• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepatit bilgisi olanlar

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.156
3.090
133
merhabalar herkese, nişanlımla evlilik için sağlık raporu almaya gittik ben aldım nişanlım hepatit b olduğu için enfeksiyon hastalıkları doktoruna yönlendirdi yarın gideceğiz bi an önce raporu almamız lazım her şey belli nikah günü alamadık bi türlü, imza falan atılıyormuş bilgi verebilir msiiniz ? Karşı tarafım haber var diye. Aşı sürecini beklersek bizim düğün bile geçmiş oluyor bu yüzden hemen olması lazım

Evliliğe engel değildir ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Aşıyı yaptırmadan evlenseniz daha ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim.

Düğün, nikah günü sağlığınızdan daha mı önemsiz?
Hepatit b kan ve cinsel ilişki ile bulaşır.
Aşılanmanız lazım.
Hatta nişanlınızın 1. derece görüştüğü herkes aşılanmalı

Evliliğe engel değildir ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Aşıyı yaptırmadan evlenseniz daha ilişkiye girmemenizi tavsiye ederim.

Düğün, nikah günü sağlığınızdan daha mı önemsiz?
Hepatit b kan ve cinsel ilişki ile bulaşır.
Aşılanmanız lazım.
Hatta nişanlınızın 1. derece görüştüğü herkes aşılanmalı
Benim doktoeum sağlık raporu verdi senin aşılanmana gerek yok koruyuculuğun baya yüksek dedi, nişanlımın aile hekimi farklı ve nişanlım taşıyıcı galiba hastası değil

Benim eşimde de var. Hepitopu bir aşı oluyorsunuz. Ki ben uzun süre olmamıştım:KK22: ama bir sıkıntı yaşamadım ama siz olun hemencecik aşınızı tabii

Benim eşimde de var. Hepitopu bir aşı oluyorsunuz. Ki ben uzun süre olmamıştım:KK22: ama bir sıkıntı yaşamadım ama siz olun hemencecik aşınızı tabii
Benim koruyuculuğım varmıi nişanlımda taşıyıcı sanırım zararsız olanı, benim koruyuulupum yüksekmiş bana sağlık raporu verdi kendi doktorum

Canim benim eşimde hepatit b taşıyıcısı
Ben evlenmeden önce 3 kez aşı oldum.
Ondan sonra evlendim. İhmal etme düğünü ertele sağlığın daha önemli doğacak çocuklarını dusunmen lazım
Doğumda bebeğe geçer senden aşı olmazsan bulasir

Benim koruyuculuğım varmıi nişanlımda taşıyıcı sanırım zararsız olanı, benim koruyuulupum yüksekmiş bana sağlık raporu verdi kendi doktorum
Aynen benim eşim de taşıyıcı. Aşı da zaten koruyuculuğu sağlıyor. Aile hekiminize söylersiniz ara ara tahlil yapıp takip eder ama sanırım bir kere yüksek çıkması yeterli oluyordu.

Canim benim eşimde hepatit b taşıyıcısı
Ben evlenmeden önce 3 kez aşı oldum.
Ondan sonra evlendim. İhmal etme düğünü ertele sağlığın daha önemli doğacak çocuklarını dusunmen lazım
Doğumda bebeğe geçer senden aşı olmazsan bulasir

Aynen benim eşim de taşıyıcı. Aşı da zaten koruyuculuğu sağlıyor. Aile hekiminize söylersiniz ara ara tahlil yapıp takip eder ama sanırım bir kere yüksek çıkması yeterli oluyordu.
Benim aile hekimim aşı olmana gerek yok dedi, ama nişanlımı emfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler bende sorun yok yani

Eşime sordum da şimdi, aşı değil de rutin kontrol yapılıyor işte, karaciğeri ne durumda filan diye, o yüzden yönlendirmişlerdir. İçin rahat olsun.
Çok sağolun, Allah razı olsun, yarın enfeksiyon hastalıklarına gittiğimizde aile hekimliği hariç tekrar test falan istemeyip rapor verirler mi sorar mısımız sizin evlilik hazırlığınızda da bçyle mi olmuştu ?

Çok sağolun, Allah razı olsun, yarın enfeksiyon hastalıklarına gittiğimizde aile hekimliği hariç tekrar test falan istemeyip rapor verirler mi sorar mısımız sizin evlilik hazırlığınızda da bçyle mi olmuştu ?
Canım bizden rapor istememislerdi. Aşı olduğumu söylemiştim
Zaten hepatitlli olana bişey yapılmıyor rutin kontrolleri oluyor
Önemli olan sensin. Senin de doğal aşın varmış zaten. Bence sorun cikmaZ

Yaptıkları zaten tahlil, yeni yapılmışsa kabul ederler diye düşünüyorum ama kesin bilgim yok. Biz evleneli 9 yıl oldu, eşim daha dün yediğini hatırlamaz, üzgünüm:deli:

Bende hepatit b hastasıyım.sizin aşı olmanıza bile gerek görmemişse doktorunuz evlenmenize engel bi durum yoktur.nişanlınıza rutin kontrol yapılıp karaciğer enzimleri ölçülecek kan tahlili ile.

Bende hepatit b hastasıyım.sizin aşı olmanıza bile gerek görmemişse doktorunuz evlenmenize engel bi durum yoktur.nişanlınıza rutin kontrol yapılıp karaciğer enzimleri ölçülecek kan tahlili ile.
Aile hekimliğinde hepatit b değerlerine yeni bakıldı, yarın hemen rapor verir mi yoksa başka tahliller de mi ister ?

Back
X