• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
valla bu iş dışarıya yaydığınız enerjiyle alakalı bence. bir arkadaşım var mesela serserilerden bıktım artık evlenmek istiyorum, dürüst adam istiyorum, takılmalık istemiyorum deyip duruyor hop bir bakıyorsun hayatına giren adam bıktım dediği tipte vur kaç çı bir adam :D istisnasız ama. daha bir tane adam gibi flörtü olduğunu görmedim. çok sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı mesela çocuk iş güç sahibi aklı başında , nasıl konuşulacağını bilen, ciddi ilişki isteyen, tanıştıralım dedik istemedi. kafayı sürekli olumsuza takarsak o enerjiyi yükleniriz. biraz bakış açınızı değiştirin. cinsellik isteyen adamlar da tüü kaka değil yani. karşılıklı çekim ve uyum meselesi.

Bu bakış açısı çok çirkin niye 35 bir kadının en güzel çağı kadın kadına bunu yapmamalı ya ve niye
tanımadığım bilmediğim adamla en özel bedenimi paylaşayım bu hayatta en değerli giysi olan bedenimiz yani
Kıdın kıdını bını yıpmımılı ööö. Ay bi bitmediniz, size kimsenin bişey yaptığı yok, napalım ya gidip adamları mı dövelim Pembe'nin karşısına yüzükle çıkın diye öff ya.

Ne arayışı? İlâhi bir arayış olacak hâli yok, seks partneri arayışı var orada. Flört bulmak için uygulama kullanacak bir kadın değilim zaten. Niçin bulunayım ki Tinder’da, kullanım amacı belli zaten. Ben görmediğim, aynı ortamda direkt olarak bulunup tanışmadığım adamlarla muhatap olmam. Bana kimse mesaj bile atamıyor sosyal medyalarımdan; çünkü dışarıya kapattım. Size de tavsiye ederim, reele dönün; belki en azından normal tipler bulursunuz.
Date uygulamalaei o kadar da kötü degil, tinder kullanmadım orasınin biraz adı çıktı m başka uygulamalardan gayet kaliteli insanlarla tanıştım. Hatta şimdiki erkek arkadaşım da uygulamadan . Çevremde çok evlenenler de var . Sadece kimlerle muhatap olduğumuzda ilgili . Haddini asacagini hissettiğin kişileri direkt engellemek lazım

Bir tane Allah'ın kulu bile mi ilişki yaşamak istemez,hepsi fuckbody gibi takılmak ister? Bilemiyorum çok garip. Ya gerçekten evrenin tüm uçkur düşkünü adamları size denk geliyor ya da sizde bir sorun var.
Uzun ilişki isteyen tabi olur ama cinsellik de ister 30 yaş üstü bir adam, o yaşta olup ergenler gibi el ele göz göze ilişki sürdürecek kaç adam var beğenebileceği tartışılır , ama Pembe istiyor ki cafede tiramisu yiyelim, kuş öpücüğü ile yetinsin, 6 aya kalmadan pırlantayı taksın falan.

Benekli bizon gibi ilk bulduğum müsait ortamda daldığım herifle evliyim. Tşklr🌹
Benekli bizon gibi dalmadığım adamla neden evleneyim ya manyak mıyım ahahahahahah. Tek eşli kalacaksak cinsel uyum çok önemli.

Date uygulamalaei o kadar da kötü degil, tinder kullanmadım orasınin biraz adı çıktı m başka uygulamalardan gayet kaliteli insanlarla tanıştım. Hatta şimdiki erkek arkadaşım da uygulamadan . Çevremde çok evlenenler de var . Sadece kimlerle muhatap olduğumuzda ilgili . Haddini asacagini hissettiğin kişileri direkt engellemek lazım
Ben hayatım boyunca denemedim ihtiyaç duymadım. Şu teknoloji çağında sanaldan edinilen ilişkileri de garipsemem zaten;ama Tinder ve türevleri nedir? Bu uygulamalarda birilerini arayan erkeğin önceliği zaten sekstir, hatta vurkaç seksidir. Sonra iş başka yerlere evrilebilir hatta hiç evrilmeyebilir de; ama uygulamanın kullanım amacı belli. Kırkına merdiven dayayıp her şeyi yapıp da bir şeyi yapmayan müzmin bakire tripleri de komik duruyor. Bari dini evlilik sitelerinde takılsın, en azından beklentisini karşılayabilecek erkek bulabilir. Onlar da sanmıyorum ki bekar olsun, çoğu evlidir; dini nikâhla kapama yapacak kadın arıyorlardır.

İlişkilere ve cinselliğe bakış açısı problemli konu sahibinin, anam babam usulüne dönmeli diyorum, reel hayatta evlilik öncesi ilişkiye bakış açısı geleneksel olan mutaassıp kesime yönelsin madem. Erkekler cinsellik istiyor diyor, tabii ki cinsellik isteyecekler. Hemen ırz düşmanı gibi davranmanın mantığı nedir?

Son düzenleme:
Ben hayatım boyunca denemedim ihtiyaç duymadım. Şu teknoloji çağında sanaldan edinilen ilişkileri de garipsemem zaten;ama Tinder ve türevleri nedir? Bu uygulamalarda birilerini arayan erkeğin önceliği zaten sekstir, hatta vurkaç seksidir. Sonra iş başka yerlere evrilebilir hatta hiç evrilmeyebilir de; ama uygulamanın kullanım amacı belli. Kırkına merdiven dayayıp her şeyi yapıp da bir şeyi yapmayan müzmin bakire tripleri de komik bir durum. Bari dini evlilik sitelerinde takılsın, en azından beklentisini karşılayabilecek erkek bulabilir. Onlar da sanmıyorum ki bekar olsun, çoğu evlidir; dini nikâhla kapama yapacak kadın arıyorlardır.

İlişkilere ve cinselliğe bakış açısı problemli konu sahibinin, anam babam usulüne dönmeli diyorum, reel hayatta evlilik öncesi ilişkiye bakış açısı geleneksel olan mutaassıp kesime yönelsin madem. Erkekler cinsellik istiyor diyor, tabii ki cinsellik isteyecekler. Hemen ırz düşmanı gibi davranmanın mantığı nedir?
Çok haklısınız ama orda da size göre şekilleniyor tavırlar vs . Konu sahibinin hoşuma gidiyor, insanlarin bodoslama seks anılarını anlatmasi.

Tanıştığın ortam önemli
Sosyal medya ya da internet sitesi türevi yerlerden tanışıyorsan beklentiler genelde o doğrultuda olur

Siz evlilik harici cinselliğe uygun bakmıyorsanız o şekilde yaklaşana posta koyarsınız

Bence konu sahibi istemli ya da istemsiz ilgi çekmek için, konuşacak payda bulmak için cinsellik konuşuyor, konuyu açan o olmasa da konuşulmasına izin veriyor. Sonra ay kimse ciddi değil herkes sevişme peşinde diye düşünüyor. Böyle bir iki kız arkadaşım vardı çevreden sorunları tamamen buydu.

Konuya bir bakıp çıkarım diye girdim yorumlar efsane :D
Bu ayak emcükleme olayı ne biriniz özet geçse kızlar? :D

Konu sahibi için de şunu söylemek isterim, nerede tanışırsanız tanışın siz çizginizi net çizerseniz o seks kafasında olan zaten çok ileri gidemiyor. Deniyor ama bakıyor ki karşısında esneyen biri yok zaten sesi soluğu kesiliyor. Sanal uygulamalar samanlıkta iğne aramak gibi. İstediğiniz birinin çıkma ihtimali vardır illa ki ama çok düşük. Bulana kadar denedikleriniz sizi yorar ve yıpratır. Arkadaş çevrenizde sizin gibi olan, sizi tanıyan yok mu birileri ile tanıştırsın?

seks gayet normal bir ihtiyaç. vur kaççı adam istemiyorsan (bu tabir çok çirkin bu arada, kim kime vuruyor? kadını mağdur konuma düşüren bir tabir oysa cinsellik karşılıklıdır iki taraf da mutlu oluyor yani) sen de öyle siteler yerine daha güvenilir yerlerden birileriyle tanışırsın. baktın aklı fikri orada, sen de birlikte olmazsın çok basit kardeş.

Cinsellik yaşamak değil olay yaşarsın yaşamazsın o senin tercihin.
Ama senin yaşındaki erkekler 35 üstü diyelim zaten cinsellik ister ilişkide.
İster uygulamadan tanış ister dışarda tanış farketmez.
Çok muhafazakar tipler var evet onlardan bulman gerek onlarda kapalı ister heralde yani ne bilim.
Cinsellik istemek başka bir şey.
Bunu diretmek başka.
Ama şöyle düşün adam sana aşık numarası çekip gidedebilir sonrasında istediğini alıp.
Böyle tiplere denk gelmemişsin şanslısın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X