• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kalite, marka. Paşalara özel :)

arkadaşımhayırlısatışlar. hangi il ve ilçedesin:) ilgimi çeken ürünler var.

Eki Görüntüle 864244 Eki Görüntüle 864246 orjinal. Amerika'dan. Spiderman tutkunlarına. Sırt çantası, fermuarlı bölüme bozuk para, şeker vs şeyler konulabilir çok büyük değil 7₺
Eki Görüntüle 864314 Eki Görüntüle 864315 ceyonun ilk adım ayakkabısı. Sadece evde kullandık ama oğlum duvarlara vurmasından sol ayak ön kısmı yıprandı. Ama ayakkkabının tabanı sapasağlam. 5₺
Eki Görüntüle 864316 3-6 aylık. Acayip güzel duran bir ayakkabı. Amerika'dan circo marka. Hiçbir çiziği vs yok. 7₺
Eki Görüntüle 864322 Eki Görüntüle 864323 Amerika'dan. ben bu şekilde takım giydiriyodum oğluma. Ceket carters, alt eşofman orjinal Adidas. Ceket 3-6 ama 1 yaşa kadar oldu. Eşofman 9 ay ama 6. Aydan itibaren olur. Takım 20₺ tek olarak üst 7₺ alt 15₺

Elimde kalanlar bunlar arkadaşlar, diğerleri satıldı.

merhaba almak istiyorum ayakkabıların ikisni de ama ödemeyi nasıl yapmam lazım kapıda ödemeniz var mı?

Kapıda ödeme seçeneğim yok. İbana eft yada havale yapabilirsiniz. Yalnız ayakkabıların yaş grupları farklı. Kahveler 3-6 aylık. Ceyolar 19 numara, bilginize :)

Kod:
birşey daha soracağım da bu siyah olanlar 3-6 ay yazanlar 3 no yazıyor bana da hediye gelmişti 1 no su 18 numara değişir mi marka marka oğlum 7 ayına girdi de

Ayakkabının altını ölçüp yazayım ona göre kıyaslarsınız..

peki olur lütfen kusura bakmayın szi çok uğraştırıyorum hakkınızı helal edin ..

Ne demek helal olsun, olur mu öyle şey. Biraz yoğunluğum vardı bakamadım. Şimdide kızımın uyuduğu odada, odaya girersem uyanır. En kısa zamanda halledicem..

merhaba bu siyah cırtcırcılı olanın 3 6 ay için diye yazdığınızın cm değil mi eğer öyle ise bu da 19 no imiş peki bu ortopedik miydi sormadım ama en başında kusura bakmayın

1. Si siyah değil kahve, koyu kahve :) 2. Bilmiyorum ortopedik olduğunu. Ama ceyoyla kıyasladımda ceyonun tabanı daha büyük. Ceyonun altında 19 yazıyo.

Back