hep platonik hep platonik..

• Konu Sahibi Konu Sahibi trol
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

trol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
123
83
13
Selam kızlar;
Birisinden hoşlandım hem de çok. O da hoşlandı bence bakışlarımız çarptı durdu :) Benden etkilendiği kanaatindeyim. Ama orada kaldı ve artık yok. ne yazık ki bir daha görebileceğimi sanmıyorum. Telefon numarası var, belki internet vasıtası ile iletişim kurulabilir. Ama onu yapacak kadar bi yakınlığım yok. Az konuşmştum. Ortak arkadaş çevre yok.

Platonik olmaktan yoruldum. Tam aradığım kriterler onda var ama iletişim kuramıcam işte yazık! Yapabileceğim bir şey yok mudur olsa keşke? Daha önce de başka birine ilk adımı atan ben olmuştum ama olumsuz olmuştu. Pek de yapmak istemiyorum ama onun yapmasını sağlayabilsem keşke...

İlgisini nasıl çekebilirm; konuşma fırsatım olur? Direk söyleyemem ama. bu konuda değişik fikirleri olan ya da tecrübeli arkadaşlar var mıdır? Facede ekli değil ama onunla alakalı bir şey koymuştum ismini etiketleyerek onu beğendi ama işi gereği idi biraz sadece o da normal.

Son düzenleme:
Siz nasıl tanıştınız canım biraz daha ayrıntıya girebilir misin özel olmayacaksa eğer. çünkü çevre yok ortak arkadaş yok gibi şeyler söyledin. biraz daha ayrıntıya girersen eğer daha cok yardımcı olurum ^_^ Ben plotonik durumlarında artık mastır yaptığım için en azından daha çok yardımcı olurum. benim de şuan biri var ve bizim de hiç ortak arkadaş yok ve şuan benim için hala yabancı ama his işte bir hoşlantı oluştu, huzur doldu içim ^_^ mesajını bekliorum canım

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :) benim de senin gibi birine ihtiyacım var.
Ben bir turla geziye katıldım o rehberdi ama aynı yaştayız genciz orta yaşlı fln değiliz onu belirteyim. 1 gün önce de aynı tur yapılmıştı ve ben internetten nasıl bir yer memnunlar mı diye bakayım dedim, gidenler fotoğraf koyuyor ya. Baktım rehberi iyi mi diye fln araştırmak amaçlı. Onun facine girince çocuğu beğendim,fena değilmiş diye bakıyordum. Tam o sırada telefonum çaldı ve o aradı, kalkış noktaları değişti diye haber verdi. O zaman tanıştım ilk. Adını duyunca şok oldum. Çünkü her zaman aynı rehber düşmüyor. Biraz mutlu olmuştum. Ertesi gün de çok konuşma fırsatım olmadı ama ayrılırken ineceğimiz yer hakkında konuştum ve teşekkür ettim,iyi akşamlar dedim o kadar. Ve gittiğim yerlerin fotoğraflarını turun sitesine koymuştum kendisine de teşekkür ederek ve etiketleyerek, o da beğendi o kadar. Ama çocuk otobüste anlatımını yaparken bana bakıyordu, etkilenmiş gibiydi, gözlerime bakıyordu en öndeydim zaten gözlerimi kaçırdım arada. Bakınca bakıyordu. Utandım :) Biraz hazırlanıp gitmiştim,süslenmiştim. Koyu rujum vardı dikkatini çekti heralde tarzlarımız da benziyor dövmesi vardı onun da. Öyle işte, çok sıcakkanlı, hareketli bir çocuk. Sempatik geldi. Ama netten eklemedim. Başka bir şey yapmadım.

şehirleriniz aynıysa eğer bence canım ona değer bir küçük gezi daha yap günü birlik vs. Ama onun rehberi olduğu bir gezi olsun ve otobüste veya onun yanına gidersen orda bir şeyini unut güç bi flor gibi bir şey bilmiyorum farklı olabilir birden fazla gün olursa eğer zaten o gezide yemek yerken aynı sofrada olmaya bak. ortamı hazırla derim. oda bir şeyler hissederse zaten o da yolunu bulur canım. :) bi de benim derdim çözülse aaah ahh ^_^ sevgi muhabbet işleri çok farklı önce tipe bakarız sonra da içini okumak lazım ikimiz olur muyuz diye. Allahım nasibinse eğer karşına tekrar çıkarsın inşallah. bi de gittiği yerlerden karşılaşmış gibi yapabilirsin denk gelme durumu bi çay bi kahve zamanı misali :)

Aynı şehirde yaşıyoruz. Ama tura onun düşeceğini bilemem onu tur ayarlıyor. Gittiğim tura devam ediyor bildiğim. Ona da gittim. Günübirlik idi o yüzden tanışma fırsatım olmadı. Onunla çok gezemedik ztn bizi serbest bıraktığı için. Bilmiyorum olmaz gibime geliyor artık. Hem işi gereği etik olarak yaklaşmak istemeyebilir. Keşke bu işleri erkekler yapsa eklese fln. Beğenmediğim herkes ekler bişy yapar beğendiklerim olmuyor.. Çevremde hoşlanabileceğim bi tip yok. güç bi flor unut demişssin yanında anlayamadım cnm?

hızlı yazarken kaçış canım onun yanındayken küçük bir şey unut onun için ara misali ve ya yolda karşılaşmaya çalış yakın yerdeyse 1kere yapmaktan bir şey çıkmaz . nasip bu işler ama dediğin gibi beğenmediğin insanlar ekler ya öyle bi uyuz oluyorum ki anlatamam :) hayırlısı be canım umudun kırılmasın ben ne yapacağım bilemiyorum bende de var bi dert ^_^

Yok bi daha görüşme imkanım olmayacağı insanlardan hoşlanmayacağım. Düşünmeyeceğim. Yapacak bi şey yok. Napalım. senin için de hayırlısı olsun :)

senin problemin çözüldüğüne sevindim de enim problem daha çözülmedi ki :)

Beğendiğim tipte insan çevremde de hiç yok. Napıyım netten mi arayayım belamı bulayım tövbe tövbee.
Senin nasıldı ki kendime faydam yok belki sana olur faydam.

benim internetten canım ama konu internetten olduğu için değil konu açtıydım görebiliyorsan eğer bu konu başlığında açtım yazıyor orda ^_^ çevrende illaki canım çıkacak doğrusu yaşın kaçtı ki senin canım

24 yok çıkmıyor ben inanmıyorum artık. Doğru düzgün biri ile düzgün bi ilişkim olmadı. Kolay da beğenmiyorum. Aşık olamıyorum,sevemiyorum. konunnun adı ne?

siz olsanız ne yapardınız senin konunumn hemen altında canım yaşın daha genç bulursun elbet e ben ne yapayıım 28 oldum

Seninki bayağı derin görünüyor. Yorum yapmak çok zor.. Tanımadığın birine nasıl bu denli aşık olabildin?
Ben eklesem mi bilemedim ne düşünür ama sonra yapmadım.

ben değer verdiğim de canım derin hissederim çünkü buna gerçekten istediğim için oluyor. onun sıkıntılı bir insan olduğunu sanmıyorum ama iste malum içini görmem gerek dış görünüş bir yere kadar ben derinlemesine ruhunu okumak istiyorum radyocu olduğu için rahatça ekledim ve kabul etti ama benim iş bu kadar bi de yazığklarım. onu kazanmak içn çaba göstermem gerek ama nasıl bilmiyorum. belki de bu şekide devam edecek en azından yorumlrımı görüyor beğeniyor ama normal biri olarak değil de farklı bir insan olarak beni görsün istiyorum ama ne yapabilirim gerçekten bilmiyorum adım atmaktan hep ben harap oldum şimdi iste onu kaybetmemek için temkinli davranmak istoyoorum. Ama sonuç olarak onu kaybetme korkusu var keşke ona yazabileceğim bir mektup olsa ama nutkum tutuluyor elimden yazmak gelse de dilimden dökülmüyor sözcükler

Direk söyleyin bence kaybınız ne olabilir ki. Şu andaki belirsizlikten acı çekiyor gibisin.
Sence benim eklememi nasıl karşılar? Garip olur değil mi? Yapmayayım öyle bir şey diye tutuyorum kendimi :)

o zaman bir mektup yazarak ona göndermek en kesin çözüm o zaman açıklamasını yaparak adres için tekrar konuşacağım zaten. ama inşallah o mektup sular seller gibi bu gece yazılır ^_ ^canım bi kaybın olmaz ekle derim . ama önceden ne soracaksan onlarını planla ki konu açılır o muhabbette eğer değmezse siler gidersin zaten :)

Yaz ya yazarsın sen neler yazabilmişssin baksana hislerin çok derin.
Ne bileyim ne düşünür :) bi kaç gün de geçti belki istemez. Muhabbet açamam diye düşünüyorum. Eklesem de öyle kalır heralde. Yanlış anlar eklemiim en iyisi.

hisler derin de takılıp kalıyorum onu görünce bakalım denicem bu gece çıkarsa çıkar mektup bakalım hayırlısı. sana gelince canım sen zaten karıarını vermişsin bana bir laf düşmüyor ki güzelim. o senin nasibinse eğer karşına çıkartır

İsterim eklemeyi, konuşmayı ama egosunu şişirmek istemiyorum. Daha önce birine adım atmıştım olumsuz olmuştu bundan da çekiniyorum;rezil olur muym diye. O ekleyebilirdi isteseydi değil mi ama. Yaptırtmak lazım ama nasıl asıl soru bu :/
Sihirli bi değnek olsa da ona yaptırsam; böyle şeyleri erkeklerin yapması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…