• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsi benim yüzümden oldu canım çok sıkkın:(

Çok geçmiş olsun, henüz anne değilim ama yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Üzmeyin kendinizi bu kadar, "Çocuklar çiçek gibidir, çabuk hasta olurlar. " der annem. Şimdi iyi bakarsanız bir kaç güne kadar iyileşir inşallah.

inşallah çabucak iyileşir bebeğim..
güçlüdür benim oğluşum pabuç bırakmaz o pis virüslere bakterilere anasının oğlu dur ...
bana öyle bi bakışı varkii üzülme annem bu ne ki hemen atlatırım diyo sanki ben kurban olurum ona onun bütün ağrısı sızı bana gelsin inşallah :çok üzgünüm:

Geçmiş olsun canım.
Bebek dediğin düşe kalka büyüyor.
Hasta da olacak düşecek kalkacak da önemli olan Allah büyük dert vermesin.
Bugün gene öyle devam ederse yarın hastaneye git.
Doktorunun gelmesini bekleme a.s

vicdan yapacak bişi yokki olacağı varmış olmuş sadece biraz dikkatsizlik buda ders olur sana ama annesi çocuk hastalanarak büyür korkma

Geçmiş olsun canım.
Bebek dediğin düşe kalka büyüyor.
Hasta da olacak düşecek kalkacak da önemli olan Allah büyük dert vermesin.
Bugün gene öyle devam ederse yarın hastaneye git.
Doktorunun gelmesini bekleme a.s

tamam haylcim sağol bitanem

vicdan yapacak bişi yokki olacağı varmış olmuş sadece biraz dikkatsizlik buda ders olur sana ama annesi çocuk hastalanarak büyür korkma

tecrübesizlik işte ilk anneliğim özümden sakındım şimdiye kadar onu yeni doğduğundada 3 gün yoğun bakımda yattı sarılıktan çok ilerlemişti nerdeyse kanını değiştireceklerde daha 1 haftalık anneyken aldılar oğlumu ben sanıyodumki oğlum ölcek onu bi daha vermicekler bana diye nerden biliyim sarılığın hemen hmen her bebekte olduğunu...

ah ah o sarılığı sorma bana benim miniğimde sarılık olmuştu çok şükür hastanelik olmadı evde geçirdi ama zordu heran gözüm üzerindeydi acaba yüzündeki sarı renk geçecekmi diye

Geçmiş olsun. Hasta olacaklar ki bağışıklıkları kuvvetlenecek üzme kendini.
Hem merak etme soğuktan yada sıcaktan hasta olmamıştır bebeğin.
Şu an mevsim değişikliği sebebiyle çok fazla enfeksiyon var dışarda.
Muhtemelen kaptı birinden yada bi yerden.
Allah beterinden korusun.

Geçmiş olsun. Hasta olacaklar ki bağışıklıkları kuvvetlenecek üzme kendini.
Hem merak etme soğuktan yada sıcaktan hasta olmamıştır bebeğin.
Şu an mevsim değişikliği sebebiyle çok fazla enfeksiyon var dışarda.
Muhtemelen kaptı birinden yada bi yerden.
Allah beterinden korusun.

haklısın allah beterinden korusun

Çok çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak atlatacak yavrunuz bu durumu.Allah çaresiz dertler vermesin,böyle gelip geçici şeyler olsun.
Ama siz bu kadar yemeden içmeden kesilecek kadar suçluluk duygularına kapılırsanız, hem zayıf düşer Allah korusun hasta olabilirsiniz, hem de bu durum sizi daha dalgın yapabilir istemeden başka dikkatsizliklere neden olabilir.yasakkelime
Bence artık bu ruh halinden şöyle bir silkinin.Allah başka dert vermesin ,buna şükür geçecek inşallah deyin. Böylece yavrunuza da daha fazla yardımınız olur.
Allah çocuklarımıza hep sağlıklı mutlu günler nasip etsin,böylece biz de iyi olalım.Umarım kısa zamanda yine buradan iyileştiğinizin haberlerini alırız.opuyorumnanaktan

canim arkadasim cok gecmis olsun bitanem.
uzulme canim senin ne sucu var
olacagi varmis demekki, kendini suclama.
Allah baska hastalik vermesin.
:1hug:

inşallah çabucak iyileşir bebeğim..
güçlüdür benim oğluşum pabuç bırakmaz o pis virüslere bakterilere anasının oğlu dur ...
bana öyle bi bakışı varkii üzülme annem bu ne ki hemen atlatırım diyo sanki ben kurban olurum ona onun bütün ağrısı sızı bana gelsin inşallah :çok üzgünüm:

aaaaaa ağlatma ama işyerinde olan var rahat olamayan var mafoldumben
küçük erkeğimi özledim şimdi senin yüzünden :1rolleyes:

çok geçmiş olsun canım benimya tez zamada saglıgına kavuşur inş

Çok çok geçmiş olsun.İnşallah çabucak atlatacak yavrunuz bu durumu.Allah çaresiz dertler vermesin,böyle gelip geçici şeyler olsun.
Ama siz bu kadar yemeden içmeden kesilecek kadar suçluluk duygularına kapılırsanız, hem zayıf düşer Allah korusun hasta olabilirsiniz, hem de bu durum sizi daha dalgın yapabilir istemeden başka dikkatsizliklere neden olabilir.yasakkelime
Bence artık bu ruh halinden şöyle bir silkinin.Allah başka dert vermesin ,buna şükür geçecek inşallah deyin. Böylece yavrunuza da daha fazla yardımınız olur.
Allah çocuklarımıza hep sağlıklı mutlu günler nasip etsin,böylece biz de iyi olalım.Umarım kısa zamanda yine buradan iyileştiğinizin haberlerini alırız.opuyorumnanaktan

hepiniz çok haklısınız ama napim işte ana yüreği dayanamıyorum:çok üzgünüm:

canim arkadasim cok gecmis olsun bitanem.
uzulme canim senin ne sucu var
olacagi varmis demekki, kendini suclama.
Allah baska hastalik vermesin.
:1hug:

sağol akasiam allah yardım ediyo işte..
derdini veren allah dermanıda vereck işte bitanem:çok üzgünüm:

canım cok gecmiş olsun
ıhlamur rezene sık sık ver
öksürük için günlügü tütsüleyip sırta yada gögse bir pamukla sürüyorlarmış
kendini üzme şuan sana daha cok ihtiyacı varr bunu untuma:teselli:

canım geçmiş olsun ama kendini suçlama...
çocuk bu hasta ola ola bağışıklık kazanacak vüdcudu...
benim de yeğenim var 3,5 yaşında 1 aydır o da kurtulamadı hastalıktan, sanırım biraz salgın da var... bi de mevsim geçişi... kendini suçlama, bu hastalıkların çocuğun için gerekli olduklarını düşün,,, Rabbim dermansız dert vermesin...

Back