Bebek İkinci El Hepsi kaliteli markalardan bebek eşyaları, uygun fiyata kaçırmayın!!!

Pahalı bulduğum için yazmamaıştım almak istiyordum özelliklerini araştırıken sıfırını 19 tl ye bulunca onu tercih ettim o yüzdende yazdığım mesajı düzenlemek zorunda kaldım.Siz aldıktan sonra indirime girmiş olmalı.iyi satışlar.

Son düzenleme:

Hayırlı olsun bebeğiniz güle güle oynasın:) Ben genelde paladium e-bebek, joker ve hellobaby mağazalarından alıyordum oyuncakları, fakat anladım ki internette uygun olan farklı oyuncak siteleride varmış, yalnız dediğim gibi bu ürünü 22,50 tl.dan ucuza bulamadım internette. Teşekkür ederim size de iyi satışlar.

Son düzenleme:
Arkadaşlar dün Mothercare beşiğimizin sökülmüş halinin resimlerini çektim Beşikle beraber alev almaz sıvı geçirmez özel yatağını, canlı şirin renklerde mothercare çarşaf ve yan korumalıklarını 160 TL ya indirdim Bir bebek ve anneciğinin rahat edip, mutlulukla kullanması için:)

Bebek sepetleri kadar küçük değildir çok daha konforludur, üstelik en önemlisi anne karyolasının yanında bebeğinin her hareketini izleyebilir.

Son düzenleme:
Arkadaslar Mothercare beşik takımi, bondigo oyun halisi, avent biberon isiticisi, tiny love yatak kenari kitabı, fisher price Park yatak melodili kaplumbaga gece lambasi... daha bir cok urunumu incelemenizi isterim. Fiyatda yardimci olurum, siz tum sayfalarima bakin:)

Lansinoh Affinity elektrikli ve pilli çalışabilen süt sağma makinası ve emzirme ürünlerim hala satılıktır!!!! Soran arkadaşla da bir şekilde özel mesaj veya mail yollamadı. İhtiyacıı olanlar için biraraya topladım ürün bilgilerini...

Son düzenleme:
En iyi göğüs pedi Lansinoh hala satılık!

Bondigo marka Oyun halımız hala satıştatır, soran ve ihtiyacı olan arkadaşlarımız vardı; diğer oyun halılarına göre biraz daha büyük ve rahattır. Mor olan kısım azıcık daha yüksektir kumaşı yumuşacık pofuduktur, bebeğiniz çok rahat eder, renkleri karman çorman değil çok güzel unisex kullanılabilir. Filin üzerinde kırmızı bir ışık yanıyor basınca ninni gibi müzik çalıyor çiçekte dönen topun içinde yuvarlanan renkli boncuklar var kuşun kanatları hışırtılı ve diş kaşıyıcılı özelliği var bulutlarda birbirinden farklı sesler çıkarıyor hepsi çoook güzel isterseniz çıtalara ek oyuncaklarda takabilirsiniz. Halı tabanındaki filin sevimli kolları ve ayakları var bir kol bir ayak hareketli:) papatyalı aynası hışırtılı süsleri bütün duyuları uyarıyor:)

Son düzenleme:
Merhaba tüm ilan sayfalarımı incelerseniz bebeğinizin beslenme gereçleri için elimde Philips Avent %0 BPA Biberon ve Mama Isıtıcısı şu an satışta ve yine elimde Philips Avent Digital iQ24 Electronic Steam Steriliser bulunmakta internette de her ikisinin özelliklerini modelini kullanım videolarını fiyatını detaylarıyla inceleyebilirsiniz. Piyasadaki bunun üzerine yok denilen ürünlerdir. Tüm parçaları eksiksiz ve problemsiz çalışıyorlar. Orjinal kutularıyla gönderebilirim söylediğim gibi sorunsuz ve yepyeniler.. En fazla streril edilerek teslim edilmeden dolayı su ve buhar izi bulabilirsiniz:))

Eğer Siz de bebeğiniz için en iyi ürünleri alarak kaliteden vazgeçmiyorsanız doğru yerden çok uyguna alabilirsiniz. Bende ki sterilizatörün detaylı resmini daha sonra düşünürseniz eklerim fiyatı 120 TL dır. Satışa koyduğum hiç bir ürünümü sırf elden çıkartmak için hemen satayım diye bir acelem yok kaliteden anlayan ve markalara güvenen anneler ve bebişleri faydalansın istiyorum. İkisi de alırken çok yüksek meblağlara alınmış ürünlerdir ama beraber alırsanız fiyatı konuşuruz. Ekte kullanım şeklini görmeniz açısından sterilizatörün orjinal bir resmini ekledim. Biberon ısıtıcısının hem orjinal hem bende ki kutusuyla beraber çekilmiş resmi satış sayfalarımda mevcut, incelerseniz sevinirim. İst.içi elden de teslim alabilirsiniz.

Eki Görüntüle 886313

Son düzenleme:

oyun halısının fiyatı nedir ve kaçıncı aya kadar kullanılabilir

oyun halısının fiyatı nedir ve kaçıncı aya kadar kullanılabilir

Merhaba oyun halımızı 14 aya kadar kullandık bebeğim yürümeye başladığı için:) daha sonra da çıtalarını söküp oyun alanı gibi kullanabiliyorsunuz Tamamen bebeğinizin isteğine göre değişebiliyor. 75 TL fiyatı 70 TLya elden de teslim alabilirsiniz.

Mothercare Beşik, Mothercare özel yatağı ve Mothercare yan korumalıkları, lastikli çarşafın fiyatını 200 TL'dan 160 TL'ya çektim ihtiyacı olan kaçırmasın, karyolasının yatağının yanında rahat rahat kullansın. Aşağıdaki resimlerini yine geceleyin tabletle çektiğimden flashtan dolayı aşırı parlayıp mat çıkmış oysa renkleri daha canlı emin olun. Beşikle beraber 15 TL olan Bebefox yan yatış yastığını da alırsanız 170 TL'ya bırakıyorum, hayırlı olsun.

Son düzenleme:
Slmlar bebe gim buyudugu icin satiyorum tertemiz int bulup inceleyebilirsiniz tiny love jimnastik oyun 180 tl aldım 100 tl satiyorum resminide isteyene eklerim

Gece ses olmasın diye oyun halısını çekemeyince eski fotoları hem andım hem yükledim:) Oğluşuma da MAŞALLAH deyin lütfen... En son resimdeki Bondigo aslanı ben eklemiştim puset oyuncağımızdı o bizim onu ayrıca almıştık satılık değil. Siz de çeşitli oyuncakları yumuşak çıtaların istediğiniz yerine bebeğinizin dikkatini çekmesi için halkalarıyla asabiliyorsunuz. sıkıldıkça da değiştirebilirsiniz ama ben en fazla 1 tane asıyordum ki bebişimin çok fazla kafası karışmasın, sonra da huzurla uyusun hatta azıcık siz de yanına uzanabiliyorsunuz:) Büyüdükçe farklı oyuncakları oyun halısının içine de koyabiliyorsunuz yumuşacık zemininde özellikle kendi oyun alanında neşeyle oynuyorlar. İlk tekmeleme, emekleme çalışmalarını da burada yapıyorlar hatta oyuncaklara tutunup ayağa kalkma gibi.. sonra da yürüyüp oyun halısının alanından çıkmak sadece oyuncaklarını elleyerek oynamak istiyorlar:) Alacak olan bebişe de hayırlı uğurlu gelsin. Sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallah.

Yarın ambalajıyla çekerim resmini...

Son düzenleme:

Bondigo oyun halımızın az önce çektiğim resimleridir. Ürünü ambalajının içinde kaldırmıştım bayağıdır kullanılmıyordu daha önce halı kısmı bir kez makinada bebek sıvı deterjanıyla yıkandı 3.resimin sol kenarında çok dikkatli bakarsanız göreceğiniz gibi halının mor olan kısımlarında minik minik belli belirsiz pamuk yapmış kendi tonunda ama hiç önemli bir ayrıntı değil kullanım için, halı ve diğer tüm parçaları çok güzel ve yenidir. Sonuçta 2.el temiz kullanılmış bir ürün alıyorsunuz. Bebeğiniz önce halı üzerindeki hışırtılı, sesli, aynalı, dokunmalı oyuncaklarla oynayacak, büyük filin ayağıyla, nanik sesi apacak:) sonra yukardaki güzel oyuncakları elleriyle çekip, ayaklarıyla sallayıp, müzikli ışıklı fille eğlenecek, bulutlarla farklı faklı sesleri öğrenecek, papağanla dişini kaşıyacak, boncuklu çiçekle güzel vakitler geçirip içinde uyuyabilecek:) Siz sadece oyun halısını aldığınızda düşük ısı, narinlerde en kısa programda bebek deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkayıp bebeğiniz için kullanıma hazırlayın yeter.. Çıtaları arkadan emniyetli olarak kitleniyor dilediğinizde çıkarabilirsiniz. Yumuşacık elyaflı olduğundan çok çabuk kuruyor, daha sonraki zamanlarda da silebilirsiniz leke tutmuyor. Çok hafif olduğu için kargosu az tutar herhalde, İstanbul'dan elden alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bondigo oyun halımızın son resimlerini ve ek bilgileri özel istek üzerine az önce paylaştım, flaştan dolayı biraz parlamış. Hadi ne duruyorsunuz, bu eğlenceli oyun halısı eğlenceli oyuncaklarıyla beraber yeni sahibini bekliyor:))

Son düzenleme:

fiyatı şimdi gördüm çok geldi e bebekte senin verdiğin fiyata düşmüş sıfırını almak daha makul gibi :) sana iyi satışlar umarım satarsın hayırlı satışlar alıcılara şimdiden hayırlı olsun :)

Tiny Love Gym Güneşli Gün Oyun Halısı - ebebek.com

Yanlış alıntılamışsın sanırım canım, bu cevabın ilknurde adlı arkadaşın sayfama yazarak 100 tl.ya sattığı tiny love oyun halısı içindi sanırım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…