- 20 Mayıs 2023
- 1.223
- 654
- 43
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Kafana yatan kalitede biri çıksa görüşmek konuşmak zor gelmezdi bence.ben kadınların hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.yürüyecek olsa onu hissederdin diye düşünüyorum.o yüzden keşke biraz daha çabalayıp şu ilişkiyi de devam ettirseydim ya da şu kişiyle işleri ilerletseydim demek haklı durumlar değil bence.Selaaam manitası olanların 14 Şubat'ını kutlarım. Sevgililer günü bahane özel hissetmek şahane olmalı
hiç 14 Şubat'ta bir ilişkim olmadı denk gelmedi yani kanayan yaramdırHiç yıl dönümü de kutlamadım çünkü asla o kadar sürmedi ilişkilerim Sizde durumlar nasıl?? güzel bir başlangıçta olan var mı anlatın biraz kızzz
Chat tanışma uygulamaları dışında biz yeni birini nerden bulacağız ya? Flört etme noktasında taktikleriniz var mı? İlk önce benim onu beğenmem heycanlanmam gerektiğinden ya senden hoşlanıyor şans ver kısmı da yok bendeiçimden gelmiyor. valla artık olmayış hikayesinden çok bıktım lütfen bekarların eşleşmesi tamamlansın ben uğraşmak istemiyorum bak yerçekimine direniyorummm oo 15 25 arası heyecanlarımı geri istiyorumm
Aynen kesinlikle bende hislerime çok inanırım. Ve kendimi de suçlamıyorum. Ben ilişkiyi zorlamam yurutmeye çalışmam.Kafana yatan kalitede biri çıksa görüşmek konuşmak zor gelmezdi bence.ben kadınların hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.yürüyecek olsa onu hissederdin diye düşünüyorum.o yüzden keşke biraz daha çabalayıp şu ilişkiyi de devam ettirseydim ya da şu kişiyle işleri ilerletseydim demek haklı durumlar değil bence.
Haklısın15 25 yaş arası heyecanlar dediğin gibi o yaşa mahsus, her yaşın ayrı bir durumu olduğunu kabul ederek başlarsan daha kolay yol alırsın, bu saatten sonra birini ilk görüşte görüp aşık olup bilmem ne işleri boş, seninle ilgilenenlerle zaman geçirip şans vereceksin anlaşırsan ilerleyecek
Veya cesaretin varsa sen birilerini kahve içmeye vs davet edeceksin
Memur olsaydım barii....Biz 15 şubatı daha çok seviyoruzBugünden heyecan yaptım.
Yaaa sizde çok şanslısınız hala bekar arkadaşınız varBayildim bu konuya. Biz bekar kiz arkadaslar olarak hep birlikte kutlamaya karar verdik. Erkekler olmadan da kendimizi ozel hissedebiliriz bence.
Ask mesk isleri kader kismet biraz. En azindan toksik bir iliskide kapana kisilmis hissetmiyorsunuz oyle dusunun. Alin cikolatinizi gunun tadini cikarin <3
Hahah SBS detayı beni bitirdiBenim arkadaşım 14 şubatta vs flört uygulaması kullanır biriyle buluşur vakit geçirir hep yalnızsa. Nasıl bulunur bilmiyorum ben sbs dershanesine giderken aynı serviste yan yana oturduğum adamla evlendimöyle olmasa ben de yalnız olurfum muhtemelen
Yok kız bence de saçmalık ama yaşamadım ki nerden bileyim ben o kısmındayımTicarete can gelsin maksat senede bir gün değil her gün özen gerekli bu günler tabiki ticari maksat para akışı en çok esnafın günü kutlu olsun olayın aslı bu
Yok aynı liseye düşünceHahah SBS detayı beni bitirdio dönem mi başladı sevgililik yoksa sonradan mı yazdınız birbirinize. Flört uygulamaları bana opak gelmiyor ya ciddiye alamıyorum, günlük takılma sohbet içinde kimse bulusmaz gibi cinsellik olur mu diye beklenti için buluşur
Olursunuz inşallahMemur olsaydım barii....
Inanir misiniz buna ben de cok sasiriyorum. Cogu arkadasimin bekar olmasi bir mucize gibiYaaa sizde çok şanslısınız hala bekar arkadaşınız variyi eğlenceler şimdiden bende cipsim ve çikolatamı aldım kafamı dinleyeceğim
Bana her gün sevgililer günü amann boşver :) aynanın karşısına geç kendinle konuş bol bol sev kendiniSelaaam manitası olanların 14 Şubat'ını kutlarım. Sevgililer günü bahane özel hissetmek şahane olmalı
hiç 14 Şubat'ta bir ilişkim olmadı denk gelmedi yani kanayan yaramdırHiç yıl dönümü de kutlamadım çünkü asla o kadar sürmedi ilişkilerim Sizde durumlar nasıl?? güzel bir başlangıçta olan var mı anlatın biraz kızzz
Chat tanışma uygulamaları dışında biz yeni birini nerden bulacağız ya? Flört etme noktasında taktikleriniz var mı? İlk önce benim onu beğenmem heycanlanmam gerektiğinden ya senden hoşlanıyor şans ver kısmı da yok bendeiçimden gelmiyor. valla artık olmayış hikayesinden çok bıktım lütfen bekarların eşleşmesi tamamlansın ben uğraşmak istemiyorum bak yerçekimine direniyorummm oo 15 25 arası heyecanlarımı geri istiyorumm
Uygulamadan uygulamaya da dağlar kadar fark oluyor.birkaç tanesi gerçekten oldukça seviyeli.işinde gücünde sen ben gibi insanlar var.bir kısmı da asker ve polis olduğu için çevresinde kalıcı bir ilişki bulamamış oluyor.ama bazıları da var ki tam rezalet.insan demeye bin şahit isteyen tipler oluyor.Yok aynı liseye düşünceya şimdi farklı farklı uygulamalar varmış. Referansla üye olunuyormuş mesela. Hani ciddi bir şey çıkmaz herhalde ama az çok heyecan yaşatır
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama üniversite okurken özel okullar arası bi uygulama vardı onu hatırlıyorum. Şimdi de referansla alınıyormuş bir uygulamada. Arkadaşım kullanıyor. Öyle tinder okc gibi değil. Herkes kullanamıyor. Kaliteli erkekler kadınlar var diyordu. Ama hayatının aşkı orada karşına çıkmaz. Anı geçiştirir. Herkese uygun değilUygulamadan uygulamaya da dağlar kadar fark oluyor.birkaç tanesi gerçekten oldukça seviyeli.işinde gücünde sen ben gibi insanlar var.bir kısmı da asker ve polis olduğu için çevresinde kalıcı bir ilişki bulamamış oluyor.ama bazıları da var ki tam rezalet.insan demeye bin şahit isteyen tipler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?