• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler hepimiz derdi ah bu sivilceler.. :)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
İnşallah faydasını görürsün bu arada eczaneye sor istersen deneme ürünlerini de verebilir belki sana. Rica edebilirsin eğer ellerinde bulunuyorsa

İnşallah faydasını görürsün bu arada eczaneye sor istersen deneme ürünlerini de verebilir belki sana. Rica edebilirsin eğer ellerinde bulunuyorsa
Deneme ürünleri ikisi bi arada 30 lira :-) denemelik alabilirmiyim dedim tabiki fiyatı 30 lira dedi:-) ama baya gidiyor ya

bende internetten siparis ettim şimdi bulundugum yerde olacagını düşünmüyorum iyi gelecekse değer :)

herkese merhaba arkadaşlar :)
yüzünüzde kullandığınız (benim cilt tipim yağlı) sivilce izlerini giderici kesin çözüm ev yapımı da olabilir bir ürün var mı acaba?
artık bu sıkıntıyla baş edemiyorum yaşım 22 öyle yoğun bir sivilce türü değil ama gitmiyor eskilerin izleri kaldı bu konuda yardımcı olursak birbirimize çok memnun olurum :)
hem burayı okuyan bu sıkıntıda olan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz şimdiden teşekkürler :)))
Altin igneyi arastir derim yaptirmayi dusunuyorum bende

Senelerdir bu derttten müzdaribim. Bi ürün keşfettim geç keşfetitğime üzüldüm. Çok derin izleri geçirir mi bilmem ama yüzü tertemiz ışıl ışıl yapıyor siyah noktaları bitiriyor. Ve yanında aldığım kremide puturları gideriyor cildi pürüzsüz yapıyor. La roche posay effaclar bu sabunu. Duo diyede kremi var öneririm
merhaba ben tanışma kitini kullandım memnun kaldım sonra büyük boylarını aldım yüzümü çok güzel temizledi çok teşekkür ederim ama bir tane sivilce cıkardı umarım izi kalmaz sizde de aynısı olmuş muydu acaba merak ediyorum

merhaba ben tanışma kitini kullandım memnun kaldım sonra büyük boylarını aldım yüzümü çok güzel temizledi çok teşekkür ederim ama bir tane sivilce cıkardı umarım izi kalmaz sizde de aynısı olmuş muydu acaba merak ediyorum
Evet ilk sivilce çıkarıyor o canım. Zaten en az 6 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş. Büyük boyu zaten 1 sene gidiyor.

Merhaba kızlar 30 yasindayim ve hala cene bolgemde sivilce ve lekeleriyle uğraşıyorum. Doktorlarin verdigi kremler bende hic ise yaramadi 3 günlük kullanilan antibiotikten 3 kutu ust uste ictim bana misin demedi. Ruakuttan kullan dedi onu da ben istemedim. Kendi kendime cozum uretmeye calistim ve sanırım bu aralar başarılı oldum gibi.

Herseyden once su tuketimimi arttirdim. Kimyasallardan uzak durmaya çalıştım. Kimyasallarin içinde paket gidalar da var cilde uygulanan kremlerde. Ve tonik kullanimini sabah akşam zorunlu hale getirdim. Ozellikle sabah yapmali diye düşündüm. Cok şaşırdığım bir seyde miniso dan cadi fındığı ozlu toniginin bana faydasi oldugunu düşünüyorum. Fiyati cok uygun ve boyle bir performans düşünmemiştim. Güneş kremi de ihmal etmemeli. Gunluk kullanim icin renkli gunes kremleri aldim srvydi yanlis hatirlamiyorsam. Mineral katkili eczaneden aldim onunda faydasinin cok olduğunu düşünüyorum

Cilt lekeleriyle ilgili de aloe vera bitkisinin faydasini gördüm. Bunun yaninda pirinc maskesi de yaparsaniz iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca detayli bilgi okuyup ogreneyim diyorsaniz aysenur yazicinin internet sitesini tavsiye ederim. Urun tavsiyesinde de bulunuyor. Bana cok katkisi oldu bu surecte. Unarim yazdiklarim da size fayda eder.

Back