- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
1.68 ama gerçekten halimden memnunumBoyunuz kaç?
Gerçekten çok zayıfsınız ama
Ah bide o anlasaBen böyle mutluyum de gerekirse boz .
O kim ki karışıyor sana .
Tabi kötü niyet yok doğru söylüyorsunuzNe güzel işte sizi düşündüğünden konusuyor. 47 kilo degilim ama kv ve kp arada yemek tikarlar agzima bundan da ye diye. Sevdiklerinden yapiyolar takilmayij gülün geçin :) babam beni tombik gelin yapmaya çalışıyor diyin :)
1.68 ama gerçekten halimden memnunum
Evlendigimiz zaman eşim zayıftı şimdi kilo aldı bi kere dedim kp baba ben yemiyorum kocama yediriyorum diyeBoyunuz da az değil. Valla baya zayıf incecik çıt kırıldım biri canlandı gözümde.
Benim boy 160 kilom 60.
55 olsam yeter diyorum çünkü şu halime bile "daha verme yüzün çöküyor" diyorlar.
Eskiler zayıflara dirençsiz hasta gözüyle bakarlar. Onları bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. He deyip geçin. Şakayla karışık lafınızı söyleyin.
Onun kafası şu anda şöyle çalışıyor "bize gelin geldi buna kilo aldırırsak ailesi de iyi baktığımızı düşünür"
Hani hep derler ya yeni evlenenlere "sen karına/kocana hiç bakmıyor musun?" diye.. İşte onun gibi..
Az değil aslında onlara göre az o yüzden öyle yapıyorlar. Ama ben gayet doyuyorumNeden az yemek yiyorsun ?
Herkeste aynı dertbu lafları ben yıllardır yanlarında yemekk yediğim tüm akrabalardan duyuyorum. şişman birine kilo ver diye baskı yapmakla aynı iticilikte. ama henüz bi çözüm bulamadım. duymazdan gel.
Art niyet yok tabiki de ama sürekli aynı konu bayiyorBanada az yiyosun der hep. Bende dalga geçerim diyetteyim derim yada daha ne istiyosub masrafsız gelinim işte falan derim. Hiç takılmam. İyiliğimi düşündüğü için böyle söylüyor diye düşünür art niyet aramam
Vazgecen bi tip olsa keşkeBen de iştahsız biriyim. Çevremde sürekli yememle ilgili yorum yapılır.
Ben çareyi duymamakta buldum. Kendilerini dikkate almadığımı anlayınca vazgeçiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?