hepsi buradan yıllardır alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım
sorun yaşıyorsamda yurtiçi kargoyla yaşıyorum,sürekli farklı adres sorunu oluyor ve çevremdede çok duyuyorum,ayrıca ürün göndermek istiyorum ,üzerine kocaman verdıklerı kırılır etıketınden 5 tane yapıştırdıgım halde ürünler kırılmış şekilde gidiyor,nasıl tekmeleyip fırlatıyolarsa artık,çalışanları berbat zaten
kargoyu bırakmaları gereken saat 11 diyelim ,kargo geçiti v.s trafık yüzünden diyelim,hemen sisteme mailmi atıyolar anlamıyorum , pıt dıye msj kargonuz teslım edıldı ,arıyorum resepsıyonu ürün yok ,ee nerde bu ürün ,1 saat geçiyo aradan kargo yeni geliyor,
örneğin ben kadıköy ,rıhtım yazıyorum ,rıhtım şubesıne gıtmesı gerekırken ,altıyol subesınde çıkıyor(bu semtlerı şuan uyduruyorum,geçerliliği olmayabılır)e bizde ürün siizn adresınız rıhtım o şubeye gidicek sonra size gelicek ,ben 2 gun beklıcemyanı,iyide h.buradadan aldıgım ürün 24 saatte teslim yazıyor ,ben nıye sorumsuz bır fırma yüzünden bunu yaşımki
bide şu var firmamızdan acil evrak gönderiyoruz ,teslim edilicek diyoruz ,teslim edilmıyor,aldıgımız cevap şu sizin firma cumartesı calısmıyor,ya not düşüyoruz teslim edeilmesi şart diyee ,demekkı fırma acık o gun beklıyorlar bu evragı ,
bence sizinde kullandıgınız kargo fırması buysa sorun kesınlıkle sorun onlardan kaynaklıdır
konunuzun içeriğini tam bilmıyorum ama tahmın bu yönde