Şımarma bakeem!
iyiki varsın dedik..O kadar!:1hug: :1hug: :1hug:
Bu Kadar Güzel Cümleler Yazan Bi Hatun Arkadaşim Daha Varmişş Ben Bilmiyomuşum Affett şekerr
AnuşkamŞeniz
Seni mutlu edebildiysek ne mutlu bize! Annemsin, daha önce de söylemiştim, idolümsün. Bu sitede ilk göz ağrımdın, kalbimde bir köşeyi farkında olmadan sana ayırmışım. Şeniz
Umarım sıkıntıların bırakır yakanı, üzülme, kıyamam Şeniz
Hanımefendi sıkıntılarınız herneyse umarım bir çıkış yolu bulursunuz.. Az çok malesef hepimizin dertleri tasaları oluyor.. Ne demişler sıkıntılar paylaştıkça azalır,sevinçler paylaştıkça artar..
Hayatınızda mutlulklar dilerim size......
bende seni tanıdığım için mutluyum ve seni seviyorum anuşka zaman zaman hepimizin problemleri ve dertleri oluyor umarım dertlerini kısa zamanda çözersin ve herşey gönlünce olur dertlerini benimle kişisel olarak paylaşmak istersen sana özelden msn adresimide verebilirim unutmaki dertler birileriyle paylaştıkça azalır sevgiler
anuşkacım, umarın en kısa zamanda dertlerinden arınırsın...ama ben her zaman yanındayım, paylaşmak ve ortak olmak için...
Sorunsuz insan yok anuşkacım umarım herşey yoluna girer burda biz aile gibi olduk .Doğum gününü hatırlamaz olurmuyuz. Öptüm canıma.s.
Anuşum canımmm,biitanemmm noli yafff
seni tanımak gerçekten güzel
iyiki varsın,tabi bende iyiki varım dimi ama:))
kocaman öpüyorum seni
anuşkam kk daki herkes birbirinin arkdaşı burası bizim evimiz iyiki varsınŞeniz
hep diyorum, burası yalnızlığımı unuttuğum bir dost kapısı...
umarım en kısa sürede sorunların çözüme kavuşur
iyiki burdasın, iyiki burdayız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?