Her 14 şubatı yalnız geçirenler

Honkiponki ismin çok iyi bu Arada valla geçtiğime bin pişman olurum ben kesin rahatım huzurum bozulacak özgürlüğüm son bulacak ama büyüdüm artık ahhaha hallederim
jsksls teşekkür ederim o zaman geriye boylu paralı poslu paralı kaslı paralı yakışıklı paralı sevgi dolu bi manit dilemek kalıyor bana

Ben 32 yaşında görücü usulü evlendim bacım. Yani tam görücü usulü mü oluyor emin değilim. Ortak akraba ve tanıdıklar bizi yakıştırmış. Bi görüşün dediler. Bi yerde oturduk tanıştık. İlk görüşte aşık oldum ben o heyecanlar, el ayak titremeleri vs. Sonra evlendik. Biriyle tanışmak için yeni bir ortama girmek lazım. Belirli bi yaştan sonra da yeni ortama giremiyorsun

Ay hayırlı olsun mutluluklar nasip tabi insanları tanıştırmak güzeldir ya belli bir yaştan sonra yeni ortamlara adapte olamıyorsun doğru

Ay hayırlı olsun mutluluklar nasip tabi insanları tanıştırmak güzeldir ya belli bir yaştan sonra yeni ortamlara adapte olamıyorsun doğru
o "belli bir yaş" senin yaşin degil bacim
otuzlarinda yeni insanlarla tanismak icin tonlarca ortam oluyor. bunlarin hicbirisine girmeyip, hayatini - cevresini degistirmek icin hic adim atmayip - evden ise yasarsan tabii ki oyle ortamlara giremezsin. benim arkadas cevrem 30 yasinda katildigim ucretsiz ibb sehirici gezisinde degisti. iki gezide de denk geldigim birileriyle tur biterken sohbete basladik, ayrilirken "eger ilgileniyorsaniz xyxyxyz de var takip edebilirsiniz ben carsamba oradaydim" dedim. meger biri carsamba orada ayni yerdeymis bisi persembe. derken bir kafeye gectik bu konu hakkinda konustuk durduk. sonra ortak grup actik instagramdan. zamanla tonla etkinliklerde bulustuk, onlarin arkadaslari da geldi bazen onlarla da arkadas olduk. simdi yedigimiz ictigimiz ayri gitmez. cok seviyorum ikisini de. "en yakin" diyemem belki ama cok yakin arkadaslarim.
ne sevgilide ne arkadaşta hic "belli bir yastan sonra zor" düşüncem olmadi çünkü belli bir yastan sonra "evden ise isten eve ot gibi yasayayim" kafasina girmedim. devamli yeni insanlarla tanışırim.
sen de hayatini biraz degistirsen sen de tanisabilirsin bence.
mesela basit bir oneri bulundugun ilcenin arama kurtarma ekibine katil:) egitimler al. oralara genelde kalbi guzel adamlar geliyor. erkek agirlikli egitimler egitim - tatbikat falan derken elbet cevren genisler :) ben kendi arama kurtarma gönüllüsü cevremde bir erkek aramadim ama oralarda tanisip evlenen tanıdıklarım oldu. benim de oralarda tanisip arkadaslik baslattigim esim dostum oldu. herkesin herkesle kolayca iletisime girdigi etkinlikler.
ya da bir kursa gidebilirsin. neye hobin varsa. fotografcilik olur, grafikerlik olur, ingilizce olur. yeter ki online olmasin:)
biraz insan icine karisirsan elbette hayatina daha cok insan girer, zamanla bir romantik hikaye de gelebilir. evden işe işten eve - hep ayni cevrede takilirsan aşk seni nasil bulsun?

Ufff yengenç benimle arkadaş olur musun yine her zamanki gibi çok haklısın. Benim sanırım aşamadığım kök inanışlarım var. Geçen bununla ilgili bir atölyeye katıldım. Bı beş sene önce bende böyle değildim aslında bilemiyorum olayları çok uzun süreçte yaşıyorum yaşayıp bitirmiyorum da negatifleri kalıyor bende :/ mesela youtubeda ilişki üzerine bir yayın var 15 senedir evliler oldu ki ayrıldınız senin bu enerjiye dönmem ne kadar vaktini alır sorusuna birisi 3 ay dedi. Helal olsun dedim ajsjdjf

Özelden yazabilir miyim taktikleri
Ama bak bu taktikleri bende merak ettim simdi. Bana da yazin lütfen.

Bende su yorumu yapmak istedim bu konuya: Suan sevgilim yok ama sevgilim oldugu zamanlarda da daha hic sevgililer günü kutlamadik. :) Baska günler kutlandi ama. Erkekler genelde önemsemiyor bir de söyle bir sey var: Beni her gün düsünmeyen adami ne yapayim?

Sadece o gün düşünülmekte değil ya sistematik bir şekilde çok seviliyor olmak kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…