geçmiş olsun canım anne yuregı ışte dayanamıyor ana suçlama kendını cocuk bu hasta olmadan buyumuyorlar zaten bızde oyle olmadıkmı inşallah kısa sürede toparlar kendını ama hastaneye götürdünüz degılmı
anne olmak böyle birşey sanırım.. canım çocuk bu düşe kalka büyüyecek.. kendini suçlama lütfen.. gamyoncuiremsu
bu annelik nasıl bir duygu böyle yaaaa
şimdi nasıl bıraz duzelme varmı pekı
canım çok geçmiş olsun kendinide bu kadar suçlama olumunekankayizsmilehastalana hastalana düşe kalka büyücekler umarım en kısa zamanda iyileşir tekrar çok geçmiş olsun
Allah acil şifa versin. hiç istemesekte hasta olarak, düşüp kalkarak büyücek bebişlerimiz.(benimkide 4.5 aylık )bi gaz sancısı çekerlerken bile içimiz o kadar çok yanıyorsa diğer hastalıklarda kimbilir ne kadar acıyacak. annemin biz hasta olduğumuzda nasıl içinin yandığını, üzüldüğünü şimdi anlıyorum. Allah beterinden saklasın. daha ne büyük hastalıklarla, ameliyatlarla vs. uğraşan anneler,bebişler var Allah hepsine şifa versin.en kısa zamanda geçer inşallah iyileşir yavrunuz.
Evladınız sonuçta üzülmeniz normal tabi ama ortada vicdan azabı çekilecek bir durum yok ki. Çocuk ister istemez hastalanıyor. Ne kadar dikkat etsenizde rahatsızlanıyorlar.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
elimde değil onu öyle gördükçe boğuluyorum dün saba ne yediysem onla duruyorum sadece onu düşünüyorum:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?