Hepsi Marka&Çok Uyguna...Yenilerle, kalanlar 20.syfdan itibaren./satılmıştır.

Bak bide alkışlıyo.. Nesliyide seni de ve tüm 36 38 bedenlileri kınıyorum :63:. Bende dogumdan snra zayflıcam gorursunuz kk nun tüm zayıfları..aahh tribe grdim suan :KK48:

Bak bide alkışlıyo.. Nesliyide seni de ve tüm 36 38 bedenlileri kınıyorum :63:. Bende dogumdan snra zayflıcam gorursunuz kk nun tüm zayıfları..aahh tribe grdim suan :KK48:
5 kiloyu ben alıyorum nasıl olsa)) Canımcım iki bebişle hiç bişey yapmadan verirsin istemediğin kiloları:))
Bir tane hiçbirşey değilmiş,2 tane olunca zor oluyormuş:)) Ben, diyenlerin yalancısıyım :))
Sende bu istek varken kim tutar seni:KK55:

Ay yavrum sagol.. Allah saglık versın gerısı bos. Takılıyorum sanaa.. Kıyafetlerın cok guzel ınsallah guzel insanlarla alısverıs yaparsın. Sende ablanda guzel ınsanlarsınız cunku.. Hayırlı satıslarr..

Ay yavrum sagol.. Allah saglık versın gerısı bos. Takılıyorum sanaa.. Kıyafetlerın cok guzel ınsallah guzel insanlarla alısverıs yaparsın. Sende ablanda guzel ınsanlarsınız cunku.. Hayırlı satıslarr..
Hem yüreği hem kendisi güzel arkadaşım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Tabii ki en önemlisi sağlık,huzur...
Nesliyle beraber aynı dileklerle seni ve minik kuzuyu en kocamanından öpüyoruz:)) Diğer kuzuyu da sağlıcakla kucağına alıp,güle güle büyütürsün inşaAllah...Dualarımız seninle...

Lacivert kumaş pantolonetek(38 bdn),lacivert stiletto (37 numara),modern tarzda uzun hırka ve uzun yeleğe ihtiyacım var.Bulunması zor şeyler ama şansımı deneyeyim dedim:))

Back