Her 14 şubatı yalnız geçirenler

Kız özelden yaz bi merak ettim

Adı neymiş bı öğren yaz bana özelden ben bı yolunu bulur girerim dermişim heyecan uyandırdı bak

Valla ne geldiyse başıma kendimi sevmek begenemekten geldi zamanı değil bende idrak ediyorum ama bazen idrak ile isyan arasında kalıyorsun sende inşallah istedigin gibi birini bulursun istiyor musun bilmiyorum ama. Çevremde o kadar aynıdır ki benim sosyal olmadığım için sanırım birazda seçenek azaldı

Inanir misiniz buna ben de cok sasiriyorum. Cogu arkadasimin bekar olmasi bir mucize gibi
Çoook şanslısın Bunun tadını çıkar benim en yakın arkadaşlarım ben 21 yaşındaydım evlenmeye başladılar, sonrası zaten girenler çıkanlar tekrar yakın olduklarım falan. Herkesi evlendirdim. 31 e geldim ben tek tabanca ve şuan bekar arkadaslarin da mental enerjisi kalmadı hiç bişi yapamıyoruz.

Evet ben de uzun süre birini tanıyıp evlenmek istiyorum. Sahalara geri döndüm yıllar önce birkaç sevgilim oldu ama bazı uyuşmazlık, anlaşmazlıklar oldu. Kafa dengi birisi bulmak biraz zaman alabilir. Güzel dileğin için teşekkür ederim umarım ikimiz de istediğimiz gibi birine denk geliriz

Umarım bir gün birini buluruz ve bu siteyi de salarım artık sıkıntıdan gelip buraya yazıyorum en azından denemelerin olmuş nerden buldun taktik

Uygulamadan evlenen tonla arkadaşım var . Hiç yabana atmayın bence sadece dikkatli olmak lazım .

Kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…