- 20 Ocak 2010
- 46.905
- 172.572
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi pembekuvars30
Ulen değişik değişik boy boy konuları var 35 yaşında koca kadının ama mutsuz olan ben
hani biz marjinaldik ya 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi desene bi şey kaçırmamışsınÇok sakin ve bilmemezlikten geldi. Bende gidip çocuga sen naptın nettin diye sorarsam kıskandıgımı onu taktıgımı düsünecekti. Ben sadece şu merakla dedim ki "kanka yattıysan tadı nasıldı merak ettim" dedim "performansı cok kötü" dedi![]()
Şahsen ben ayak emcükletmeden marjinal olacağımıza inanmıyorum.Ulen değişik değişik boy boy konuları var 35 yaşında koca kadının ama mutsuz olan benhani biz marjinaldik ya
![]()
Yok Bibi bu hayatı renk renk led ışıklı plug takacak kadar seviyor, bıraksak ateş böceği gibi gezecek. Ben olsam birkaç tüyo alırdım ahhahahah.Mutsuz hayatınızı burda insanlarla dalga geçerek tatmin etmeniz de ayrı gülünç kendinizi koymuşsunuz başarılı bir çalışma ahahaha
Sizde '' evlenmeden olmaz '' diyin.Biliyorsunuz zamanımız değişti ve erkekler hep artık önceliği kadını sevmek,tanımak değil de cinsel olarak birşeyler yaşabilmek içn yaklaşıyorlar.Yaşamak istemeyene saygı duyulmuyor ve erkekler tarafından kız onu beğense bile eleniyor.Sizin başınıza gelen bu durumlarla ilgili nasıl tavır yaklaşım sergiliyorsunuz erkeklere yönelik merak ettiğim için konu açıyorum.Evlilik dışı cinselliğe hoş bakmıyorum kendi açımdan çünkü çabuk bağ oluşturan ve kopamayan bir yapım var yaşayacaksam kocam olsun isterim.
Birde bunun 'annem göster ama elletme dedi' versiyonu var.Sizde '' evlenmeden olmaz '' diyin.
Onlara hiç girmesin benceBirde bunun 'annem göster ama elletme dedi' versiyonu var.
Konu sahibininde ışıklı led lambası var.Geçen konuda konuşulmuştu.Bakireyim yazıyor.Aslında bunu tinder profiline yazsa insanlar da ona göre adım atar.Yok Bibi bu hayatı renk renk led ışıklı plug takacak kadar seviyor, bıraksak ateş böceği gibi gezecek. Ben olsam birkaç tüyo alırdım ahhahahah.
Yaa beni ifşa etmesene beeeYok Bibi bu hayatı renk renk led ışıklı plug takacak kadar seviyor, bıraksak ateş böceği gibi gezecek. Ben olsam birkaç tüyo alırdım ahhahahah.
Onuda ben önerdim geçen gün kızdı bana ühüüüüKonu sahibininde ışıklı led lambası var.Geçen konuda konuşulmuştu.Bakireyim yazıyor.Aslında bunu tinder profiline yazsa insanlar da ona göre adım atar.
Onuda ben önerdim geçen gün kızdı bana ühüüüü
Birde baska bir ihtimal geldi aklima.
Konulariniz ve yorumlariniz hep cinsellik uzerine. Buradaki kadinlarla cinsellik konusmaktan mi hoslaniyorsunuz? Cinsel yoneliminiz farkli olabilir mi? Surekli cinsellikle alakali konusuyorsunuz, baska konularda sizi goremiyorum
Marjinal olmadığımız için kızdı.Konu dagilinca konu sahibi gitti, halbuki gece boyunca buralarda yaziyordu gecen gun :)
Marjinal olmadığımız için kızdı.
Hemen günlüğüne yazmalısın BibimYa gene mutsuz hayatım farkedildi gideyim bari![]()
Benimki küçük değil de ayağa yer yok galiba.En marjinal bulduğum konu da bu.Benim hayal dünyamda küçükmüş, yorumlari okuyunca farkettim![]()
Benimki küçük değil de ayağa yer yok galiba.En marjinal bulduğum konu da bu.
Nasıl taşıdı hamileyken koca tüpü?Yani insan şahsi eşyalarını alır.Kocaman tüpü anlayamayacağım.Hahahahha bu gercek mi yaaa
Tüp olmus 315tl bide kocasina mi biraksaydi![]()