• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hepsi kalite, marka. Paşalara özel :)

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg $image.jpg orjinal. Amerika'dan. Spiderman tutkunlarına. Sırt çantası, fermuarlı bölüme bozuk para, şeker vs şeyler konulabilir çok büyük değil 10₺
$image.jpg $image.jpg ceyonun ilk adım ayakkabısı. Sadece evde kullandık ama oğlum duvarlara vurmasından sol ayak ön kısmı yıprandı. Ama ayakkkabının tabanı sapasağlam. 7,5₺
$image.jpg 3-6 aylık. Acayip güzel duran bir ayakkabı. Amerika'dan circo marka. Hiçbir çiziği vs yok. 10₺
$image.jpg $image.jpg Amerika'dan. ben bu şekilde takım giydiriyodum oğluma. Ceket carters, alt eşofman orjinal Adidas. Ceket 3-6 ama 1 yaşa kadar oldu. Eşofman 9 ay ama 6. Aydan itibaren olur. Takım 30₺ tek olarak üst 15₺ alt 20₺
$image.jpg Amerika'dan :) koala kids. Taş gibi sapasağlam 7,5₺ 12 ay yazıyor ama 6 aydan itibaren oluyo
$image.jpg $image.jpg $image.jpg yelkenlerin üçü birden toplam 7,5₺
$image.jpg Amerika'dan. 3-6 ay. Çok Tostos bi model. Kilitli çorap ve turuncu çıtçıtlı bodyle giydiriyodum çok şirin oluyodu. 5₺
$image.jpg 2ay yazıyo, hafif bi lekesi var beyaz yerinde çamaşır suyuyla hallolur 2,5₺
$image.jpg 2-3 aylık, havlu gibi olanlardan 3₺
$image.jpg 6-9 ay, belli belirsiz bi lekesi var 3₺
$image.jpg 3-6 ay 4₺
$image.jpg 9 ay carters hafif bi tülermesi var çok anlaşılmıyo, havlu. 7,5₺
$image.jpg çok karizmatik bir tulum. Koala baby marka, Amerika'dan. Hiçbir sorunu yok 10₺
$image.jpg 3-6 aylık. Kilotlu çorapla giydiriyodum. Çok şirin duruyo. Hiçbir sorunu yok. 7,5₺
$image.jpg 6 ay. 1 kere giyindi. 7,5₺
$image.jpg 3-6 aylık. Çok tatlı duruyo, tertemiz 7,5₺ koala baby, Amerika'dan :)
$image.jpg evde giymelik 6 aydan itibaren oluyo, 9 aylık yazıyo 3₺
$image.jpg çok karizmatik duruyo 74 cm uyumlu, disney orjinal c&a dan 7,5₺
$image.jpg 3-6 aylık disney orjinal. Evde giymelik 3₺

Alacaklara hayırlı olması dileğiyle..

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 65
Arkadaşlar ilk şatışım olucak, ilk alan kişiye oyuncak araba hediye göndericem :8::8::8:

kıyafetleriniz çok güzelmiş. Kızlar için ürünleriniz olsaydı alabilirdim. Hayırlı satışlar

kızlar için yükleyeceksen ilk alıcın ben olmak isterim :)

sırt çantası nasıl boyutu falan kaç yaşa hitap eder..
Valla hem çanta hem oyuncak gibi. Diri duran bişey. Oğlum 5 yaşında, o mcquenci olduğu için çanta onu pek sarmadı. 3-4-5-6 yaş diyebiliriz. Boyutu 40 cm falan vardır. Sırtta güzel duruyo :)

paraya ihtiyaç duyduğunuz için mi satıyorsunuz?? Benimde oğlum var kıyafetlerini satmak yerine ihtiyaç sahiplerine vermeyi tercih ederim.

paraya ihtiyaç duyduğunuz için mi satıyorsunuz?? Benimde oğlum var kıyafetlerini satmak yerine ihtiyaç sahiplerine vermeyi tercih ederim.

Aferin size.. Koca sitede beni mi buldunuz? Hangi niyetle böyle bir soru soruyorsunuz???

Eki Görüntüle 864244 Eki Görüntüle 864246 orjinal. Amerika'dan. Spiderman tutkunlarına. Sırt çantası, fermuarlı bölüme bozuk para, şeker vs şeyler konulabilir çok büyük değil 7₺
Eki Görüntüle 864314 Eki Görüntüle 864315 ceyonun ilk adım ayakkabısı. Sadece evde kullandık ama oğlum duvarlara vurmasından sol ayak ön kısmı yıprandı. Ama ayakkkabının tabanı sapasağlam. 5₺
Eki Görüntüle 864316 3-6 aylık. Acayip güzel duran bir ayakkabı. Amerika'dan circo marka. Hiçbir çiziği vs yok. 7₺
Eki Görüntüle 864322 Eki Görüntüle 864323 Amerika'dan. ben bu şekilde takım giydiriyodum oğluma. Ceket carters, alt eşofman orjinal Adidas. Ceket 3-6 ama 1 yaşa kadar oldu. Eşofman 9 ay ama 6. Aydan itibaren olur. Takım 20₺ tek olarak üst 7₺ alt 15₺
Eki Görüntüle 864333 Amerika'dan :) koala kids. Taş gibi sapasağlam 5₺ 12 ay yazıyor ama 6 aydan itibaren oluyo
Eki Görüntüle 864335 Eki Görüntüle 864336 Eki Görüntüle 864337 yelkenlerin üçü birden toplam 5₺
Eki Görüntüle 864338 Amerika'dan. 3-6 ay. Çok Tostos bi model. Kilitli çorap ve turuncu çıtçıtlı bodyle giydiriyodum çok şirin oluyodu. 4₺
Eki Görüntüle 864339 2ay yazıyo, hafif bi lekesi var beyaz yerinde çamaşır suyuyla hallolur 2₺
Eki Görüntüle 864340 2-3 aylık, havlu gibi olanlardan 2₺
Eki Görüntüle 864341 6-9 ay, belli belirsiz bi lekesi var 2₺
Eki Görüntüle 864342 3-6 ay 3₺
Eki Görüntüle 864345 9 ay carters hafif bi tülermesi var çok anlaşılmıyo, havlu. 5₺
Eki Görüntüle 864355 çok karizmatik bir tulum. Koala baby marka, Amerika'dan. Hiçbir sorunu yok 7₺
Eki Görüntüle 864356 3-6 aylık. Kilotlu çorapla giydiriyodum. Çok şirin duruyo. Hiçbir sorunu yok. 5₺
Eki Görüntüle 864357 6 ay. 1 kere giyindi. 5₺
Eki Görüntüle 864358 3-6 aylık. Çok tatlı duruyo, tertemiz 5₺ koala baby, Amerika'dan :)
Eki Görüntüle 864363 evde giymelik 6 aydan itibaren oluyo, 9 aylık yazıyo 1₺
Eki Görüntüle 864364 çok karizmatik duruyo 74 cm uyumlu, disney orjinal c&a dan 5₺
Eki Görüntüle 864365 3-6 aylık disney orjinal. Evde giymelik 1₺

Alacaklara hayırlı olması dileğiyle.
Fiyatlar yenilendi arkadaşlar.. İnş, alan birileri çıkar. Ben bu siteden bir sürü şey aldım ama bana satmak nasip olmadı henüz :)):44:

Back