- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
-
Slm leopar elbisenin kumasi nedir boyu kac cm birde fiyat nedir acabaYeşil elbise 38 beden(bir kez giyildi)
Siyah elbise Armine marka 38 beden hiç giyilmedi
Adil ışık leopar desenli elbise s beden yazıyor ama 38 bedene de oluyor.iki kez giyildi
Gri çok şık etek 36 38 beden uyumlu.Kemeri komple çıkarılıp ta kullanılabilir de...
Çantalar deri ve sayılı kullanıldı.Tertemizler.
Koton marka siyah pantolon 38 beden...
İstenildiği taktirde detaylı fotoğraf çekip yollayabilirim...
Tesekkur ederim birde ici astarlimi diye sormayi unutmusum. Ayrica benim urunlerimden takas dusunurseniz elbiseye talibim))mrhb elbisenin kumaşı %95 polyester %5 elastane boyu 90 cm fiyatı da 20 tl...
Astarlı değil ama içi göstermeyen bir kumaşı var.Sizin de çok güzel cicileriniz var.Forumda takip ediyorum:)) ama dolabıma sığamıyorum,boşaltmaya çalışıyorum.sevgilerimle
Yeşil elbise 25 tl, siyah olan sıfır 50 tl...Yesil ve siyah elbiselarin fiyatlari nedir
Ekleyin bence, ben bakarım yaniSonbahar kış sezonunu erken açtım herhalde:)) Bugün hava ne kadar sıcaktı... çizmelerimi de sonra ekleyeyim bari:))
Canım benim ben diğer topiğime inci marka deri kısa çizme eklemiştim.Bir tane topuklu ,bir tane de topuksuz çizme ekleyeceğim.Dolabımın üstüne el atayım bakalım.belki başka birşeyler daha vardır unuttuğum:)) Sanırım siz öğrenciydiniz.Kuzenim de öğrenci.o da bişeyler var diyordu.Onunla tarzlarınız daha çok uyuşur gibime geliyor:))Ekleyin bence, ben bakarım yanisiyah çizme ihtiyacım var..
Ay eklediklerinize bakayim hemen. Ya elinizde topuksuz, siyah deri cizme varsa super olur valla.. cok sevinirim. Merakla takip edicem topiklerinizi :)Canım benim ben diğer topiğime inci marka deri kısa çizme eklemiştim.Bir tane topuklu ,bir tane de topuksuz çizme ekleyeceğim.Dolabımın üstüne el atayım bakalım.belki başka birşeyler daha vardır unuttuğum:)) Sanırım siz öğrenciydiniz.Kuzenim de öğrenci.o da bişeyler var diyordu.Onunla tarzlarınız daha çok uyuşur gibime geliyor:))
Benim kuzen Fethiyede yaşıyor,İst da okuyor.Arkadaşlarını götürmüş oraya tatile.:)) Bu arada kaç numara giyiyorsunuz?Onda çizme varsa fotoğraf isterim size iletirim:))Ay eklediklerinize bakayim hemen. Ya elinizde topuksuz, siyah deri cizme varsa super olur valla.. cok sevinirim. Merakla takip edicem topiklerinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?