar kalın şeyler giydirmeyin, pamuklu bol kıyafetlerle dursun evde, bol bol su içirin ve çorba gibi sıvı gıdalar yedirin, doktorunuz mutlaka dönüşümlü kullanmanız gereken ateş düşürücü vermiştir, belirtilen saat aralıklarında ateş düşürücü verin, ılık bir duş aldırın, duş aldıramadığınız ama ateşin 39 ve üzeri olduğu anlarda ılık suyla ıslattığınız bir bezle boynuna, koltuk altlarına, kol ve bacakların eklem yerlerine kompres yapın.

X