• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep platonik hep platonik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de sizin gibi düşünüyordum ama erkekler böyle düşünüyor. Daha önce başkasına söyledim fakat olumlu tepki alamadım. Ters tepti. Sonrasında çekinir oldum. Biz adım atınca havalanıyorlar, kendimi kırılmış hissetmiştim. Egoları şişiyor doğruya doğru. Kız olaraktan kastım ben yapabileceğim yeşil ışığı yaktım, ondan da yaklaşmasını bekliyorum anlamındaydı.

"Topla saçlarını Rapunzel; deyyus merdivenleri kullansın."

Güzel söz; kendime örnek alıyorum; uğraşmayın uğraştırın kızlar :)

Kılımı bile kıpırdatmıyorum erkekler için çok da şey..

Yok yazmam da belki bi sey sormak amacli olabilir diye dusundum. Muhabbet acip konusmam ya da hoslaniyorum fln demem asla. Boyle de bisey olacagi yok bence :/ İki fotografini begendim ama o benimkileri begenmedi. Ya gormus mudur diyorsun, hemen begeniyi geri cektim ama, o anda online olmayabilir.

Canim giremedim o instagramdan beğenirsen sayfasinda görülür resimden begenini çekmiş olsan da. Durumlar nasil

Biraktim. Butun sosyal medya hesaplarini kapattim, whatsup dahil. Onu gormek istemiyorum, takip ederek paranoyak olmak istemiyorum. İletisime gecmeyecegim. Kilimi bile kipirdatmiyorum erkekler icin. Zamanim daha degerli. Ben daha degerliyim. Kimsenin pesinden kosamam.

Biraktim. Butun sosyal medya hesaplarini kapattim, whatsup dahil. Onu gormek istemiyorum, takip ederek paranoyak olmak istemiyorum. İletisime gecmeyecegim. Kilimi bile kipirdatmiyorum erkekler icin. Zamanim daha degerli. Ben daha degerliyim. Kimsenin pesinden kosamam.

Helal sana valla kız ben bir gıdımını bile yapamam ya beni silmedi en azından bir şekilde takipte o olaydan sonra bir sözümü bile beğendi ki sadece onun gördüğü şeyler ... bilmiyorum benim artık bi kaybım yok. olmayacağını zaten bilmiyorum en azından meşgale benim için gönlümdeki acıya ben alıştım

Bence sen de karşılık görebileceğin kişiyi ara derim onun olmayacağı belli. Sana değer veren biriyle zamanını geçir, uğraşılmaz böyleleriyle. Sen uğraştır, biz değerliyiz. Onlar bir çok kıza yazıyor ama biz değerli gördüğümüz bi iki kişiye belki. Değerlerini bilmesinler boşver.
Sürekli ona bakıp kafamda kurduklarımla yaşamayacağım, gerçek değiller çünkü. Gerçek değilse benim de değildir.

7 ay önce bir ilişkimi bitirmiştim ama mantıken olmuş bir şeydi ve duygular az da olsa oluşmaya başlamıştı ki karşımdaki 30 yaşında olunca haliyle sabırla bekleyeceğim dese de bekleyemedi sabırsızlaştı ve ben bitirdim. 7 ay sonra ne olduysa dün yazdı ve cavbını yara almadan benden aldı ama çok zor durum seviliyorsun bir gıdım sevgiveremiyorsun.. seviyorsun uzak duruyorlar... Nasip canım bu işler ama ben daha bir şey istemiyorum zaten.. karşıma çıkan sadece beni üzüyor... Hayırlısı diyelim

Ben de sizin gibi düşünüyordum ama erkekler böyle düşünüyor. Daha önce başkasına söyledim fakat olumlu tepki alamadım. Ters tepti. Sonrasında çekinir oldum. Biz adım atınca havalanıyorlar, kendimi kırılmış hissetmiştim. Egoları şişiyor doğruya doğru. Kız olaraktan kastım ben yapabileceğim yeşil ışığı yaktım, ondan da yaklaşmasını bekliyorum anlamındaydı.
Adım atıp güzel iletişim kurduğumda oldu, adım atmadan gelen illallah ettiren ilişkimde.
Yani genellemelerin seni sadece üzer.
Dünyada trilyon tane karakterde insan var. Seninle benim aynı düşünceyi savunmadığımız gibi mesela.
Sen yeterince gösterdiğini zannedersin ama gösterememişte olabilirsin.
Eklediysen bir selam yazar nabız ölçersin bakarsın adamda adım var mı yok mu, geçersin
Yada kazanırsın onu
Bu şekilde sosyal hesap kapatarak silerek falan olmaz
Cesaret güzeldir.

Adım atıp güzel iletişim kurduğumda oldu, adım atmadan gelen illallah ettiren ilişkimde.
Yani genellemelerin seni sadece üzer.
Dünyada trilyon tane karakterde insan var. Seninle benim aynı düşünceyi savunmadığımız gibi mesela.
Sen yeterince gösterdiğini zannedersin ama gösterememişte olabilirsin.
Eklediysen bir selam yazar nabız ölçersin bakarsın adamda adım var mı yok mu, geçersin
Yada kazanırsın onu
Bu şekilde sosyal hesap kapatarak silerek falan olmaz
Cesaret güzeldir.

Konuştum ilki gayet iyiydi. 2 konuşmamız tatsız geçti. O sadece 1 kez mesaj attı bense 5. Tatsız konuşmamız ardından 10 gün geçti atmayınca ben attım. Sonrakiler iyiydi ama 17 gündür hiç mesaj atmadı, ben de atmadım. Eğleniyor mu, yedekte mi tutuyor? Önemsemediği belli.

Back
X