- 1 Haziran 2010
- 1.121
- 61
Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.
Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?
Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.
5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:
Siparişiniz teslim edilmiştir.
Yaşanan gecikme adına özür dileriz.
Saygılarımızla.
Gönderi Durumu TESLİM EDİLDİ
Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.
Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.
Güya ben teslim almışım :)Bi ara x kargo mudurlugunde calistigim icin yaziyorum.
Siz adresin eski adres oldugunu belirttiginiz andan once fatura kesildigi icin hepsi burada.com kargo subesini aramis olsa bile oradakiler bazen sorumsuz olabiliyor ve fatura ve sevk irsaliyesi kestikleri icin tamam diyorlar ama eski adrese gonderiyorlar.
Ayrica kargolar tc kimlik nosuz urun teslim etmiyor size gonderim yapan kargoyu arayip kimin teslim aldigini ve imza attigini sorun lutfen.
Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...
Kesinlikle berbat.Eskisi kadar güvenilir değil demek ki :26:
Bana döneceklerMİŞŞŞ!Netten elektronik cihaz alınmasına karşıyım ben. Sizin durum baya kötü olmuş. Umarım düzeltebilirsiniz bir an önce, şu an müşteri hizmetleri ne diyor peki ?
Yazdım siteye :)şikayet var .com yazın onlar sizi arasın kargo firmasını arayıp ürününüzün nerde oldugunu falan ögrendinizmi
Ettim arkadaşım.Teşekkür ederim.arkadaşım bimer yada şikayetim var.com şikayet edebilrisin anında dönüyorlar hiç yorulma...
Ya gelsinde artık.Sinirlerim laçka valla.eski adrese telefonun teslim edilmediğinden emin misin? benimde başıma benzer bir olay gelmişti ama ben hemen fark ettim aradım tamam dediler isteseler o an kargoyu arayıp yanlışı düzelte bilirlerdi ama kargo önce eski adrese gitti sonra bana geldi bu arada 5 gün falan geçti. İnşallah çok uğraştırmazlar ve sorunu çözerler.
Aynen.dandik yurtiçi.kargo firması yurt içiyse berbat.. full evde olmamaıza rağmen geldik yoklardı diyolar. 3 kere yaşadım bunu... hayatta yurt içi kargo olan yerlerden alışveriş yapmam dedim bidaha...
Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.
Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?
Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.
5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:
Saygılarımızla.
Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.
Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.
Ben de bir defasında adresi hatalı belirtmiştim. Müşteri hizmetleri ürününüz kargoya verildiğinde bizi arayarak doğru adresi verin, biz onları yönlendirelim dedi. Ürün kargoya verildğinde aradım ve sorun çözüldü. Sizin talihsizlik olmuş gerçekten.
Katılıyorum canım sana.Mağduriyetlerde işin arkasında durursak bunlar da günlerini görür.Hukukçu tanıdıklarım çok zaten.Birkaç gün bi geçsin.Çözülmezse ptesi ben yapacağımı biliyorum.kesin yurtici kargo bu kesinn. artik illallah geldi bi firmadan bana. her seferinde mi sorun yasanir arkadaş. en son isi gucu birakip sabahtan aksama kadar evde beklememe ragmen gelmediler kargomu getirmeye. siteye not dusmusler geldik bulamadik ! sen misin bunu yazan hemen aradim ilgiki şubeyi mudure bağlandım yarim saat tartistik adamla. gelip subeden alacaksini diyor. hayir dedim yarin o paket evime gelecek. şimdi merkez subenizi de ariyorum bizzat isminizle sikayette bulunuyorum Yetmezse yarin ilk is tuketici haklarina gidiyorum. ugrasmam saniyorsunuz ama isi gucu birakirim gerekirse.dedim. ertesi sabah sube müdürü kendi elleriyle kapima getirdi kargoyu ve ozur diledi.
bir kez de teknosa ile sorun yasadim. telefonuma su dokuldu. kullanici hatasi ama garanti devam ediyor sansimi denemek istedim götürdüm, kayit tutulurken su dokuldugunu soylemedim sebeke yok çekmiyor dedim. neyse gonderdiler teleservice denen o rezil yere. 40 gun oldu ariyorum hala bitmemis. artık daral geldigi bir sabah yine aradim servisi bana adam diyor ki, telefonunuzun ustunde kullanici kaynakli bir soyulma var o yuzden tamir edemeyiz acmadik bile telefnunuzu. (o kadar dandikler ki su dokuldugunu bile anlayamamislar) istersenz 300 kusur masrafla anakarti degistirelim. dedim nerden biliyorsun anakartin degismesi gerektigini acmamissin bile? kivirmaya calisti olmadi
.sonra telefonu yolladi bunlar. tamir edilmemis ama telefon acilmis vidalar berbat durumda batarya baska batarya. aradim delirmis bir vaziyette. bana telefonun icinin kirik oldugu bir de foto yollamislar mailime. anakart değişmesi gerekiyor bunu da garanti karsilamiyor diyor. dedim bu batarya bana ait değil, bunu ispat edebilir misiniz bize dedi nerden bilicez dedi, ben her turlu ederjm sen rahat ol da sen bana o fotografin benim telefonuma ait olduğunu ispat edebilir misin dedm, karsilikli guven hanfendi dedi. demin oyle demiyordun ama ispat istiyodun dedim. sustu bu sikayet edicem sizi diyorum istedigin yere git bi sey yapamazsin diyor bana. yapamam oyle mi? sen seyret bakalim ben napıyorum dedim.
giyindim ciktim hemen tüketici haklarina. amacim sadece telefonun tamir olmasiyken avukatin yonlendirmesiyle para iade talebinde bulundum. 3-4 ay beklememe ve tamamen kullanici hatasi olmasina ragmen 1.5 sene kullanip eskittigim telefonun parasini catir ctir aldim. bana insan gibi vaktinde inceleyip kullanici hatasi var dense uygun uslupla tamam der geri alirdim ama adamin bana bi hakaret etmediği kalmisti.
senin de su an yapacagin is hemen yurtiçi kargo merkez subeyi aramak. ve bir avukatla irtibatta oldugunu bu sorun hallolmazsa 2 gun icinde hukuki işlemlerin baslatilacagini ortada bir hirsizlik olabileceğini söylemek. bu konuda bilincli ve kararli oldgunu hissettir. ilgilenmezlerse de anında bbulundugun bolgedeki en yakin tuketici haklarina git avukat seni ucretsiz olarak yonlendirecek .ayni sekilde hepsiburada.com'a da saglam bir mail dose.
sakin pesini birakma 1400 tl degil 14 tl.bile olsa haksizliga tahammulum yok. eger gerekli ispatlar yapılırsa ustune tazminat bile alabilirsin.
Saygılarımızla.
kesin yurtici kargo bu kesinn. artik illallah geldi bi firmadan bana. her seferinde mi sorun yasanir arkadaş. en son isi gucu birakip sabahtan aksama kadar evde beklememe ragmen gelmediler kargomu getirmeye. siteye not dusmusler geldik bulamadik ! sen misin bunu yazan hemen aradim ilgiki şubeyi mudure bağlandım yarim saat tartistik adamla. gelip subeden alacaksini diyor. hayir dedim yarin o paket evime gelecek. şimdi merkez subenizi de ariyorum bizzat isminizle sikayette bulunuyorum Yetmezse yarin ilk is tuketici haklarina gidiyorum. ugrasmam saniyorsunuz ama isi gucu birakirim gerekirse.dedim. ertesi sabah sube müdürü kendi elleriyle kapima getirdi kargoyu ve ozur diledi.
bir kez de teknosa ile sorun yasadim. telefonuma su dokuldu. kullanici hatasi ama garanti devam ediyor sansimi denemek istedim götürdüm, kayit tutulurken su dokuldugunu soylemedim sebeke yok çekmiyor dedim. neyse gonderdiler teleservice denen o rezil yere. 40 gun oldu ariyorum hala bitmemis. artık daral geldigi bir sabah yine aradim servisi bana adam diyor ki, telefonunuzun ustunde kullanici kaynakli bir soyulma var o yuzden tamir edemeyiz acmadik bile telefnunuzu. (o kadar dandikler ki su dokuldugunu bile anlayamamislar) istersenz 300 kusur masrafla anakarti degistirelim. dedim nerden biliyorsun anakartin degismesi gerektigini acmamissin bile? kivirmaya calisti olmadi
.sonra telefonu yolladi bunlar. tamir edilmemis ama telefon acilmis vidalar berbat durumda batarya baska batarya. aradim delirmis bir vaziyette. bana telefonun icinin kirik oldugu bir de foto yollamislar mailime. anakart değişmesi gerekiyor bunu da garanti karsilamiyor diyor. dedim bu batarya bana ait değil, bunu ispat edebilir misiniz bize dedi nerden bilicez dedi, ben her turlu ederjm sen rahat ol da sen bana o fotografin benim telefonuma ait olduğunu ispat edebilir misin dedm, karsilikli guven hanfendi dedi. demin oyle demiyordun ama ispat istiyodun dedim. sustu bu sikayet edicem sizi diyorum istedigin yere git bi sey yapamazsin diyor bana. yapamam oyle mi? sen seyret bakalim ben napıyorum dedim.
giyindim ciktim hemen tüketici haklarina. amacim sadece telefonun tamir olmasiyken avukatin yonlendirmesiyle para iade talebinde bulundum. 3-4 ay beklememe ve tamamen kullanici hatasi olmasina ragmen 1.5 sene kullanip eskittigim telefonun parasini catir ctir aldim. bana insan gibi vaktinde inceleyip kullanici hatasi var dense uygun uslupla tamam der geri alirdim ama adamin bana bi hakaret etmediği kalmisti.
senin de su an yapacagin is hemen yurtiçi kargo merkez subeyi aramak. ve bir avukatla irtibatta oldugunu bu sorun hallolmazsa 2 gun icinde hukuki işlemlerin baslatilacagini ortada bir hirsizlik olabileceğini söylemek. bu konuda bilincli ve kararli oldgunu hissettir. ilgilenmezlerse de anında bbulundugun bolgedeki en yakin tuketici haklarina git avukat seni ucretsiz olarak yonlendirecek .ayni sekilde hepsiburada.com'a da saglam bir mail dose.
sakin pesini birakma 1400 tl degil 14 tl.bile olsa haksizliga tahammulum yok. eger gerekli ispatlar yapılırsa ustune tazminat bile alabilirsin.
kesin yurtici kargo bu kesinn. artik illallah geldi bi firmadan bana. her seferinde mi sorun yasanir arkadaş. en son isi gucu birakip sabahtan aksama kadar evde beklememe ragmen gelmediler kargomu getirmeye. siteye not dusmusler geldik bulamadik ! sen misin bunu yazan hemen aradim ilgiki şubeyi mudure bağlandım yarim saat tartistik adamla. gelip subeden alacaksini diyor. hayir dedim yarin o paket evime gelecek. şimdi merkez subenizi de ariyorum bizzat isminizle sikayette bulunuyorum Yetmezse yarin ilk is tuketici haklarina gidiyorum. ugrasmam saniyorsunuz ama isi gucu birakirim gerekirse.dedim. ertesi sabah sube müdürü kendi elleriyle kapima getirdi kargoyu ve ozur diledi.
Canım sanırım sen şanslı olanlardansin..biz geçen sene Mayıs ayında evlendik eşyalarimiz sorunlu çıkti konumda var herneyse Mayıs ayında teslim edildi ama o gün düğünümuz vardı eşimin arkadaşı aldi,biz memlekette düğün telaşı filan ertesi gün eve gittik balayina gitmeden biraz yerleşelim diye neyse bir baktik lekeli,çatlak filan ertesi gün aradik böyle böyle lekeyi silin vs vs sonra değiştirin dedik sonuçta biz yeni evliyiz güzel olsun hersey istedik tamam su tarih bu tarih gelen giden yok, mahkemeye başvuru süresini doldurmaya çalışıyorlar anladık ihtar çektik sözleşme iptali için para iadesi istedik adamlar cevap vermedi aradik, lakayt bir şekilde ben onu dikkate bile almıyorum dedi ve mahkeme sürecimoz başladı. .tüketici mahkemesine basvurduk bu arada eşimle ciddi anlamda kavgalar ettik yiprandik tazminat davasıda açtık ama pişman oldum adli tatil girdi eyvallah dedm ilk mahkeme nisan ayına atıldı düşünebiliyor musun tam bir sene sonraya,hamile kaldım eşim kurum değiştirdi ankaraya geldik ev ve eşyalar adanada duruyor keşif olmadan eşya çıkarmayalim dedik ve inan ben kullanmadım cok berbat zamanlar geçirdim kimseyi evime çağırmadik sırf birsey olmasın diye . keşif oldu geçen hafta mahkeme oldu ,yıpranma payı olarak 1375 tl belirlemiş bilir kişi, ve eşimin sosyal ve ekonomik durumunun araştırılmasına karar verilmiş avukatla görüştük tazminat davasından vazgeçerseniz temmuzda sonuçlanir yok etmezseniz 4 5 ay sürer araştırma demis ve yipranma payinida alırlarmis ee ben ne olacam. .ben doğru dürüst oturmadigim koltuklara mahkeme bi sene uzadı diye yipranma parası ödeyecgim. Ee hani tüketiciden yanaydi ya canm sıkılıyor
Bos yere 650tl kira ödüyoruz eşyalari çıkarmayalim diye ee bebek gelecek eve yerleşmek lazım ben madurum ama durum ortada keşke kırık dökük kullansaydim..sen en azından almışsin parani inşallah bizde bir zaman alırız
Of ya,üzüldüm valla.Şu mobilyacıların bazıları tam bir pislik oluyorlar.Bizimki de öyleydi.İnsna ne yapacağını bilemiyor valla.