- 18 Ağustos 2013
- 131
- 1
- 48
- Konu Sahibi Castefella
-
Mycey Emzirme Önlüğü ile hem rahat ve hem şık bir şekilde bebeğinizi dilediğiniz ortamda emzirebilirsiniz. Resimdekinin aynısı olup çok kaliteli ve orjinal üründür. Piyasada 30 TL civarı satılan ürünü 15 TL'ya elden teslim edebilirim Eki Görüntüle 812894
Çok az kullanılmış garantisi devam eden, bayağı pahalıya almış olduğum Lansinoh Çiftli Affinity süt sağma makinası var. Elektrikle ve pille çalışabildiği, ayrıca üzerinde dijital saat, dakika göstergesi olduğu için çok pratik, her yerde sağım yapabilirsiniz. Çalışırken süt sağma molalarında iki göğsünüzü birden dakikaları kontrol ederek sağmak süper oluyor:)) Orjinal kutusu, belgeleri tüm parçaları sağlam ve sorunsuzdur. Çok kısa sürede yüksek performansta sağım yapabiliyorsunuz, memnun kalacağınıza eminim. Bizde memnuniyet yorumlarına dayanarak almıştık dilerseniz sizde okuyun;http://www.kadinlarkulubu.com/archive/t-545378.htmlFiyatını hem ürün kullanılıp steril edildiği için hem de ihtiyacı olanların faydalanması için çok uygun olarak yazıyorum; en son 90 TL. Elimde kalan Lansinoh süt saklama poşetleri de hediye:)- Lansinoh Affinity Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com kolaylıkla kullanılır ve temizlenir.ComfortFitTM Göğüs Kenarlıkları, göğüslere rahatça oturur.Custom Expression TeknolojisiTM sayesinde bir bebeğin doğal emiş ritmini olabildiğince yakın taklit ederek maksimum süt akışını sağlar.Ayrı ayrı ayarlanabilir hız ve vakum düzeylerine sahiptir (8 vakum düzeyi ve 6 hız seçeneği).Birçok biberonun içine doğrudan sağım yapılmaya uygundur.Uyarma süreci ve sağma süreçleri arasında kolay seçim düğmesi sayesinde tek tuşla geçiş sağlar.Sağım sırasında anne sütü tüplere ve pompaya geri kaçmaz. Uzun süreli evde veya dışarıda sağım yapmak için tasarlanmıştır.Şişe yuvaları, süt sağım şişelerini sabitleyerek şişelerdeki sütün dökülmesini önler.Bisphenol A içermez.Küçük,sessiz ve hafiftir.Ürünü incelemeniz için resim;http://www.medifull.com/default.asp?say=9&urun=3090NOT; 2 adet orjinal lansinoh biberon da sütü sağdıktan sonra kapaklarıyla beraber taşıma ve saklama kolaylığı sağlıyor. İst. İçi elden teslim edebilirim.
Memnun kalarak kullandığım elektrikli lansinoh affinity çiftli süt sağma makinası ve tüm parçaları orjinal kutusuyla 7 adet orjinal lansinoh süt sağma poşeti hediyesiyle beraber 90 TL yanında Mycey emzirme önlüğü 15 TL İkisini beraber almak isteyen arkadaşım için 100 TL ve il dışına elimde bitiremediğim 50 mg.lık Lansinoh'un annelere adadığı muhteşem ürünü Lanolin yarım kremi de hediye yolluyorum. Her emzirmede ve sağım işleminden sonra kullanmanız için:)
Eki Görüntüle 823907 Emziren annelere adanmıştır : Lansinoh Laboratories Inc Lansinoh HPA Lanolin : Lansinoh Laboratories Inc
Sadece çalışıp çalışmadığını denemek için 1 kez kullanılmış garantisi devam eden sıfır ayarındaki Weewell Dijital Yoğurt makinası yarı fiyatına 35 TL orjinal yepyeni kutusuyla gönderilecektir. Tüm parçaları hiç kullanılmadığı için sararması vs. yoktur. Memnun kalacağınız bu ürünü İst. İçi elden teslim edebilirim..Eki Görüntüle 819075
Aşağıdaki Hoşgeldin Bebek paketini ister toplu ister tek tek alabilirsiniz ama indirimli olabilmesi için paket almanızı öneririm ilgilenenlerden mesaj bekliyorum Bu arada bu güzel ürünlere bolca nazar boncuklu balonlarda ekleyip odanıza neşe katacağınıza emin olabilirsiniz.
Eki Görüntüle 859378
Arkadaşlar sitede de bilenler bilir Nisan 2012 annesiyim, hamileliğim boyunca en çok ürünlerini kullandığım biraz pahalı ama çok kaliteli marka Ebru Maternity Dantelli gecelik takımımı 100 TL son fiyat olarak satıyorum. Böyle güzel bir takım ile doğum sonrası muhteşem güzelliğinizle göz dolduracaksınız 2-3 kez giyindim kısa süreli, doğum sonrası ve eve geldiğim ilk gün pırıl pırıl gönderilecektir L beden.. İst.içi elden de teslim edebilirim. Lohusa - Hamile Dantelli Gecelik Takım | Gebe ve Hamile Giyim Ürünleri
paket fiatı nedir ?
merhabalar süt sağma makineniz satıldı mı ben sayfaları okuyamadım çok fazla olunca. kargo dahil ne kadar olur?
Ebru maternity, LCW ve GörSin marka çok kaliteli hamile elbisesi, pantolon ve kıyafetlerim var uygun fiyata yarın listeleyeceğim bilginize..
bu ürün hala elinizdemi sattınızmı acaba
Bakalım bu eğlenceli yürütecimiz hangi tatlı bebişimize gidecek?[/QUOTE
yürütecin ilanı güncel mi satılmadı ise ilgileniyorum....
Bakalım bu eğlenceli yürütecimiz hangi tatlı bebişimize gidecek?[/QUOTE
yürütecin ilanı güncel mi satılmadı ise ilgileniyorum....
Merhaba yürütecimiz aslında kargolanmayı bekliyor ilk almak isteyen arkdaş vazgeçince ben de anneme bırakmıştım yürütecin stopper parçaları da poşette ayrı duruyordu Ne yazık ki annem bayramda ikisinide kaldırmış dünden beri o poşeti bulamıyor sırf bu yüzden bekliyor anlayacağınız:) Gerçi biz evimiz dubleks olmadığı için 1 deneme dışında hiç kullanmadık fren parçalarını çünkü yürüteç sabit durunca bebiş sıkılıp içinden çıkmak istemişti. Şu an almak isteyen arkadaş birkaç gün daha bekleyecek unarım buluruz ve yollarız ama hangi bebişin kısmetindeyse ona gidecek inşallah....
resimlerini paylaşırmısınız bütün sayfaları takip edemedim eğer paylaştıysanızda görememiş olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?