- Konu Sahibi yevmiyefisi
İnşallah faydasını görürsün bu arada eczaneye sor istersen deneme ürünlerini de verebilir belki sana. Rica edebilirsin eğer ellerinde bulunuyorsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneme ürünleri ikisi bi arada 30 lira denemelik alabilirmiyim dedim tabiki fiyatı 30 lira dedi ama baya gidiyor yaİnşallah faydasını görürsün bu arada eczaneye sor istersen deneme ürünlerini de verebilir belki sana. Rica edebilirsin eğer ellerinde bulunuyorsa
bende internetten siparis ettim şimdi bulundugum yerde olacagını düşünmüyorum iyi gelecekse değer :)İnşallah faydasını görürsün bu arada eczaneye sor istersen deneme ürünlerini de verebilir belki sana. Rica edebilirsin eğer ellerinde bulunuyorsa
Yağlı ciltler olanını verdin dimi aman he yanlış alma sakın :)bende internetten siparis ettim şimdi bulundugum yerde olacagını düşünmüyorum iyi gelecekse değer :)
Deneme ürünleri ikisi bi arada 30 lira denemelik alabilirmiyim dedim tabiki fiyatı 30 lira dedi ama baya gidiyor ya
Altin igneyi arastir derim yaptirmayi dusunuyorum bendeherkese merhaba arkadaşlar :)
yüzünüzde kullandığınız (benim cilt tipim yağlı) sivilce izlerini giderici kesin çözüm ev yapımı da olabilir bir ürün var mı acaba?
artık bu sıkıntıyla baş edemiyorum yaşım 22 öyle yoğun bir sivilce türü değil ama gitmiyor eskilerin izleri kaldı bu konuda yardımcı olursak birbirimize çok memnun olurum :)
hem burayı okuyan bu sıkıntıda olan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz şimdiden teşekkürler :)))
merhaba ben tanışma kitini kullandım memnun kaldım sonra büyük boylarını aldım yüzümü çok güzel temizledi çok teşekkür ederim ama bir tane sivilce cıkardı umarım izi kalmaz sizde de aynısı olmuş muydu acaba merak ediyorumSenelerdir bu derttten müzdaribim. Bi ürün keşfettim geç keşfetitğime üzüldüm. Çok derin izleri geçirir mi bilmem ama yüzü tertemiz ışıl ışıl yapıyor siyah noktaları bitiriyor. Ve yanında aldığım kremide puturları gideriyor cildi pürüzsüz yapıyor. La roche posay effaclar bu sabunu. Duo diyede kremi var öneririm
Evet ilk sivilce çıkarıyor o canım. Zaten en az 6 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş. Büyük boyu zaten 1 sene gidiyor.merhaba ben tanışma kitini kullandım memnun kaldım sonra büyük boylarını aldım yüzümü çok güzel temizledi çok teşekkür ederim ama bir tane sivilce cıkardı umarım izi kalmaz sizde de aynısı olmuş muydu acaba merak ediyorum