orjinal. Amerika'dan. Spiderman tutkunlarına. Sırt çantası, fermuarlı bölüme bozuk para, şeker vs şeyler konulabilir çok büyük değil 10₺
ceyonun ilk adım ayakkabısı. Sadece evde kullandık ama oğlum duvarlara vurmasından sol ayak ön kısmı yıprandı. Ama ayakkkabının tabanı sapasağlam. 7,5₺
3-6 aylık. Acayip güzel duran bir ayakkabı. Amerika'dan circo marka. Hiçbir çiziği vs yok. 10₺
Amerika'dan. ben bu şekilde takım giydiriyodum oğluma. Ceket carters, alt eşofman orjinal Adidas. Ceket 3-6 ama 1 yaşa kadar oldu. Eşofman 9 ay ama 6. Aydan itibaren olur. Takım 30₺ tek olarak üst 15₺ alt 20₺
Amerika'dan :) koala kids. Taş gibi sapasağlam 7,5₺ 12 ay yazıyor ama 6 aydan itibaren oluyo
yelkenlerin üçü birden toplam 7,5₺
Amerika'dan. 3-6 ay. Çok Tostos bi model. Kilitli çorap ve turuncu çıtçıtlı bodyle giydiriyodum çok şirin oluyodu. 5₺
2ay yazıyo, hafif bi lekesi var beyaz yerinde çamaşır suyuyla hallolur 2,5₺
2-3 aylık, havlu gibi olanlardan 3₺
6-9 ay, belli belirsiz bi lekesi var 3₺
3-6 ay 4₺
9 ay carters hafif bi tülermesi var çok anlaşılmıyo, havlu. 7,5₺
çok karizmatik bir tulum. Koala baby marka, Amerika'dan. Hiçbir sorunu yok 10₺
3-6 aylık. Kilotlu çorapla giydiriyodum. Çok şirin duruyo. Hiçbir sorunu yok. 7,5₺
6 ay. 1 kere giyindi. 7,5₺
3-6 aylık. Çok tatlı duruyo, tertemiz 7,5₺ koala baby, Amerika'dan :)
evde giymelik 6 aydan itibaren oluyo, 9 aylık yazıyo 3₺
çok karizmatik duruyo 74 cm uyumlu, disney orjinal c&a dan 7,5₺
3-6 aylık disney orjinal. Evde giymelik 3₺
Alacaklara hayırlı olması dileğiyle..
ceyonun ilk adım ayakkabısı. Sadece evde kullandık ama oğlum duvarlara vurmasından sol ayak ön kısmı yıprandı. Ama ayakkkabının tabanı sapasağlam. 7,5₺
3-6 aylık. Acayip güzel duran bir ayakkabı. Amerika'dan circo marka. Hiçbir çiziği vs yok. 10₺
Amerika'dan. ben bu şekilde takım giydiriyodum oğluma. Ceket carters, alt eşofman orjinal Adidas. Ceket 3-6 ama 1 yaşa kadar oldu. Eşofman 9 ay ama 6. Aydan itibaren olur. Takım 30₺ tek olarak üst 15₺ alt 20₺
Amerika'dan :) koala kids. Taş gibi sapasağlam 7,5₺ 12 ay yazıyor ama 6 aydan itibaren oluyo
yelkenlerin üçü birden toplam 7,5₺
Amerika'dan. 3-6 ay. Çok Tostos bi model. Kilitli çorap ve turuncu çıtçıtlı bodyle giydiriyodum çok şirin oluyodu. 5₺
2ay yazıyo, hafif bi lekesi var beyaz yerinde çamaşır suyuyla hallolur 2,5₺
2-3 aylık, havlu gibi olanlardan 3₺
6-9 ay, belli belirsiz bi lekesi var 3₺
3-6 ay 4₺
9 ay carters hafif bi tülermesi var çok anlaşılmıyo, havlu. 7,5₺
çok karizmatik bir tulum. Koala baby marka, Amerika'dan. Hiçbir sorunu yok 10₺
3-6 aylık. Kilotlu çorapla giydiriyodum. Çok şirin duruyo. Hiçbir sorunu yok. 7,5₺
6 ay. 1 kere giyindi. 7,5₺
3-6 aylık. Çok tatlı duruyo, tertemiz 7,5₺ koala baby, Amerika'dan :)
evde giymelik 6 aydan itibaren oluyo, 9 aylık yazıyo 3₺
çok karizmatik duruyo 74 cm uyumlu, disney orjinal c&a dan 7,5₺
3-6 aylık disney orjinal. Evde giymelik 3₺
Alacaklara hayırlı olması dileğiyle..