• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep gelinlere mi birazda damat takılarına bakalım :)))

sna767pua7.jpg

Teşekkürler çok güzel olmuş..:1hug:
Ama bunlar düğünde takılırmıki?:uhm:
düğünde ne takıcazz onlarıda alalım a.s.

çok güzel bir konu hele bilekliklere bayıldım.
biz nişanda saat takmıştık daha sonra aynı saati düğündede taktık... onlarda bana nişanda taktıkları takıları düğündede takdı oyüzden damada düğünde başka birşey almadık ama bileklikleri bilseydim saat yerine onuda alabilirdik bence çok güzel bir takı olur damada...

sağol aldocuma.s.

Teşekkürler çok güzel olmuş..:1hug:
Ama bunlar düğünde takılırmıki?:uhm:
düğünde ne takıcazz onlarıda alalım a.s.

tatlım nişanda ve düğünde kız babası damada ya saat takar yada künye takar ister altın ister gümüş o damada kalır hangisini beğenirse, siz ne takarsınız ben tam anlamadım yarumundan...:uhm:

Aldocum bende eşimin takısını paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz. Babam Nişan da takmıştı kendisi beğendi biz aldık, altın takmam dedi bizde saygı duyduk...

İnternetten bulduğum resim bu DKNY markası

116716960aw5.jpg

ama kendisi kahverengi deri kayış ve içi beyaz olanını seçti, resimlerimizin içinden bulup kestim o kısmı;

2008101906to1.jpg

tatlım nişanda ve düğünde kız babası damada ya saat takar yada künye takar ister altın ister gümüş o damada kalır hangisini beğenirse, siz ne takarsınız ben tam anlamadım yarumundan...:uhm:

Bilmiyorum ben daha önce evlenmedim :)))
yani ne takıcaz düünde biz dedim gelin damada ne takar yada anne baba damada ne takar yani altın olması şart değil öylemii?
ben sadece neler takılacağını öğrenmek istedim o kadar. Bu arada eşinin saatide güzelmiş güle güle kullansın

Bilmiyorum ben daha önce evlenmedim :)))
yani ne takıcaz düünde biz dedim gelin damada ne takar yada anne baba damada ne takar yani altın olması şart değil öylemii?
ben sadece neler takılacağını öğrenmek istedim o kadar. Bu arada eşinin saatide güzelmiş güle güle kullansın

tatlım ben damada nişanda ve düğünde birşey takmadım babam saat takdı, eşimde bana nişanda set takdı aynısını daha sonra düğünde takdı, damada takıya gerek yok zaten geline ve damada takılanların hepsi ikisinin oluyor.

aldo, bunlar güzelmiş ama nişanlım takmaz saat bilem istemiyor.

şimdiki sorunum damatlık. niltol siz nerden aldınız.

aldo, bunlar güzelmiş ama nişanlım takmaz saat bilem istemiyor.

şimdiki sorunum damatlık. niltol siz nerden aldınız.

tatlım damatlığı soruyorsun galiba, eşim damat'dan aldı hemde çok modern, biz almadık ona damatlık çünkü bizde nişanda damada kıyafet alınır düğünde kendisi alır bizde nişanda aldık düğündü onlar aldı...

tatlım damatlığı soruyorsun galiba, eşim damat'dan aldı hemde çok modern, biz almadık ona damatlık çünkü bizde nişanda damada kıyafet alınır düğünde kendisi alır bizde nişanda aldık düğündü onlar aldı...

damatlığı sormuştum canım, sağol. bakmaya başlasak iyi olucak.

güzeller ama ben nedense erkeğe künye ve altını yakıştımıyorum.
saatler güzelmiş sağol

bizde eşime bunu almıştık :) tissot saat
dsc01493on3.jpg

dsc01490af9.jpg

güzeller ama ben nedense erkeğe künye ve altını yakıştımıyorum.
saatler güzelmiş sağol

aynen katılıyom cnm düşünceme tercüman olmusun sanki:lepi:
bende erkekte sevmiyom künye bileklik altın zincir filan :1closedeyes:
sadece kol saati alyans yeterli bence :asigim:

kıslar pcden çektim pek net çıkmamış ama idare edin buda bizim nişanlıma taktıımıs bileklik

Eklentiler

• $can bileklik.JPG
    $can bileklik.JPG
    11,1 KB · Görüntüleme: 116
cancu canım nişanlının bilekliği gerçekten çok güzel ve çok şık :nazar:

beyime saatini alyansini biz aldik isteyen saatin yanina künyede alabilir.
abime gelinimizgil hic birsey almamisti.ben almistim saatini cok sevinmisti garibim.

Back