- 1 Haziran 2010
- 1.121
- 61
Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.
Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?
Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.
5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:
Siparişiniz teslim edilmiştir.
Yaşanan gecikme adına özür dileriz.
Saygılarımızla.
Gönderi Durumu TESLİM EDİLDİ
Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.
Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.
1 kez alışveriş yaptım, 46. günde ürünlerim teslim edildi üstelik adres vs. hiç bir sıkıntı yoktu, temin edilemedi. kapıda ödemeli olduğu için çok sıkıntı etmedim. 46 günde temin edemiyorlar, dünyanın bir ucundan 2 haftaya geliyor siparişler ya... üstelik deposu falanda evime yakın hepsiburadanın. Bir daha mı ? asla!