Hepsiburada.com Rezaleti

bana teslim edildiğinde kimlik soruyorlardı
teslim eden kişi alıcının kim olduğunu bilmeden nasıl teslim etmişler.

Hayırlısıyla kurtulun inşallah.Sen bozma moralini güzelim.Nasıl olsa haram yiyenin yanına kalmaz yediği.Allah elbet alır hakkınızı.

sen aslında karakola bile gitsen olur ortada hirsizlik var gibi cunku. teslim edildigine dair senin imzaladigin bir belge de yok ellerinde. ve eski adresindeki kisi de sahit. valla kendi basima gelmiş gibi sinirlendim okuyunca insallah cozume ulasir en kisa sirede canim.
O kadar etkilendim ki. Kocaman bir aferin. Ben de genellikle çok mücadele ederim ama bazen sinirlerimi yıprattığımla kalıyorum.
inan bana benim de canim cikti o telefon trafigini zaten anlatamam sana. teknosayi ayri arıyorum, servisi ayri, hakem heyetini ayri tuketici haklarindaki avukati ayri radyasyon manyagi olmustum:) ama tuketici haklari derneğindeki avukat sagolsun cok iyi yonlendirdi ve parayi teknosadan değil de servisten almam cektigim butun cileye değdi :) karar cikti parayi yatirmalari lazim 15 gun icinde. adamlar parayi 15.gun yatirdilar inatlarindan:)

aklınızda olsun teknosadan da sakin bir sey almayin kizlar. ben omrumde bu kadar sorumsuz bi firma gormedim. o servise onlar gonderdiler, bizle bir alakasi yok deyip isin icinden ciktilar. teknomarketlerin icinde mediamarkt i tek gecerim. bi tablet almistim tam 2 hafta kullandim sabah aksam. sonra vazgectim 15 gun icinde iade hakkim varmis. 14. gun goturdum . bana neden diye dahi sormadan tabii ki hanimefendi diyerek tabletin kutusunu acip incelemeye bile gerek duymadan tam 5 dk da parami geri aldim. bi kez de fotograf makinami dusurdum bozuldu. mediamarkt a goturdum 2 dk.da biraktim 3 gun sonra tertemiz tamir olmus şekilde hic para odemeden geri aldim. gercekten cok iyiler

cok uzuldum canim nasil can sıkıcı bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum. parasini verip kullanamamissiniz. hakem heyetine mi sikayette bulundunuz yoksa avukatlarin hizmet verdigi tuketici haklari dernegine mi? ben ilk sikayetimi dernekten yaptım yoksa valilikteki memurlara kalsa isimiz seninki gibi alamazdim cok ilgisizler. bu gittigim yerdeki avukat daha ben anlatir anlatmaz para iadesi alicaz dedi. nasil alicaz dedim kullanici hatasi var vs. hayir dedi 45 gunde teslim almissin maksimum 40 gun olmaliydi dedi. adam hemen bi yerlere fax çekti belgeleri hazırladı ben hakem heyetinde onaylattim sadece. ve tabi uzun bekleyis bende de oldu ama degdi.

boyle durumlarda gerekli butun mercilere gideceksin tek bi yere bagli kalmiycaksin. yani su durumda senin haklı olduğunu anlamak icin avukat olmaya gerek yok. mutlaka haklarin vardir daha kisa surede sonuclanabilmesi icin ama dedigin gibi sanssizlik olmus iyi yonlendirilmemissiniz.

eger gitmediysen bulunduğun sehirdekj tuketici haklari derneklerini arastir derim. hangi sehirdesin bilmiyorum benim gittigim yer bursada.

insallah beklediginize deger de catir catir paranizi alirsiniz. inan bi yerden sonra parasından geçiyorsun, degeri ne olursa olsun aptal yerine konmaya tahammül edemiyor insan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım bizimkinde hakem heyeti olmuyor 2 binden fazla davalarda direkt tüketici mahkemesine başvuruyorsun..davayı açtık bir yığında ona para ödedik, avukat tuttuk karşı taraf iki duruşmada da gelmemiş ,temsilci bile yollamamis..bu yipranma payıyla ilgili eşim araştırma yaptı ve dilekçe yazdı. .mesela dava açıldıktan sonra atıyorum o eşyalar yansa,çalinsa bile yinede bedel ödemenirmis.avukatka gönderecek dilekçeyi resmen avukatin dilinden yazdı,onlara kalsa yipranmayi filan ödeyin diyecekler..Allah yardımcımiz olsun. .sagol tatlım inşallah güzel sonuç alırız.

bi de suclu cikarip sizden para almasinlar da aman Allah korusun ya. isiniz zormus canım insallah sizin adiniza olumlu sonuclanir..

Merhaba arkadaşlar.Ta ayın 5 inde yapmış olduğum alışverişe hepsiburada dan hala cevap yok.Ama ben telefonuma ulaştım.Hem de sitenin de gayet rahat bir şekilde yapabileceği yöntemle.Yurtiçi müş. hizmetlerini aradım.Onlar şubeye ulaştılar.(Özet geçtim.Bu da hiç kolay olmadı)Şubeden beni aradılar,bilgi verdim.Meğer adresteki başka birine teslim etmişler telefonu.Anlatınca hemen gidip aldılar.Bana gönderdiler.Ama maalesef fatura yok Kargom eksik geldi yani. Yine hepsiburada ya mesaj yazdım.Ama adamlardan ses yok.Beni bu kadar uğraştırdılar,yıprattılar.Ben sorumluları Allah'a havale ediyorum.Hakkım varsa da ahirette görüşürüz.

öteki dünyaya bırakmadan tüketici derneğini arayın, çok yardımcı oluyorlar. yazık değil mi size o kadar para veriyorsunuz, kimseye bunu yapmaya hakları yok..

Bu bence kargo şirketinin sorumsuzluğu.Nasıl olurda sizin adınıza teslim edildi diye not düşebiliyorlar...

Hepsiburada'dan 1 ay içinde 3 sipariş verdim.İkisini beğenmedim hatta geri gönderdim.Kartıma iadeyide yaptılar.Diğeride dün geldi.

Ancak benim sinir olduğum şey de kargo ile alakalı.Kargo şirketi ile eşimin çalıştığı fabrikada anlaşmalı.Kargo takipten sürekli takip ediyorum aşamaları,bir baktım,teslim edildi yazıyor.Neyseki benimki eşime teslim edilmiş.Ben gün boyu evde bekliyorum,gelmiyor,cumartesi günü babamlardayken aradılar,kargonuzu getirdik diye.Bende dedim takip ediyorum,2 gündür o kargo şirkette bekletiliyor.Bilmiyorum ben diyor.O zaman eşimin fabrikasına gidersiniz oradan,oraya bırakın dedim.Bugün gitmiyoruz dedi.Eşimle konuştum,kargo gelmeden olur mu hiç dedi.Kafalarına göre iş yapıyorlar.

Şikayet edeceğim dedim de,eşim olmaz dedi.Arkadaşıymış fabrikaya gelen ve kargoda benim adımı görüp eşime teslim eden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…