Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benekli bizon gibi ilk bulduğum müsait ortamda daldığım herifle evliyim. Tşklr

Konu sahibi cinsellik konuşmak istiyor. Tinderda kimseyi bulamayinca buraya sarıyor, cozdum ben olayi

Tinder de her çeşit insan var,uygulamanın amacı olmaz kişilerin amacı olur bence...Reel hayatta da aynı tarz insanlar çıkıyor sadece sosyal medya değil.
Ama sosyal medya bir sanal dünya. O insanın mimiklerini, size karşı davranış ve tutumunu görmeden konuşup yaklaşmanız çok daha sıkıntılı. Kandırma oranları yüksek oluyor. Hayatlarını sürekli orada geçirip her kıza yazıyorlar keza kızlarda bunu yapıyor. Ben sosyal medyadan hiç kimseye cevap vermem mesela. Evli erkekler ne yazık ki daha fazla yazıyor. Polisi, doktoru yazıyor arkadaşım gördüğünde '' cevap verseneeğğ '' diyor mesela bense '' beni tanımadan fotoğraflarıma yazan kaç kıza daha yazmıştır '' diyorum. Benim düşüncem sosyal medyadan biriyle tanışmanın risklerinin daha fazla olması. Hele ki tinder...

Evet işte banada garip gelen o hadi 1 tane olur 2 tane olur uçkur düşkünü diyelim hiç mi 1 tanesi bile tanışıp,ilişki yaşamak istemez? Sadece fuckbody gibi takılmak ister?
Tamamen çekimle alakalı bence. Neden biliyo musun, ben tinderdan biriyle tanıştım 6 sene önce mi ne. Harika sohbetimiz vardı eğleniyorduk öylece cinsellik falan yok. Sergilere gittik kendisiyle, gece kulubundeydik her gece dokundugunu bile hatırlamıyorum. Sonra flörte evrildik ve inanır mısın seks bile yapmadık. Benim kankam biliyordu onu ama tanıştırmadım. Sonra araya mesafe girdi derken arkadas kaldık. Halada cok severim.
Asıl bomba geliyo, kankam uzun iliskisini bitirdi ve ona tinder yüklettim bir kaç zaman sonra benim bu yukarıda anlattıgım cocukla eşleşmişler. Cocuk kankamı ve arkadasım oldugunu bilmiyor anlatmadım. Neyse kankam bana yazdı ben bunu nerden biliyorum seninki değil miydi dedi. Bende yardır biz flört etmiyoruz keyfine bak dedim. Bunlar konuşmuşlar buluşmuşlar çocuk bu salak arkadasıma demis ki "bu gece benimle yatar mısın ciddi iliskilerin adamı degilim ben"
Sonra kankam geldi bana kızım bu sana böyle değildi noldu yani diyecegim o ki tamamen cekim.

Konu sahibi cinsellik konuşmak istiyor. Tinderda kimseyi bulamayinca buraya sarıyor, cozdum ben olayi
Aslında evlilik sitelerine üye olup daha muhafazakar bir erkekle tanışmasını önerdim.Erkekler bozuldu diye cevap yazmış.Son kullanma tarihi geçmiş olabilir.
Siz yorum yapın.Ben elendim.

Haydaaa ölür müsün öldürür müsün

Aslında evlilik sitelerine üye olup daha muhafazakar bir erkekle tanışmasını önerdim.Erkekler bozuldu diye cevap yazmış.Son kullanma tarihi geçmiş olabilir.
Siz yorum yapın.Ben elendim.

Orda da kadinlari dolandiriyorlar Müge ye cikmisti bikac tanesi
Cevresinden bulmasi lazim

Sonra bu manyak kız arkadasım benimle selfie koyup paylaşınca çocuk ışık hızıyla benim kız arkadasımı siliyor.. :d
Aslında güzel bi mesaj olmuş anlayana.
Ben kızın yerinde olsam kendimi tutamaz sorardım heralde ya kimi yiyosun sen ne bu ıssız adam tavırları diye

Orda da kadinlari dolandiriyorlar Müge ye cikmisti bikac tanesi
Cevresinden bulmasi lazim
Çevresindekilerde hep cinsellik istiyormuş.
Bence erkekler karşısındakinin tavırlarına göre davranıyorlar.Başka açıklaması yok.

Aslında güzel bi mesaj olmuş anlayana.
Ben kızın yerinde olsam kendimi tutamaz sorardım heralde ya kimi yiyosun sen ne bu ıssız adam tavırları diye
Çok sakin ve bilmemezlikten geldi. Bende gidip çocuga sen naptın nettin diye sorarsam kıskandıgımı onu taktıgımı düsünecekti. Ben sadece şu merakla dedim ki "kanka yattıysan tadı nasıldı merak ettim" dedim "performansı cok kötü" dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…