• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep platonik hep platonik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Keşke daha çok baksaydım gözlerine o bakarken de iyice belli etseydim. Kaçırmasaydım gözlerimi. İstem dışı kaçırdm.
Başka biri daha var böyle biri ama o benden hoşlanıyor,ben değil; beğenmeden öteye geçemedi. Bu da onun gibi olmasın:)

ay durumuz arap saçı ya :)

Neyse gelişmeleri buradan yazarız :KK66:
Çekingen erkekten hoşlanmıyorum; ben daha cesurum onlardan ya :)

Düşünce gücüyle telepati yapıp bana yazmasını sağlıcam :)):rolleyes:

delisin sen var yaaa :) yol yordam söyle bari nasıl ilgisini çekebilirim diye ^_^

Napıyım başka yolum kalmıyor ki :) Deneyelim düşünce gücümüzü belki olur :)
Ama birini sürekli düşününce onunla karşılaştığımı farkettim istemesem de ; mutlaka kesişiyor yollarımız bi şekilde bulaşıyorum.

Napıyım başka yolum kalmıyor ki :) Deneyelim düşünce gücümüzü belki olur :)
Ama birini sürekli düşününce onunla karşılaştığımı farkettim istemesem de ; mutlaka kesişiyor yollarımız bi şekilde bulaşıyorum.

Fazla da benim gibi derine girme kurtulamazsin

Yok ya hiç öyle biri değilim. Bugüne kadar hiç işim olmadı, düşünmedim bile. Fotoğrafını beğendim az önce :)

496 kişinin okuyup 1 kişnin cevap vermesi ne kadar garip :) Herkes okumayı seviyor heralde burada,merak işte :)

496 kişinin okuyup 1 kişnin cevap vermesi ne kadar garip :) Herkes okumayı seviyor heralde burada,merak işte :)

Benim yazdiğim konuya hiç cevap yok ya srn olmasan beni tinlayan yok

Bu böyle beğen beğen nereye kadar gidecek :/ olacak mı böyle kuralı var mıdr?
Direk sana aşığım hoşlanıyorum tanışalım mı bebek desem :))) (hep onlar mı asılacak :) )
Sabrım kalmadı vallahi şeytan dio söyle..

Kızlar 564 olmuş okunma sayısı. Az da fikir üretseniz fena olmayacak.

Neris Neris ya instgramdn fotosunu beğendm yanlışlıkla hemen geri çektim umarım görmemiştir, ne sakarım. :KK70:İnstagramda ekli değil çünkü.

Neris Neris ya instgramdn fotosunu beğendm yanlışlıkla hemen geri çektim umarım görmemiştir, ne sakarım. :KK70:İnstagramda ekli değil çünkü.
O onu gorür canım üzgünüm sorun olmaz da yazma bir şey olur mü çunku kendilerini bir şey sanıyorlar erkek işte bende suskun vaziyetteyim ama patlarım yaLinda insallah yapmam da bir şey . Ben şunu anladım adım arilmayacak kardeşim 1 adım at ama devamı gelmesin gerek yok sende yazma canim tut kendini

Yok yazmam da belki bi sey sormak amacli olabilir diye dusundum. Muhabbet acip konusmam ya da hoslaniyorum fln demem asla. Boyle de bisey olacagi yok bence :/ İki fotografini begendim ama o benimkileri begenmedi. Ya gormus mudur diyorsun, hemen begeniyi geri cektim ama, o anda online olmayabilir.

Yok yazmam da belki bi sey sormak amacli olabilir diye dusundum. Muhabbet acip konusmam ya da hoslaniyorum fln demem asla. Boyle de bisey olacagi yok bence :/ İki fotografini begendim ama o benimkileri begenmedi. Ya gormus mudur diyorsun, hemen begeniyi geri cektim ama, o anda online olmayabilir.
facebooktan eklediniz galiba. Bence turla gittiğiniz yer ile ilgili bi soru sorabilirsiniz. oranın Tarihi, yemekleri falan. Burda nerde bulabilirim o yemekleri gibi. Bi şekilde konu açın devamı gelecek bi konu ama. hani sadace naber nasılsın değil. cevabını verebileceği,sonrasında da muhabbeti uzatacak bi soru sorun derim ben.

Gittiğim yerin pek tarihi özellikleri ve yemekleri yoktu. 1 günlüktü zaten. Sırf konuşmak için yazdığımı anlama ihtimali yüksek. Anlaştırmadan iletişim kurmak lazım ama nasıl?

Teşekkür edrim cevabınıza :)

Ekleyen sen olduğun için senin yazman gerekiyor. Yani ben beni ekleyip konuşmayan bir insanı bir süre tutar silerdim herhalde. Ya da mesleği gereği tanıyıp ekleyen çoktur onlardan sanmıştır. Bu kadar çekingen olmayan sürümcemede kalınca vazgeçmesi daha zor oluyor

Ama ben eklemek ve fotoğraflarını beğenmekle adım atmış sayılırım. O da bir şeyler yapsa fena olmaz. İkinciyi de ondan beklerdim. Kız olarak yeterli adım attığımı düşünüyorum. Ne konşuabilirim ki, yazıyor diye egosu şismesini istemem. Kendimi düşürmek istemem. O da hoşlandı bence.

Bu bakış açısı çok yanlış. Kız olarak tabirini de hiç hoş bulmam. Yani erkekler herşeyi yapar ama kadın geri durur. Kadının sevmesi, sevgisi için çabalaması bunlar "düşmek" eylemi ile kullanılmamalı. Ortada hesaplanacak birşey varsa gerçek histe yoktur. Buna inanıyorum ve hiçte yanıltmadı. Allah aşkına kadınlar kendi kendilerini şu hale sokuyor. Bir insanın değeri merhaba yazmakla düşecekse bırak düşsün zaten

Back
X