hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar

oltu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
80
0
86
Erzurum
arkadaşlar daha önceleride dertlerimi paylaştım sizlerle çok sagolun bana çok destek oldunuz önceki konularımda dün akşamki konumda baya tepki aldım ben çıkmazda oldugum için yardımcı olursunuz diye yazdım ben yaptıgım şey dogru deyil bunu bende biliyorum ama bu çıkmaza düştüm çıkamıyorum ben usta için evliliyimi bitirmedim artık çekemiyordum eşiimi ona karşı herşeyim bitmişti bana çok çektirdi ustaya gelce 6 ay peşimden koştu benim gözüm onu görmüyordu ben kızımın peşine koşuyordum okula gidiyordum devamlı bakıyorum oda gelmiş nereye gitsem karşımdaydı çok arkamda oldu kızıma çok yardımcı oldu okul konusunda birgün okulda kızıma okar üzüldümki kendimden geçtim hastaneye götürdüler gözlerimi açtım usta elimi tutmuş bana dua ediyor çok üzüldüm ben bunları eşimle yaşamak isterdim ama olmadı eşim kızımın okuluna birgün gitmedi sorununu oldugu bildiyi halde hep ben gittim ustada peşimden geldi kızımı düzene soktuk onun yardımıyla kaydını aldırdık benim ailemin yanına şuan ailemle kalıyorum işe girdim çalışıyorum çocuklarım için ben kızım için memleketi terk ettim ben memlekette tektim ailem başka şehirdeydiler onların yanına geldim kızım okusun diye usta memlekette kaldı yanıma gidip geliyor aydan aya ama ben böyle istemiyorum bana diyorki 1 yıl bekle borçları var az ödeyeyim seni alcam asla seni bırakmıycam diyor ben ona boşan demiyorum ama şunu diyorum eşinle anlaşamıyorsan boşan ya ben ya o diyorum bana zaman ver diyor ben ondan ayrılmayı çok denedim olmadı başaramadım şunuda söylemek istiyorumki çocuklarıma üvey baba getirmek istemiyorum ondanda vaz geçemiyorum ne yapıcam bilmiyorum ustanın ailesi annesigil kardeşleri hep beni biliyorlar arkadaş yazmış benim annemde çile çekmiş ihanetmi etmiş evet dogrudur çile çekmekle alakalı deyil ben 17 sene çile çektim bende böyle şeylere karşı çıkardım ama nasıl oldu bende bilmiyorum

Çok masumsunuz gerçekten(?)... Eşlerini aldatan erkekler ya anlaşamıyorlardır ya da maddi olarak sorun olacağı için boşanamıyorlardır. 2 cocuk annesi olarak siz icinde bulunduğunuz bu durumu gururunuza nasıl yediriyorsunuz? Başka bir kadınından arta kalan zamanlarda nasıl mutlu olduğunuza inanıyorsunuz?

Daha yazacak cok seyim var da; sizin yaşarken utanmadıklarınıza ben yazarken utanıyorum.

Bende kaçırdım diye üzülüyordum mesai saatim bitince çıkıyorum sabah geliyorum pat konu kapanmış

Ne bahane bulursan bul yaptığın çok çirkin

Evli iken usta ile birşeyler yaşamanı hiç bir şekilde masum gösteremezsin, üstelik usta da evli iken..

Siz ikiniz tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz..

Eşin sanal da seni aldattı ise sen reelde aldatıp ondan daha beter oldun..

Şimdi de kalkmış ben dilekçemi verdim ama usta boşanamıyo diyosun.. Oldu olacak bi el atında şunu da boşatalım diyeceksin..

Pes

Eee o zaman 1 sene bekle madem.
Çocuklara üvey baba getirmek istemiyorsan onları da öz babalarına bırakırsın.

Dün başka bir konuda da yazmıştım sizede yazayım;

''Bugün sizin için başkasından vazgeçen,yarın başkası için sizden vazgeçer ''

Son düzenleme:
ben ona boşansın demiyorum o kendi seçimi ben yokkende onlar 1 yıl ayrılmışlar aileler araya girmiş ama anlaşamıyormuşlar ben onu niye boşatayım

ben ona boşansın demiyorum o kendi seçimi ben yokkende onlar 1 yıl ayrılmışlar aileler araya girmiş ama anlaşamıyormuşlar ben onu niye boşatayım

Aldatan çoğu insan karşısındakine eşiyle anlaşamadıklarını boşanma aşamasında olduklarını söyler zaten...

Son düzenleme:

Arkadasim cok konusuyorsun ama hep boş konusuyorsun hic kusura bakma.. Kendi kizimi babasiz biraktim karsidaki kadinin cocuklarini da yetim birakayim diye ugrasiyorsun resmen! Ayiptir yahu!

İki kızın var, biri lise çağında.
Yaşadığın ahlaksızlığı geçiyorum
Sen nasıl eve gelip adamın yanında karısına göz koyan bir şeref yoksununa güvenebiliyorsun.
Yarın öbürgün kızına asılmayacağını nerden biliyorsun?
Saçma sapan hayallerinden hemen vazgeç sadece çocuklarınla ilgilen.
Onlar büyüsün kendini koruyacak zamana gelsin hatta evlensin ozaman ne yaparsan yaparsın!

Usta iyi bir adam olsaydı evde karısı varken başka evli kadınların peşinden koşmazdı. sen onunla evlensen bu sefer nasıl güveneceksin, ya yeni fayans döşediği yerdeki kadına ilgi duyarsa, allah boyle namertlerle bir arada bulundurtmasın.

Dünyada sevip ayrılan bir sen yoksun, yapamıyorum edemiyorum demeyi bırak, kızlarının annesinin boyle evli adamla düşüp kalkan bir kadın olduğu bilinirse onlara ne laflar gelir bunu da mı düşünmüyorsun?

Canım arkadaşım çok şey çekmişsin zor durumda kalmışsın kızın bozuk aile düzeninde kendini de bozmuş tamam ama ne olur ise olsun yaptığının kılıfı olamaz hiç bir şey.

Eşi ile o ustanın sorunları olabilir peki sen niye aralarına giriyorsun ? Boşanmıştır ayrıdır ister dost hayatı yaşayın ( ki buda beter ya ) ister resmi nikahlanın. Millet şimdi seni görüyordur evliliğin bozulmasına sebep karısı ile anlaşamıyor demezler belki de sen sebep oldun tartışmalarına ?

Senin yapman gereken şuan kendini dinlrmrn dinlenmen psikolojik destek alıp tedavine devam etmen. Hayatını yoluna koy ondan sonra boşanmış veya bekar bir erkek arkadaş bulursun kendine. Yok karısı ile anlaşamıyor bilmem ne ? Zaten bu eşlerde suç var sen ve usta gibilerde hiç suç yok değil mi ?

okudum öbür konunu.
ben anlamıyorum öyle bir anlayışki;
o benle ilgilenmedi bende başkasını severim.zaten beni sevenlede karısı ilgilenmiyormuş.
çok haklısın(!)
kocan dayak attı,aldattı,ilgilenmedi,
o bu pisliği yaptı diye seninde yapma hakkın geldi öyle mi?
herşeyi geçtim 2 evladınız var,lütfen....
daha neler demek isterdim ama üzülürsünüz,en iyisi ben susayım.

sadece kendinizi o aldatılan kadının yerine koyun. bir an. sadece bir an. ve çektiği acıyı hissedin..
içiniz parçaladı,kalbiniz sıkıştı değilmi.sadece bir anlık. işte o eş bunu yaşıyacak ve belkide yaşıyor. üstelik anlık değil. her dakika.
bu umarım sizi biraz düşündürür..

zaten ben çocuklarımı düşünüyorum onların yanındayım şuana kadar çile çektiysemde çocuklarım için çektim babasız kalmasınlar diye kızım okusun diye memeleketi deyiştim kızım saglık meslek lisesine gidiyor o okusun diye kitaplarını almak için temizliye gittim ustadan asla maddi olarak birşey almam temizliye giderim çalışırım çocuklarıma bakarım çocuklarımı asla kımseye vermem

Oltu bak git

Ne toplumda ne burda yeri yok sizin gibilerin

Utanmadan bir de aynı şeyleri gelişi güzel yazma

İnşallah kızların da sana çekmez

Her geçen gün senin gibiler çoğalıyo

ben suçsuzum demiyorum yanlış yaptıgımı zaten söylüyorum rabbim kimsenin başına vermesin bu işten çıkamıyorum başaramıyorum çok denedim ben diyorum ailen yanına git beni bırak yapmıyor ben senden vaz geçmem diyor

En baş nasıl başladın cicim silah zoruyla mı, her ikinizinde evli olduğu halde..

Şimdi de öyle kibarca git diyorum gitmiyor diye kıvırma

Zaten ilk konunda ben dilekçe verdim ama o boşanamıyor diye dert yanmışsın

Eee boşatmak değilse amacın ne senin ?

Gerçekten bulaştığın pisliğe tevbe etmek istiyorsan, arasa bile açma cevap verme bi süre sonra aramaz zaten.. Gerçekten mutsuzsa sen yokken de boşanır.. Gireceğin kadar girmişsin vebale, bir de bunu ekleme kendine..

Tövbe estağfurullah!!!
Utanmıyor musunuz şu cümlelerinizden ya?
Neyse sakin Lale...
Pardon da başınıza silah mı dayıyor bu usta?
Allahım nolur uzak tut bizi böyle insanlardan!

Eğer gerçekten isteseydin pek ala o adamdan kurtulabilirdin.
Binbirtürlü yolu var madem seni dinlemiyor şikayet et ailene bu adam beni rahatsız ediyor diye.
Bak sana ne diyorum, bu adam yanında kocan varken sana göz koymuş ilerde kızınada asılır ruhun bile duymaz.
Olan zavallı kıza olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…