Sivilceli Ciltler hepimiz derdi ah bu sivilceler.. :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

yevmiyefisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2017
167
39
28
herkese merhaba arkadaşlar :)
yüzünüzde kullandığınız (benim cilt tipim yağlı) sivilce izlerini giderici kesin çözüm ev yapımı da olabilir bir ürün var mı acaba?
artık bu sıkıntıyla baş edemiyorum yaşım 22 öyle yoğun bir sivilce türü değil ama gitmiyor eskilerin izleri kaldı bu konuda yardımcı olursak birbirimize çok memnun olurum :)
hem burayı okuyan bu sıkıntıda olan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz şimdiden teşekkürler :)))

Senelerdir bu derttten müzdaribim. Bi ürün keşfettim geç keşfetitğime üzüldüm. Çok derin izleri geçirir mi bilmem ama yüzü tertemiz ışıl ışıl yapıyor siyah noktaları bitiriyor. Ve yanında aldığım kremide puturları gideriyor cildi pürüzsüz yapıyor. La roche posay effaclar bu sabunu. Duo diyede kremi var öneririm

fotoğrafını ekleme şansınız var mı acaba internete yazdığımda bir çok ürünü çıkıyor

Beceremedim canım. Eczaneye gidip bu dediğim şeyi söyleyeceksin cildim yağlı diyeceksin o zaten direk veriyor. Sabun 60 lira krem 70 Ma ikisinin tanışma paketi var küçük boy ikisi bi arada 30 civarıydı. Onu alırsın 3 hafta kadar gidiyor zaten. Eğer holuna giderse büyüklerini alırsın

evet 30 görünce inanamazdım onu alayım :)

Ben akne tedavisi gördüğüm zamanlarda dr isotrexin yazardı reçeteye bu jel de izlere iyi geliyor pahalı bir şey de değil.
Nemlendirici olarakta neutrogena' nın yağsız yüz nemlendiricisini de tavsiye ederim Watsons' tan alıyorum onu da :)

Canım bende de çok yok ama takıntılıyım biraz izlere falan Abdibrahim'in ''Acnelyse'' diye kremi var ben çok memnunum izleri dahi geçiriyor ama sadece sivilce olan yere sürmek gerekiyor yüzünü biraz kurutuyor soyuyor sürdüğün yerleri ondan önce de nemlendirici kullanıyorum o zaman sıkıntı olmuyor tavsiye ederim

Ben siyah noktaları bitiren bir krem/jel/solüsyon bilumum ne varsa piyasada ürün olduğuna inanmıyorum
Burun bandı,siyah maske,peeling,soymalı maskeler ne varsa denedim. İşe yaramıyor. Çok beyaz tenliyim çil gibi görünüyor acaba maskeler çıkardı da lekesi mi kaldı :)

La Roche Posay markasinin bi kac urununu aldim bende.. gebelikte kirmizi noktalar cikmisti yuzumde gecicidir dedim ama kac ay oldu dogum yapali gecmedi daha.. kullananlar memnunmus bakalim bi 4 haftaya kdr belli olurmus cunku cilt kendini 4 haftada yeniliyomus.

Temizleme jeli.. uzerine spray serum ve gunluk kremi var..gunde iki kez suruyosun.. sabah ve aksam yatmadan once..sonuc alirsam yazarim buraya

Fiyatlari brz tuzlu sade tonigi bile 80 tl. Toplaminda bana 230-250 liraya filan geldi. Icim gitti o paraya ama biktim artik

Burun bandı,siyah maske,peeling,soymalı maskeler ne varsa denedim. İşe yaramıyor. Çok beyaz tenliyim çil gibi görünüyor acaba maskeler çıkardı da lekesi mi kaldı :)
Ben lisedeyken bi dönem akne tedavisi gördüm o dönemlerde yüzümde ne bir siyah nokta ne saçlarımda bi yağlanma yoktu 10 gün yıkanmasam saçlarım yağlanmıyordu o derece :) ne zamanki tedavi bitti aradan 1-2 yıl geçti siyah nokta kabusum geri döndü. Maskelere, bantlara, peelinglere inanmıyorum banyoda bolca bıttım sabunuyla yıkıyorum aklıma estikçe doğal gül suyu ya da ev yapımı elma sirkesiyle tonik niyetine siliyorum neutrogena' nın yağsız yüz nemlendiriciyle nemlendiriyorum haa bunları yapınca geçiyor mu hayır onları görmüyorum aynada :) benim sadece burun bölgemde var.

İşe yarıyor emin olun. Benim bu sorunlu cildimi bile adam ettiyse kırmızı noktaları hayli hayli geçirir valla . Aşık oldum ben bu markanın ürünlerine ya

Benimde sadece burnumda var. Bazılarına bakıyorum pürüzsüz gözeneksiz siyah noktasız burunları var onlar nasıl yaptıklarını söylese
Tavsiye bekliyorum
Krem maske geçireceğini sanmıyorum bende çıkaran bir şey olmalı

İşe yarıyor emin olun. Benim bu sorunlu cildimi bile adam ettiyse kırmızı noktaları hayli hayli geçirir valla . Aşık oldum ben bu markanın ürünlerine ya

Hadi ya:) cok memnun oldum simdi bak :) peki sureklilik gerekti mi sende kullanim acisindan? Mesela yani ben ztn her aksam sabah yuzumu kremlerim vs ama bu rituel cok uzun heleki sabahlari aboww onu sur bunu sur.. gerci en fazla 5 dk ama iste : ( birde hangi urunleri kullandin sen? Ve ne kdr surede etkisini gordun?

Bence düzenli yapın o zaman etkisini görürsünüz. Mesela sabah makyak yaptığım için sabah birşey yapmıyorum akşam geldiğimde herşeyi yapıyorum . Ama fondöten kullanan biri değilseniz kremini sabahta sürün daha yararlı olacaktır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…