Her şeyde de bi anlam aramamak lazım aslında. Ekledim diye hoşlanmak mı oluyor? Öylesine arkadaş olarak da eklemiş olabilirim. İleride yardımcı olur belki. İlla herşeyi oraya bağlamamak lazım. Bir gün bişey sormam gerekirse sorarım. Ekliyim de şimdilk başka bşy yapmıyım :) İsterse onu da kendi yapar artık. Bu sene yapmıcm şeyler yaptım hadi hayırlısı :))
Hayırlısı olsun. Görmeden,konuşmadan zor. Belirsizlikten kurtuldun. Ona göre davranırsın. Evli olmasın sakın?? Zaman gösterecek bize her şeyi.
Seni hiç tanımadığı halde iletişim kurabilmişssin en azından. Yorumlarını okuyormuş. Beklenti içinde olmanı istememiştir belki, kırılmayasın diye. Çünkü ilgilenmiş seninle yazdıklarını beğeniyormuş okuyormuş fln. Bakalım ben konuşabilecek myim? İlerleyecğine ihtimal vermiyorum ama hayırlısı :)
Umarım :) Benimki çok tatlı ya yanaklarını sıkasım,sevesim geliyor tombik hafif.
Hım. Ben de hiç sevmem sakal. Kestirirdim heralde. Az güzel duruyor fazlası iyi değil. Resim koyarsa beğenirim belki. Gel seni seveyim dicem :) Keşke gerçek olsa, hayal işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?