Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :) benim de senin gibi birine ihtiyacım var.
Ben bir turla geziye katıldım o rehberdi ama aynı yaştayız genciz orta yaşlı fln değiliz onu belirteyim. 1 gün önce de aynı tur yapılmıştı ve ben internetten nasıl bir yer memnunlar mı diye bakayım dedim, gidenler fotoğraf koyuyor ya. Baktım rehberi iyi mi diye fln araştırmak amaçlı. Onun facine girince çocuğu beğendim,fena değilmiş diye bakıyordum. Tam o sırada telefonum çaldı ve o aradı, kalkış noktaları değişti diye haber verdi. O zaman tanıştım ilk. Adını duyunca şok oldum. Çünkü her zaman aynı rehber düşmüyor. Biraz mutlu olmuştum. Ertesi gün de çok konuşma fırsatım olmadı ama ayrılırken ineceğimiz yer hakkında konuştum ve teşekkür ettim,iyi akşamlar dedim o kadar. Ve gittiğim yerlerin fotoğraflarını turun sitesine koymuştum kendisine de teşekkür ederek ve etiketleyerek, o da beğendi o kadar. Ama çocuk otobüste anlatımını yaparken bana bakıyordu, etkilenmiş gibiydi, gözlerime bakıyordu en öndeydim zaten gözlerimi kaçırdım arada. Bakınca bakıyordu. Utandım :) Biraz hazırlanıp gitmiştim,süslenmiştim. Koyu rujum vardı dikkatini çekti heralde tarzlarımız da benziyor dövmesi vardı onun da. Öyle işte, çok sıcakkanlı, hareketli bir çocuk. Sempatik geldi. Ama netten eklemedim. Başka bir şey yapmadım.