• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El hepsi 25 tl, yurutec de hediye

elfriede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
1.540
45
163
34
İstanbul
6-9 ay ve 9-12 ay kullanıma uygun cok az kullanılmıs lekesiz kıyafetlerin hepsi 25 tl

yurutecemiz basit, sadece yurutec fonksiyonu olan bir yurutec. bebegim kullanıcak mı kullanmıcak mı emin olmadgım biseye cok para vermek istemedim. bir muddet kullandık artık ihtiyacımız yok, bunu da hediye ediyorum

$IMG_1120.jpg$IMG_1123.jpg$IMG_0926.jpg$IMG_0715.jpg$IMG_0904.jpg$IMG_1121.jpg

$IMG_1092.jpg

yürütecimizin susleri sesli değil, sadece dugmelre basılıyor. biz 10 kiloya kadar kullandık, işimizi gördü, şimdi yeni sahibini bekliyor. kıyafetlerimiz de lekesiz, az kullanıldı. zaten bebeklr hemen buyuyor kıyafetlerini dogru duzgun giyemeden..

isteyenleri bekliyoruz

yürütecimizin susleri sesli değil, sadece dugmelre basılıyor. biz 10 kiloya kadar kullandık, işimizi gördü, şimdi yeni sahibini bekliyor. kıyafetlerimiz de lekesiz, az kullanıldı. zaten bebeklr hemen buyuyor kıyafetlerini dogru duzgun giyemeden..

isteyenleri bekliyoruz

ben istiyorum ama yürüteci buradan aldık nasıl yapcaz bu arada hm mont sana mı aitti,soru sormuştum ama sanırım görmedin kaç beden diye

Son düzenleyen: Moderatör:
ben istiyorum ama yürüteci buradan aldık nasıl yapcaz bu arada hm mont sana mı aitti,soru sormuştum ama sanırım görmedin kaç beden diye

mont için sorunu şimdi gördüm kusura bakma. mont m beden, kalın kışlık bi model

yürütec ihtiyacan yok ve diğerlerini almak istersen verebilirim, yürüteci ayrı soran cok cunku ;)

arkadslar kıyafetleri bir arkadas aldı, yuruteci tek 10 tlye satıyorum

işinizi görecek bi ürün, uygun fiyatlı..

Back