Hepsiburada.com Rezaleti

Bizde yıllardır oradan alışveriş yaparız, internette en güvenli bulduğum alışveriş sitesidir. Yaşadığınız durum çok üzücü, şikayetvar.com a da bildirin şikayetinizi daha çabuk sonuç alırsınız...

Daha ucuz demişken, telefonların paralel ithalat olanları daha uygundur. Ama garantisinde sorun yaşarsınız, bu yüzden tavsiye etmem, 100-200 daha fazla verin distribütör firma garantili olanlarından alın...

şİkayet var diye bir site var şikayetini oraya yaz,hemen ararlar bir de alışveriş yaptığın site yeni adresini sen teyit edince güncellemiş ama kargo firması mı güncellememiş eğer böyleyse aslında şuçun büyük oranı kargo firmasında oluyor galiba.
Valla her ikisi de suçlu ve hatalı.Çünkü kimsenin umurunda değil.

Hepsiburada'dan yıllardır alış veriş yaparım, evimin tüm beyaz eşyalarına varana kadar, aklınıza ne gelirse aldım yıllardır, ancak son zamanlarda iyice bozdular işi
Muhatap bulup, derdini anlatamamak çok büyük bir sıkıntı
Birilerini bulsan bile, kim kime dum duma anlattığın yerde kalıyor, çözüm asla gelmiyor
Artık gittigidiyor'dan alış veriş yapıyorum, en azından satıcı ile direkt iletişim kurabiliyorum, alacağım ürünler konusunda soru sorabiliyorum, üstelik her ürünün kargo ücretsiz seçeneğini bulabiliyorsunuz. Hepsiburada kendini bitirdi, artık hiç bir şey almıyorum çünkü sorun çözemiyorlar
Ben de bir daha alışveriş yapmam ordan.

bu ne sorumsuzluk ya... kime nasıl teslim etmişlerki:26:
kargo firmasıylada bi görüşseniz iyi olucak bence...

Görüştüm ki.Teslim etmişler güya.Hem de bana.

Böyle şeylere nasıl güven ediyorsunuz şaşırıyorum doğrusu. En iyisi kapıda ödeme hiçbir sıkıntı çekmiyorsunuz :KK14: Hakkınızı aramanız dileğiyle,geçmiş olsun ...
Yıllardır alışveriş yaparım.Hiç sorun yaşamadım ki.Bir önceki tel i de burdan almıştım.

hepsi buradan yıllardır alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım

sorun yaşıyorsamda yurtiçi kargoyla yaşıyorum,sürekli farklı adres sorunu oluyor ve çevremdede çok duyuyorum,ayrıca ürün göndermek istiyorum ,üzerine kocaman verdıklerı kırılır etıketınden 5 tane yapıştırdıgım halde ürünler kırılmış şekilde gidiyor,nasıl tekmeleyip fırlatıyolarsa artık,çalışanları berbat zaten

kargoyu bırakmaları gereken saat 11 diyelim ,kargo geçiti v.s trafık yüzünden diyelim,hemen sisteme mailmi atıyolar anlamıyorum , pıt dıye msj kargonuz teslım edıldı ,arıyorum resepsıyonu ürün yok ,ee nerde bu ürün ,1 saat geçiyo aradan kargo yeni geliyor,
örneğin ben kadıköy ,rıhtım yazıyorum ,rıhtım şubesıne gıtmesı gerekırken ,altıyol subesınde çıkıyor(bu semtlerı şuan uyduruyorum,geçerliliği olmayabılır)e bizde ürün siizn adresınız rıhtım o şubeye gidicek sonra size gelicek ,ben 2 gun beklıcemyanı,iyide h.buradadan aldıgım ürün 24 saatte teslim yazıyor ,ben nıye sorumsuz bır fırma yüzünden bunu yaşımki

bide şu var firmamızdan acil evrak gönderiyoruz ,teslim edilicek diyoruz ,teslim edilmıyor,aldıgımız cevap şu sizin firma cumartesı calısmıyor,ya not düşüyoruz teslim edeilmesi şart diyee ,demekkı fırma acık o gun beklıyorlar bu evragı ,
bence sizinde kullandıgınız kargo fırması buysa sorun kesınlıkle sorun onlardan kaynaklıdır
konunuzun içeriğini tam bilmıyorum ama tahmın bu yönde
evet kargo firmasının hatası çok.Geri dönen ürün nasıl'teslim edildi' görünür,anlamıyorum.

İnternetten telefon aldığınız için ben size şaşırdım. Telefon, pc falan internetten alınacak son şeyler listesindedir.

Tel i araştırdım.Burada kampanya vardı.O yüzden aldım.Bir öncekini de böyle aldım.Tam 4,5 yıldır kullanıyorum.Sorun yaşamadım.

Ödemeyi kredi kartıyla yaptıysan , bankana git ve bu alışverişte ürünün sana teslim edilmediğini dolayısıyla tutarın iade edilmesi iste . Sana bir form doldurtacaklar . Akabinde banka ilgili tutara bloke koyacak . Firma sana teslim ettiğini kanıtlamak zorunda , aksi halde paran iade edilecek .
Hiç uğraşma bankan ilgilensin , seni oyalamalarına izin verme . Sonuçta banka pos cihazını verdiği firmanın güvenilirliğinden sorumlu .

Son düzenleme:
Bizde yıllardır oradan alışveriş yaparız, internette en güvenli bulduğum alışveriş sitesidir. Yaşadığınız durum çok üzücü, şikayetvar.com a da bildirin şikayetinizi daha çabuk sonuç alırsınız...

Daha ucuz demişken, telefonların paralel ithalat olanları daha uygundur. Ama garantisinde sorun yaşarsınız, bu yüzden tavsiye etmem, 100-200 daha fazla verin distribütör firma garantili olanlarından alın...

Yok canım,aynı ithalat firması.Paralel değil.Uyarı için teşekkür ederim.

Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.

Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?

Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.

5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:

Siparişiniz teslim edilmiştir.
Yaşanan gecikme adına özür dileriz.
Saygılarımızla.

Gönderi Durumu TESLİM EDİLDİ

Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.

Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.

Biri telefonunu cebe indirmiş resmen.

Kargo şirketiyle konuşun acil. Ben teslim almadım, alan kim, adreste ulaşılamadı ve geri iade edildiyse iadeyi kim kabul etti, bunların hepsi kayıt altında olmalı.

Sinir bozucu gerçekten.

.

Telefonun nerde olduğunu bir bilsem of of!
kliksa.com da daha ucuzdu.Sağlam alışveriş olsun diye burdan aldım güya.

Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.

Geçmiş olsun inşallah hakkını alırsın valla bizim eşyalarda bir senedir mahkemelik anca iki duruşma oldu sonuç yok yanlış hatırlamıyorsam iki bin liradan aşağı şikayetlere hakem Heyeti bakıyor..kliksa da kötü değil aslında görümcem geçen yaz s4 aldi,biz televizyon aldik sorun yaşamadık. Üzme kendini hamilesin

Mrb arkadaşlar.Ders alınsın, benim yaşadığım sıkıntı tarafınızdan yaşanmasın dileğimle konuma başlıyorum.

Perşembe akşamı siteden 1400 küsur liralık bir telefon aldım. Sitede kayıtlı teslimat adreslerim arasında eski adresim vardı.Ben yeni adres girmeme rağmen 'bu eski adrese gönderilsin' şeklinde bir işlem yapılmış.Cuma sabahı fark eder etmez hemen müşteri hizmetlerini aradım, durum belirttim.Adresi düzeltip hemen sıkıntının giderileceği söylendi.Rahatladım, çünkü hepsiburada değil miydi söz konusu olan?

Fakat neler oldu neler,kargo eski adrese gitmiş.Kargo firması 'teslim edildi' diye net te not düşmüş.Hem de ben teslim almışım güya.Halbuki giden adresten arandım ve ürünü benim orada yaşamadığımı söyleyerek geri göndermişler.Fakat hepsiburada.co olayın hiçbir şekilde içinde değil ve hiçbir şey yapmıyor.

5 gündür günde kaç kez müşteri hizmetlerini aradım.Her çıkan kişiye yarım saat derdimi ayrı ayrı anlattım.Fakat hiçbir şeklide kargo firmsı ile iletişim kurulmamış.Sonuç şimdi ne mi oldu:Sürpriz.Bugün gelen mesajda yazan şey şu:

Siparişiniz teslim edilmiştir.
Yaşanan gecikme adına özür dileriz.
Saygılarımızla.

Gönderi Durumu TESLİM EDİLDİ

Kargo firmasından aldıkları mesajı bana yazmışlar.Bana kalan elde sıfır.Bu yolun sonu hukuk kapısı gibi duruyor.Sonuçta ürünü benim almadığımı her şekilde ispat ederim.

Aman siz siz olun, böyle saçma işlere bulaşmayın. hepsiburada.co dan alışveriş yaparken 2 kez düşünün.

sizin olayanızınn aynısı eşimin başınada geldi,eşimde ayakkabı sipariş etmişti ve teslim edildi diye yazı geldii eşim kaçkez aradı bana gelmedii başka adrese benim adım ama soyadımm değill dedii sizinn gönderdiğiniz yerr
eşim kaç kez aradı nerdeyse bir aydan fazla bekledikk teslimm edilsinn diye ve ,
sonunda eşim kaç kez aradıktan sonra aldığımız site bize parayı iade etti

Telefonun nerde olduğunu bir bilsem of of!
kliksa.com da daha ucuzdu.Sağlam alışveriş olsun diye burdan aldım güya.

Valla canım her iki firmanın da müşteri hizmetlerine bağırıp çağırmaktan sinirlerim mahvoldu. Evet,son mailleri için aradım.Sonuç aynı.Hemen ilgilenilecekmiş. Dedim ki ya bugün çözülür, ya da hukuki yoldan işlemlere başlicam.Hamile hamile bezdirdiler.

aynıı şekilde eşimiide sinir ettiler ama bizimkii hepsi burada değill kıyafet sitesiydii daha önce aldığımız gömlekler geldi ama ayakkabı gelmedi
parayıı iade ettiler parayı istedinizmii

aynıı şekilde eşimiide sinir ettiler ama bizimkii hepsi burada değill kıyafet sitesiydii daha önce aldığımız gömlekler geldi ama ayakkabı gelmedi
parayıı iade ettiler parayı istedinizmii
Ürünü teslim aldım göründüğü için para iadesi yok.Daha süründürcekler belliki.

Geçmiş olsun inşallah hakkını alırsın valla bizim eşyalarda bir senedir mahkemelik anca iki duruşma oldu sonuç yok yanlış hatırlamıyorsam iki bin liradan aşağı şikayetlere hakem Heyeti bakıyor..kliksa da kötü değil aslında görümcem geçen yaz s4 aldi,biz televizyon aldik sorun yaşamadık. Üzme kendini hamilesin
Sağol canım ya.Keşke ordan alsaydım.

Ödemeyi kredi kartıyla yaptıysan , bankana git ve bu alışverişte ürünün sana teslim edilmediğini dolayısıyla tutarın iade edilmesi iste . Sana bir form doldurtacaklar . Akabinde banka ilgili tutara bloke koyacak . Firma sana teslim ettiğini kanıtlamak zorunda , aksi halde paran iade edilecek .
Hiç uğraşma bankan ilgilensin , seni oyalamalarına izin verme . Sonuçta banka pos cihazını verdiği firmanın güvenilirliğinden sorumlu .

Bunu bilmiyordum.Hemen yapayım teşekkür ederim.

ben de çok alışveriş yaptım oradan ama hiç sıkıntı yaşamamıştım. geçmiş olsun inşallah çözüme kavuşursunuz biran önce.

Kargocular adrese teslim etmek ile mukellef sartlarinda kimlik sorulmaz diye acik acik yaziyor hukuki yolunu bulmuslar ne guzel forumda bir avukat topigi var oraya yaz istersen belki yapabilecegin birsey vardir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Velev ki adresin yanlis diyelim eski adres veya tamamen alakasiz bir yer.. bu kargo elemanlari kimlik sormuyor mu ya da hic degilse kimlik no ve imza almiyorlar mi o zaman verilen adres diye kapiya cikana versinler teslim edilecek kişi diye bir seye ne gerek var dimi bastan asagi saçmalık. . Ben olayin kargodan kaynaklandigini düşünüyorum nedense, hakkinizi arayin bize de durumu bildirin mutlaka merakta birakmayin. Yurtici kargo bana gelen kargolari da evde yoksam ust komsuya alt komsuya birakiyor, bence bi telefon edip sorulmali dimi, belki ben komsumla kavgaliyim belki komsum hırsız ustune yatacak kargonun. Bi kere fena hasladim nasil birakirsiniz vs bilmemne diye bebegime kiyafet almistim onlari bekliyordum heyecanla, artik genelde evde bulamazlarsa ariyorlar, ben de falan yere birakabilirsiniz diyorum.

yaklaşık 6 yıldır o siteden alışveriş yapıyorum
yurtiçi kargoyu da kullanıyorum
ikisinde de bir sorun yaşamadım
ama sorun yaşayan çok kişiyi duydum
sanırım ender şanslı kişilerdenim bu konuda.

Aynen. Yıllardır alışveriş yaparım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Yaşadıysam da ürün ile ilgili olmuştur.

Konu sahibi arkadaşım seninki biraz kötü enerji gibi olmuş. Her seferinde sorun yaşaman çok tuhaf.
Şikayet var sitesine yazman da iyi olur.

Çok şaşırdım valla, ben de alışveriş sitelerinin içinde en çok burayı severdim :26:
İnşallah sorununuz çözülür, kötü bir durum.

Bi ara x kargo mudurlugunde calistigim icin yaziyorum.
Siz adresin eski adres oldugunu belirttiginiz andan once fatura kesildigi icin hepsi burada.com kargo subesini aramis olsa bile oradakiler bazen sorumsuz olabiliyor ve fatura ve sevk irsaliyesi kestikleri icin tamam diyorlar ama eski adrese gonderiyorlar.
Ayrica kargolar tc kimlik nosuz urun teslim etmiyor size gonderim yapan kargoyu arayip kimin teslim aldigini ve imza attigini sorun lutfen.

Ne mutlu "TÜRKÜM" diyene...

Çalıştığım dönemde, işyerinde kargolardan çok çektim ama eve teslim edilen kargolarda hiç teslimat sorunu yaşamadım . (Ptt kargo hariç onlar uğramadıkları halde 3 kez gittik evde yoktu diyebiliyorlar )Yurt içi kargo evde yoksam eğer şubeye geri götürüyor ve ordan teslim almam gerekiyor .
Hatta bir eleman artık bizi tanıyor , evde olmasak dahi telle arayıp bilgi veriyor , bazen markete dalan gitmiş oluyoruz 5 dk bekliyor sağolsun .

Netten elektronik cihaz alınmasına karşıyım ben. Sizin durum baya kötü olmuş. Umarım düzeltebilirsiniz bir an önce, şu an müşteri hizmetleri ne diyor peki ?

X