• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsi benim yüzümden oldu canım çok sıkkın:(

geçmiş olsun canım anne yuregı ışte dayanamıyor ana suçlama kendını cocuk bu hasta olmadan buyumuyorlar zaten bızde oyle olmadıkmı inşallah kısa sürede toparlar kendını ama hastaneye götürdünüz degılmı

inşallah toparlar hemen..
yok götürmedi 2 günd şurupla geçer dedim zaten dün gece bu kadar çok oldu doktorumuzla konuştuk oda yokmuş burda:çok üzgünüm:

canım kendini suçlama desemde faydası olmayacak kendimden biliyorum. ama doktora götürmeyi ihmal etme. en azından böyle belki için rahat eder.

canım çok geçmiş olsun kendinide bu kadar suçlama olumunekankayizsmilehastalana hastalana düşe kalka büyücekler umarım en kısa zamanda iyileşir tekrar çok geçmiş olsun

cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin benim oglum 3 haftalikken hastalanmisdi o öksürdükce ben agladim ilac veremiyordum ufak diye garibim konusamiyoda seni cok iyi anliorum ama kendini suclama hangi anne evladini hasta eder hem bebekler hissedermis annenin histdiklerini güclü ol al bebisni kucagina senin annen güclü beraber atlatcaz hissi ver inan bana allah kerim hemen gecer üzme kendini ve bebegini

Rabbim hepimizin cocuklarina saglik versn

Allah acil şifa versin. hiç istemesekte hasta olarak, düşüp kalkarak büyücek bebişlerimiz.(benimkide 4.5 aylık )bi gaz sancısı çekerlerken bile içimiz o kadar çok yanıyorsa diğer hastalıklarda kimbilir ne kadar acıyacak. annemin biz hasta olduğumuzda nasıl içinin yandığını, üzüldüğünü şimdi anlıyorum. Allah beterinden saklasın. daha ne büyük hastalıklarla, ameliyatlarla vs. uğraşan anneler,bebişler var Allah hepsine şifa versin.en kısa zamanda geçer inşallah iyileşir yavrunuz.

canım çok geçmiş olsun kendinide bu kadar suçlama olumunekankayizsmilehastalana hastalana düşe kalka büyücekler umarım en kısa zamanda iyileşir tekrar çok geçmiş olsun

elimde değil onu öyle gördükçe boğuluyorum dün saba ne yediysem onla duruyorum sadece onu düşünüyorum:çok üzgünüm:

Allah acil şifa versin. hiç istemesekte hasta olarak, düşüp kalkarak büyücek bebişlerimiz.(benimkide 4.5 aylık )bi gaz sancısı çekerlerken bile içimiz o kadar çok yanıyorsa diğer hastalıklarda kimbilir ne kadar acıyacak. annemin biz hasta olduğumuzda nasıl içinin yandığını, üzüldüğünü şimdi anlıyorum. Allah beterinden saklasın. daha ne büyük hastalıklarla, ameliyatlarla vs. uğraşan anneler,bebişler var Allah hepsine şifa versin.en kısa zamanda geçer inşallah iyileşir yavrunuz.

çok sağol desteğin için

anne olmayan bu duyguyu anlayamzmış... ne sevgili ne koca ne aşk . hiç biri annelik duygusunu bastıramıyormafoldumben

Evladınız sonuçta üzülmeniz normal tabi ama ortada vicdan azabı çekilecek bir durum yok ki. Çocuk ister istemez hastalanıyor. Ne kadar dikkat etsenizde rahatsızlanıyorlar.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

allah hiç birimizi yavrularımızla imtehan etmesin:Saruboceq:

Evladınız sonuçta üzülmeniz normal tabi ama ortada vicdan azabı çekilecek bir durum yok ki. Çocuk ister istemez hastalanıyor. Ne kadar dikkat etsenizde rahatsızlanıyorlar.

Geçmiş olsun. Allah şifa versin.

sağolun teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun, henüz anne değilim ama yazdıklarınızı okurken gözlerim doldu. Üzmeyin kendinizi bu kadar, "Çocuklar çiçek gibidir, çabuk hasta olurlar. " der annem. Şimdi iyi bakarsanız bir kaç güne kadar iyileşir inşallah.

Kuzuuum maveram :1hug:

Annem şimdi öğrendim ya.Olcağı varmış demek ki,suçlama kendini lütfen ya :1hug:

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşir merak etme sen .

O güzel yüreğini dara sokma daha fazla hadi Şeniz

elimde değil onu öyle gördükçe boğuluyorum dün saba ne yediysem onla duruyorum sadece onu düşünüyorum:çok üzgünüm:

Sen de böyle yaparsan kim bakacak evladına kuzum bilmiyorumkismile

Toparla kendini ,çocuktur hasta olur ya.Demek olacağı varmış .O nedenle hasta olmasaymış başka bir nedenden ötürü hasta olurmuş mutlaka,bahane olmuş senin üstünü örtmemen.

Hadi bana söz ver birşey yiyeceğine Şeniz

Back