- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
- Konu Sahibi Domateskafa
-
Heralde çok yesek çok yiyosun derlerBen de aynıyım kendimi bildim bileli en kilolu halim 46 dır .Ki ben yiyip yiyip almayanlardanım metabolizma meselesi:).Hiç kilo takıntım olmadı az ya da çok .Ama bana da kp sende sinir mi var sinir hastası falanmısın sadece onlar yer ve kilo almaz demişti .Şok olmuştum .O halde ben sinirle doğmuşum ve kilolu herkes sıfır sinirli diyebilirmiyiz bu durumda dedim geçtim.kv nin tezi aslında bu.O sürekli kilo vermek için uğraşır.Gülgeç bak en azından az yiyorsunuz diye sitem ediyorlar sadece :)
Cok iyi anliyorm seni. Bende az yerim fazlasini yiyemem. O yuzde surekli insanlarin kilo al yemk ye demesi benm icin ciddi sorun oluyor bazen. Ya hic muhatap olup cevap vermeyn. Yada acik acik yemek konusnda bana bisy demyn diye uyarinKızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.
İnşallah herkesin derdi bu kadarcık olurEn büyük derdiniz bu olsun sonuçta kötü niyet yok,duymayın gitsin
Biraz da kötü niyetli olmadığı için susuyorum aslında ama işte en azından yalnız degilmisim buna sevindimCok iyi anliyorm seni. Bende az yerim fazlasini yiyemem. O yuzde surekli insanlarin kilo al yemk ye demesi benm icin ciddi sorun oluyor bazen. Ya hic muhatap olup cevap vermeyn. Yada acik acik yemek konusnda bana bisy demyn diye uyarin
Benim kp zayıf ve bana da hep çok zayıfsın diyordu bi gün dedim dinime küfreden mğslüman olsa :) sendr zayıfsın kendin kilo al ondan sonra bir daha da demedi tam aksine kızım kilon çok iyi demeyen başladıKızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.
Ya lokmalarını sayıp insanların içinde çok yiyosun diye rencide eden biri olsaydı? O daha sinir bozucu bi durum olmaz mıydı ?Kızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.
Eskiden zayıf insanlar hastalıklı muamelesi görüyormuş. O zihniyette hala yaşayanlar var demek kiSen iyiymişsin yine ben 47 kilo olsam kv beni hastaneye götürürdü
Bende 1.65 e 55 kiloyum ideal aslında ama kilo alsana diyip duruyor kv benim midem bu kadar alıyor diyip geçiyorum hep var bu dertlerOnlar kilolu olunca daha sağlıklı oluruz diye düşünüyorlar kötü niyetten değil aslında :)
Hayatım boyunca en yüksek kilom 49 olduO değilde yetişkin bir insan nasıl 47 kilo olur
47 kilo en son ne zaman oldum onu bile hatırlamıyorum:))sanırım ortaokul zamanı falandı:),nickiniz de neden bilmem beni gülümsetiyor her gördüğümde:)
İnanın bu da sinir bozucuYa lokmalarını sayıp insanların içinde çok yiyosun diye rencide eden biri olsaydı? O daha sinir bozucu bi durum olmaz mıydı ?
sizi benim kadar anlayamaz kimse her seferinde bitmek tükemeyen söylemler insan sürekli söylemekten yorulmaz mı hayır. böyle kabul etmem gerektiğini söylüyor annem duyma diye.. öyle yapalım ama bigün cevap vericem diye korkuyorumKızlar iyi akşamlar. Uzatmadan derdimi anlatmak istiyorum. Kızlar ben 47 kiloyum yani ne kadar az yemek yediğimi siz düşünün. Ama bu kp dert olmuş durumda. Önceden söyleyim hiç bir problem yaşamadım onunla. Ama artık yemek konusunda sürekli konuşmasından sıkıldım. Bugün olan olaya gelecek olursak. Kv iftara davet etti bende kendime daha az çorba aldım iftar yaptık tabi tüm yemeklerden az az aldım yedim gene. Vay efendim ben böyle mi yemek yiyormusum vay efendim böyle insan Nasil ayakta kalirmis. Baba dedim ben hep böyleydim yeni bişey değil alisirsin zamanla dedim sonra akrabaları geldi onlara anlatmaya başladı gelin de yemek yemiyor diye güzel dille uyardim ama anlamıyor bana bi akıl verin ne yapayım.
Ben halimden memnunum da anlamıyor kimse
Niyet iyi o yüzden ters bişey söylemek bende istemiyorum ama sıkıldım artiksizi benim kadar anlayamaz kimse her seferinde bitmek tükemeyen söylemler insan sürekli söylemekten yorulmaz mı hayır. böyle kabul etmem gerektiğini söylüyor annem duyma diye.. öyle yapalım ama bigün cevap vericem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?