Hepsiburada.com Rezaleti

mihrumah

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
878
223
Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.

Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?

Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.

5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:

Siparişiniz teslim edilmiştir.
Yaşanan gecikme adına özür dileriz.
Saygılarımızla.

Gönderi Durumu TESLİM EDİLDİ

Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.

Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.

üzüldüm canım . ben de zamanında burdan telefon sparis ettim benım kı de geldı ama bozuk cıktı . garantisi var ama butun teller oyleydi . sen git sonra tuvalete düş bide abim aldı ama hey gidi hey .. biraz anlıyorum neyse bakımını yaptım actım temızledm pirinc felan suyu gectı kokusu da gitti smdi annem kullanıyo ama coktan emektar olmus yanı bı dha ordan bısey almadık

hepsiburada sitesindne böyle bir sorun yaşamanıza şaşırdım

telefon nerde şu an :44::44:

Devamlı hepsiburadadan alışveriş yapıyorum. Dediğin gibi hepsiburada değil mi yani en güvenilir alışveriş sitesi benim gözümde. Şu an şok oldum. Şikayet sitesine de yaz. Okkalı bir mail hepsiburadaya ve kargo firmasına. Eski adresinde oturanlara mı vermişler cep telefonunu ya? Anlamadım valla. Ama ben mağduriyetini gidereceklerine inanıyorum. Cevap attın mı bu son maillerine?

hepsiburada sitesindne böyle bir sorun yaşamanıza şaşırdım

telefon nerde şu an :44::44:
Telefonun nerde olduğunu bir bilsem of of!
kliksa.com da daha ucuzdu.Sağlam alışveriş olsun diye burdan aldım güya.

Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.

Gerçekten çok sinir bozucu ya. Bir gelişme oldukça bildir burdan merak ettim ben de ne olacak diye..

şİkayet var diye bir site var şikayetini oraya yaz,hemen ararlar bir de alışveriş yaptığın site yeni adresini sen teyit edince güncellemiş ama kargo firması mı güncellememiş eğer böyleyse aslında şuçun büyük oranı kargo firmasında oluyor galiba.

Hepsiburada'dan yıllardır alış veriş yaparım, evimin tüm beyaz eşyalarına varana kadar, aklınıza ne gelirse aldım yıllardır, ancak son zamanlarda iyice bozdular işi
Muhatap bulup, derdini anlatamamak çok büyük bir sıkıntı
Birilerini bulsan bile, kim kime dum duma anlattığın yerde kalıyor, çözüm asla gelmiyor
Artık gittigidiyor'dan alış veriş yapıyorum, en azından satıcı ile direkt iletişim kurabiliyorum, alacağım ürünler konusunda soru sorabiliyorum, üstelik her ürünün kargo ücretsiz seçeneğini bulabiliyorsunuz. Hepsiburada kendini bitirdi, artık hiç bir şey almıyorum çünkü sorun çözemiyorlar

bence ortadaki yanlıştan ziyade kaybolan bir telefon var. teslim alınmadıysa nerede?
bu daha önemli bir sorun.

Ben şikayetçi oldum .oradan
Bi tepsi alayım dedim hepsiburada dan
AMan Allah im uc ay gecti gelmedi
Bide yazıyor ki kargo da
Meger hazirlanmamis bile.
İkinci yaşadığım sorun da su;
Aldigim biseyi geri veremedim canim cikti
Artık alisveris yapmiyorum oradan

bu ne sorumsuzluk ya... kime nasıl teslim etmişlerki:26:
kargo firmasıylada bi görüşseniz iyi olucak bence...

Ben de baya eski kafayım bu konuda. Hiç netten alış veriş yapmam. Yaptığım denemelerin hepsi fiyasko kocaman hem de.
Hepsiburada dan daha önce kitap sipariş etmiştim kargodan DVD çıktı hem de hiç ilgimi çekmeyen bir film.
İrsaliyede de kitap yazıyordu. Valla ne kafamı yoracağım gidiyorum yerinden alıyorum.

Böyle şeylere nasıl güven ediyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. En iyisi kapıda ödeme hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz Hakkınızı aramanız dileğiyle,geçmiş olsun ...

sizin adınıza üzüldüm. yıllardır hepsiburadadan alışveriş yaparım hiç sorun yaşamadım.

asıl problem telin nerede olduğu? tamam siz almadığınızı ispatlarsınız ama bunlar hep zahmetli iş ve hamilesiniz. aramak yerine siteye üye girişinden sonra canlı mesajlaşma bölümünden yardım isteseniz?

böyle tanınan ve güvenilen bir siteden bunu beklemezdim
bende yıllardır bir çok şey satın almışımdır aklınıza ne gelirse böyle bir şey yaşamadım
umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür

Internetten hıç bişe almadım almamda bakar görür inceler öyle alırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy konuyu okuyunca çok şaşırdım bende hepsiburada dan çok alış veriş yaptım bi sorun olmamıştı ayy inşallah mağduriyetin son bulurda teline kavuşursun ya az buz bişeyde değil yanii gelişmelerden bizede haberdar et canım

hepsi buradan yıllardır alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım

sorun yaşıyorsamda yurtiçi kargoyla yaşıyorum,sürekli farklı adres sorunu oluyor ve çevremdede çok duyuyorum,ayrıca ürün göndermek istiyorum ,üzerine kocaman verdıklerı kırılır etıketınden 5 tane yapıştırdıgım halde ürünler kırılmış şekilde gidiyor,nasıl tekmeleyip fırlatıyolarsa artık,çalışanları berbat zaten

kargoyu bırakmaları gereken saat 11 diyelim ,kargo geçiti v.s trafık yüzünden diyelim,hemen sisteme mailmi atıyolar anlamıyorum , pıt dıye msj kargonuz teslım edıldı ,arıyorum resepsıyonu ürün yok ,ee nerde bu ürün ,1 saat geçiyo aradan kargo yeni geliyor,
örneğin ben kadıköy ,rıhtım yazıyorum ,rıhtım şubesıne gıtmesı gerekırken ,altıyol subesınde çıkıyor(bu semtlerı şuan uyduruyorum,geçerliliği olmayabılır)e bizde ürün siizn adresınız rıhtım o şubeye gidicek sonra size gelicek ,ben 2 gun beklıcemyanı,iyide h.buradadan aldıgım ürün 24 saatte teslim yazıyor ,ben nıye sorumsuz bır fırma yüzünden bunu yaşımki

bide şu var firmamızdan acil evrak gönderiyoruz ,teslim edilicek diyoruz ,teslim edilmıyor,aldıgımız cevap şu sizin firma cumartesı calısmıyor,ya not düşüyoruz teslim edeilmesi şart diyee ,demekkı fırma acık o gun beklıyorlar bu evragı ,
bence sizinde kullandıgınız kargo fırması buysa sorun kesınlıkle sorun onlardan kaynaklıdır
konunuzun içeriğini tam bilmıyorum ama tahmın bu yönde

yaklaşık 6 yıldır o siteden alışveriş yapıyorum
yurtiçi kargoyu da kullanıyorum
ikisinde de bir sorun yaşamadım
ama sorun yaşayan çok kişiyi duydum
sanırım ender şanslı kişilerdenim bu konuda.

İnternetten telefon aldığınız için ben size şaşırdım. Telefon, pc falan internetten alınacak son şeyler listesindedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…