• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep vefalı olmak

flower_rose

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
2.427
3.360
333
İzmir
Öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum. Ancak son zamanlarda aklıma takılan bir şey var sizlere danışmak istedim. Arkadaşlarımın pek çoğunu hep ben arayıp soruyorum. Her aradığımda da aa aklımdaydın sen aradın deniyor. Ya da işte ne zamandır sessin çıkmıyor. Birisi bu pandemi dönemi çok kırdı beni. Bilmiyorum ben mi aşırı hashasım. İşte sen de aramıyorsun dediğimde. Aman pandemi var gezcek değiliz nasılsa ne diye arayım dedi. Gezeceğimiz zamanlar gelsin araşırız dedi. O zaman gidip arabayla alıp onu yine gezcekmişiz. Artık aramıyorum cidden içimden gelmiyor. Ama genel itibari ile arkadaşlıkta hep ben arayıp soran tarafım. Hiç kimsenin umrunda değilmişim gibi geliyor artık canım çok sıkılıyor. Ne bileyim belki de ben büyütüyorumdur. Ama 2 aydır hiç aramadı mesela. Kandil arasam mı dedim vazgeçtim ben de.

Karsilikliymis hisleriniz kuzum akillarindaymissin bence sorun yok diger arkadasiinda biraz patavatsiz gibi geldi bana ama kotu niytli degildir ,senin onlari sevdigini biliyorlardir sorun yapma bence... kendimden ornek vereyim arkadaslarimi sevmeme ragmen inan konusmak istemiyorum tlf/msj bi daraliyorum , zihinsel/pskilojik yorgunluk olabilir

Kimsenin seni aramasına gerek yok. SEN DEĞERLİSİN. Ve hep öyle olacaksın. Kendini asla küçük görme hep kendini sev
haklısınız çok teşekkür ederim. 😍😍🥰
Karsilikliymis hisleriniz kuzum akillarindaymissin bence sorun yok diger arkadasiinda biraz patavatsiz gibi geldi bana ama kotu niytli degildir ,senin onlari sevdigini biliyorlardir sorun yapma bence... kendimden ornek vereyim arkadaslarimi sevmeme ragmen inan konusmak istemiyorum tlf/msj bi daraliyorum , zihinsel/pskilojik yorgunluk olabilir
bu da olabilir haklısınız. teşekkür ederim💕
Duzenli telefonda konustugum tek kişi annem. Geri kalan kimseyi devamli aramiyorum hele kandil diye butun arkadaslari teeeek teeekk aramak... 🙄🙄
yok tek kandil için demedim aslında. yani aramasam hiç aramıyorlar demek istedim. teşekkürler💕

Sizde aramayın arayacaksanız ailenizi, büyüklerinizi arayın
aramıyorum artık zaten. ama işte biraz canım sıkıldı. kimsenin aklına gelmiyorum bile. çok şey paylaştık aslında. teşekkürler😍

Kandıl için whatsapp durum var herkese gidiyor görüyor zaten gerek yok
tek kandil için değil aslında genel olarak söylemiştim teşekkürler.💕
Zamanla insanları tanıdıkça 3-5 kişi kalıyor zaten hayatında insanın . İnsanlar emek verdiği her ne ise ona kıymet veriyor .
zaten kalan o 3-5 kişi arayıp sormayan ondan canım sıkılıyor. çok şey paylaşmıştık ne bileyim. teşekkürler 💕

Öncelikle herkese hayırlı kandiller diliyorum. Ancak son zamanlarda aklıma takılan bir şey var sizlere danışmak istedim. Arkadaşlarımın pek çoğunu hep ben arayıp soruyorum. Her aradığımda da aa aklımdaydın sen aradın deniyor. Ya da işte ne zamandır sessin çıkmıyor. Birisi bu pandemi dönemi çok kırdı beni. Bilmiyorum ben mi aşırı hashasım. İşte sen de aramıyorsun dediğimde. Aman pandemi var gezcek değiliz nasılsa ne diye arayım dedi. Gezeceğimiz zamanlar gelsin araşırız dedi. O zaman gidip arabayla alıp onu yine gezcekmişiz. Artık aramıyorum cidden içimden gelmiyor. Ama genel itibari ile arkadaşlıkta hep ben arayıp soran tarafım. Hiç kimsenin umrunda değilmişim gibi geliyor artık canım çok sıkılıyor. Ne bileyim belki de ben büyütüyorumdur. Ama 2 aydır hiç aramadı mesela. Kandil arasam mı dedim vazgeçtim ben de.
Arkadaşlarım tarafından aranmayı beklemeyen biri olarak sizi anlamaya çalışıyorum. Ararlarsa ya da aramak istersem konuşurum. Aramıyor diye hiç takıntı yaptığım arkadaşım olmadı. Tlf la konuşmayı seven biri de değilim. Buluşmalar daha cazip geliyor. Sanırım sizin ki arkadaşçıl olmakla ve bu duyguyu merkezi yaşamakla alakalı bi durum.

Bende arkadaşlarını aramayan tayfadayım.. Arayıp konuşayım aklıma gelmez ama bu onlara deger vermediğim için değil karakter meselesi bence.. Beni tanıyan buna hiç alınmayan buluştuğumuz da ya da nadiren konuştuğumuzda kaldığımız yerden devam eden arkadaşım da var, uzun yıllar arkadaşlıktan sonra sırf koca bulup muradına erdi diye bunu bahane edip küsen arkadaşım da var😂çok arayıp sormasam da arkadaşlarımı sever kıymet veririm😊

Off eşimde böyle. Allah aşkına milletin sizi arayıp aramasını neden bukadar çok kafanıza takarsinizki bırakın bosverin. Hayat başkalarından ibaret değil kendinize değer verin

Hıc bır arkadasımın kandilini kutlamadım arayıp, onlarda benim kutlamadı. Bayram seyranda da kutlamam arayıp. Bulusursak sarılır öpüşür ozaman kutlarız.
Buyuklerımı arar sorarım. Hatta anne babam dısında nadir buyuk ararım dıyım 😂
Yani boyle seyleri kendim yapmam, bana yapılsın diye beklemem.

Ama o vefasızlığı baska durumlarda goruyoruz, bu da insanı kırıyor buna katılıyorum.

Bence hep arayan taraf benim diye üzülmeyin yani değer vermedikleri o ben düşünmüyorum okadar çok şey paylaşmışsınız madem.sizinle konuşurken nasıl konuştuklarına dikkat edin.soğuksa ve sizi rahatsız edecek birşeyler hissediyorsanız ozaman konuşmak istemiyorlar diye düşünebilirsiniz.benimde aramadigim arkadaşlarım arayınca çok mutlu oluyorum.bazen birdahakine ben arayım diyorum dünya telaşı oluyor yine o arıyor yine mutlu oluyorum.mesela bu bayram bikac arkadaşımı arayacağım diye görev verdim kendime:)

Back
X