hep platonik hep platonik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bi bilsem kendime de ilaç olurdum da . benim daha kötüydü adım atıyordum. umuda bağlanıyordum onra da ben üzülüyordum şimdi de korkum ondan ya olmazsa ya üzülürsem.Erkenden olsun bitsin derdimdeyım çünkü artık üzülmek dahi stemiyorum. Zamana bırak canım ya da ekle eklemekle bir şey olmaz zaten olmazsa silersin

yani eklemek ne gibi anlamlara gelir ne düşünebilir? Amaan belki ilacım o ama yapmıcam; bi tarafları kalkıyor; değmez. (içimde iki kişi konuşuyor şu an :) )

Son düzenleme:
ay o iki kişi olması çok kötü yaaa ama her zaman vicdanının sesini dinle üzülmektense hayata gülümseyerek bak sana daha bir sey demim. ama bazı şeyler sormak için ekleyebilirsin o şekilde sohbet başlar başlamaz bilinmez ama sen ilk adımı atsan da o gün yazsan da 2. yazma zamanı ondan bekliceksin onu da düşün :)

Her şeyde de bi anlam aramamak lazım aslında. Ekledim diye hoşlanmak mı oluyor? Öylesine arkadaş olarak da eklemiş olabilirim. İleride yardımcı olur belki. İlla herşeyi oraya bağlamamak lazım. Bir gün bişey sormam gerekirse sorarım. Ekliyim de şimdilk başka bşy yapmıyım :) İsterse onu da kendi yapar artık. Bu sene yapmıcm şeyler yaptım hadi hayırlısı :))

öyle de olabilir canım bak ben radyocu diye ekledim o da bi rehber ne de olsa.. ekle en azından facebook olsa da tanımış olursun yazmazsın hadi ekle ama haber ver bende mektup yazdım da saçmaladım biraz şimdi adres isticem bakalım cevabı ne olacak

Ekledim ve hemen kabul etti :)))) face de bana ona merhaba de diyor :) o kadar da değil.
Sen ne adresi istiyon kız :)

radyonun adresini canım ama mektup durumu yokmuş öyle dedi ve bende burdan yazarım dedim ama bi şekilde de korkumu belli ettim oda bana beni nasıl düşündüğünü bilmiyorum belliki çok duygusalsın bu kadar derin olursan hayat ağır bir yük olur çabuk yorulursun hislerine ancak saygı duyarım daha fazlasını bekleme lütfen dedi ki ben hislerimi tam açıklayamadan bu durum oldu gerçi anlaşılıyor da (((

Hislerini anlamış cnm; az çok tahmin etmiştir. Evet gerçekten çok derinsin. Ama nerden yazdın bunu faceden fln mı? Senin resmini gördü mü hiç? Belki görünce o da beğenir seni. Keşke bu kadar derin hislerle bağlanmasaydın.

Son düzenleme:
faceden canım eklemiştim allahtan silmedi. gördü benim resmimi şimdi sukunet sırasındayım caım onun bi sözü vardı şiir yazmadan önce sukunetle guvenmek güvenilmek isteyin diye bende onun dediğini yapacağım sukunetle izlemede kalıp benim duygularım gerçek mi değil mi hem o belli olacak hem de o beni belki benim paylaşımlarımla güvenecek bakalım nasip belki hoşlandığı biri var hiç bilemeyiz bekleyip göreceğiz acı ama gerçek bir şans verse çok güzel olurdu ama böyle olması daha ii belki

Hayırlısı olsun. Görmeden,konuşmadan zor. Belirsizlikten kurtuldun. Ona göre davranırsın. Evli olmasın sakın?? Zaman gösterecek bize her şeyi.

Hayırlısı olsun. Görmeden,konuşmadan zor. Belirsizlikten kurtuldun. Ona göre davranırsın. Evli olmasın sakın?? Zaman gösterecek bize her şeyi.

yok kız o kadar da değildir belli eder daha artı ilişkisi yok diyor ve geçmişinden yaralı biir insan onu anladım ama şuan nasıl durum gerçekten bilmiyorum zamana bıraktım artık

Seni hiç tanımadığı halde iletişim kurabilmişssin en azından. Yorumlarını okuyormuş. Beklenti içinde olmanı istememiştir belki, kırılmayasın diye. Çünkü ilgilenmiş seninle yazdıklarını beğeniyormuş okuyormuş fln. Bakalım ben konuşabilecek myim? İlerleyecğine ihtimal vermiyorum ama hayırlısı :)

en azından canım sen adımını attık reimlerini yorumlarını görebiliyorsu o da atar adım sen merak etme ^^

Umarım :) Benimki çok tatlı ya yanaklarını sıkasım,sevesim geliyor tombik hafif.

Umarım :) Benimki çok tatlı ya yanaklarını sıkasım,sevesim geliyor tombik hafif.

ahahha deli ya benimkinin de sakalları bir o biçim hiç sevmezdim sakal filan ama şimdi işler değişti tam tersi çok yakışıyor hele bıyıkları ^_^

Hım. Ben de hiç sevmem sakal. Kestirirdim heralde. Az güzel duruyor fazlası iyi değil. Resim koyarsa beğenirim belki. Gel seni seveyim dicem :) Keşke gerçek olsa, hayal işte..

Hım. Ben de hiç sevmem sakal. Kestirirdim heralde. Az güzel duruyor fazlası iyi değil. Resim koyarsa beğenirim belki. Gel seni seveyim dicem :) Keşke gerçek olsa, hayal işte..

bilmem şuan güzel gözüküyor ama yakından bilemem ^_^ sakal kesse de çocuk gibi oluyor :) hem daha o benim degil ama senin bi avantajın var beğen vs ama ilk sen yazma tamam mı canım

Yok yazmam,yazamam. Anca beğenirim belki. O da bni instagramdan eklese bari. Ordan da takipteyim
Çabucak sonuçlansın istiyorum olmasa bile.

aynı benim gibisin umut balamadan ilerle bakalım bak ben umut bağşlıyorum da noluyor

Keşke daha çok baksaydım gözlerine o bakarken de iyice belli etseydim. Kaçırmasaydım gözlerimi. İstem dışı kaçırdm.
Başka biri daha var böyle biri ama o benden hoşlanıyor,ben değil; beğenmeden öteye geçemedi. Bu da onun gibi olmasın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…