hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

Aldatan çoğu insan karşısındakine eşiyle anlaşamadıklarını boşanma aşamasında olduklarını söyler zaten...

bazen şu erkeklerin gerçekten aptal olduğun düşünüyorum.. hep aynı yalan söylenir mi ya? ya da buraya bu tip konuları yazan bayanlar acaba aynı erkekten mi bahsediyor?

konu sahibi arkadaşım, Allahını seversen gel vazgeç bu sevdadan , iki tane kızın var.. senin hayatın artık onlar, anla artık bunu... Allah aşkına adamın kendi eşine çocuğuna hayrı yok size mi olacak?

Ben senin samimiyetine inandım. Insallah usta da tez zamanda ayrılır ve birlikte ikinci baharınızı yaşarsınız.nafakasını ödedikten sonra mutsuz olan her erkeğin boşanmaya hakkı vardır.mutsuz olan her kadının boşanmaya hakkı olduğu gibi.

teşekkür ederim arkadaşim bir tek beni sen anladın derdimi kimseye anlatamadım diyorum çok pişmanım unutmak ayrılmak istiyorum ama başaramıyorum peşimi bırakmıyor 2 gündür tlf kapattım çok acı çekmeme ragmen ama o kız kardeşimin numarasını biliyor onu arıyor kardeşiim red ediyor msj yazmış ablana söyle o benim ondan asla vaz geçmiycem

teşekkür ederim bana inandıgın için

Bu kadar dert çekince taş olsa çatlar. Karşındaki kişinin samimiyetine inanıyorsan bekle bir süre daha. Sen de herkes gibi mutlu olmayı hak ediyorsun.buradaki hakarete varan yorumlara da çok takılma. Evlenince tapusuyla vermiyorar kimseyi kimseye.taraflardan biri mutsuzsa boşanmaya sonuna kadar hakkı vardır.bedelini ödemek çocuklarına sahip çıkmak şartıyla tabii.ve de kocasından nefret ettiği halde yada aldatıldığını bildiği halde boşanmamakta direnen bir sürü kadın var.Sırf rahatlrını bozmamak için yapıyorlar bunu.onlar çok dürüst sen mi namussuzsun?

Oltucugum kusura bakma olur ama bu usta konusundan bana fenaliklar geldi.

Bu arada Özen Yula'nın bir tiyatro oyunu var Dünyanın Ortasında Bir Yer diye.. Sizin hikayeye benziyor orda da kadın ustaya aşık oluyor isterseniz okuyun ne bileyim.

Ama burada tepki çektikçe neden ısrarla yeniden aynı meseleyi gündeme getiriyorsunuz anlamış değilim.

Lütfen kizlarinizla daha çok ilgilenin herkes için en iyisi bu görünüyor.

Vallahi bezdim sinirden gülüyorum usta lafı geçtikçe burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…