- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.591
- 248
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Evlenmeden önce 35 yaşındaki bir erkek cinsellik yaşamak ister bence ya. Çokta garip gelmedi bana.Fuckbody değil de evlenmeden ilişki diyorlar
6 yıldır evliyim, piyasa aşırı aşırı değişmiş olamaz. Sen yanlis yerde arıyorsundur. Tinder ne yaEn azından kullanıp sürekli arayış içine sokmayacak birini yani evlisiniz sanırım piyasadan haberiniz yok
Ben elendim.6 yıldır evliyim, piyasa aşırı aşırı değişmiş olamaz. Sen yanlis yerde arıyorsundur. Tinder ne ya
Neden cinsellik gibi çok önemli bir konuda işi şansa bıraksın ki? Belki ten uyumu yok, belki berbat sevişiyorsunuz, belki beklentileriniz uymuyor? Cinsellik yaşanmadan nereden bilsin adam da neye göre evlensin? İyi bir cinsel hayat yoksa, iyi bir evliliğin mümkünatı yok. Kumar resmen.Fuckbody değil de evlenmeden ilişki diyorlar
Zamanında piyasadan çekilmişizBen elendim.Piyasayı bilmiyorum.
Siz cinsellik istemeyen beyaz atlı prens mi arıyorsunuz?
Ona gerek yok gayet güzel ve alımlıyım ondan belki seks istiyorlar
Konu sahibi çok güzel ve alımlıymış.Reel de ve sosyal medyada herkes cinsellik için yaklaşıyormuş.Heralde 2 konuşup elleşmeden evlenmek istiyor.Mesajlarla cinsellik konussun ama yanyana gelince elleşmesin. Oyle anladim ben
Yani ben konu sahibinide anlıyorum dini ya da kültürel tabuları olabilir eğer böyle bir durum varsa bence ilişki bulma kanalınızı ve yönteminizi değiştirmelisiniz ve daha muhafazakar beylere yönelmelisiniz.
Ben aslında konu sahibinin eski bir konusunu hatırlıyorum daha önce görüştüğü bir erkekle evine giderek bazı yakınlaşmalar yaşamıştı sanırım ama belki fikri değişmiştir diye öyle demiştim. O zaman ne istediğini kendiside bilmiyor tam olarak.Yok yaa. Arzulanmayi seviyorsun dedim kabul etti ama zina yapmam diyor
Biz elendik.Piyasayı bilmiyoruz.Ay ne ayak fetişiymiş arkadaş sanarsın dünyanın en sapıkça şeyi fetiş işte sen erkeğin boynundan hoşlaniyorsundur o kadının ayaklarından hiç mi denk gelmediniz kardeşim ya anlata anlata bitiremedi
Konu sahibi senin derdin ne sex üzerine olan bir uygulamadan ne bekliyorsun neymiş erkekler sex istiyormuş evet istiyor şaşırırsın ama kadınlarda istiyor git görücü usulu birini bul rahat et sıktın.
Evet ya. Hani bir şeyi ne kadar istersen o kadar olmazmış ya o hesap. Konu sahibi bi salsa aradığı şeyi bulacak bence ama evrene yolladığı mesajdan mıdır nedir bulamıyor.Konu sahibi tüm konularınız da bir erkek var.Yani gerçekten bu hayatta başka sorununuz yok mu?
Bu pis ayak fetişiymiş. Kir çöp ne varsa parmak aralarını yalayıp yutuyormuş.Ay ne ayak fetişiymiş arkadaş sanarsın dünyanın en sapıkça şeyi fetiş işte sen erkeğin boynundan hoşlaniyorsundur o kadının ayaklarından hiç mi denk gelmediniz kardeşim ya anlata anlata bitiremedi
Konu sahibi senin derdin ne sex üzerine olan bir uygulamadan ne bekliyorsun neymiş erkekler sex istiyormuş evet istiyor şaşırırsın ama kadınlarda istiyor git görücü usulu birini bul rahat et sıktın.
Benim karşıma çıkanların çoğu şu an hala arkadasım. Biriylede ilişki yaşadım onunlada cinselliği 8 ay sonra falan konuştuk sonra çürük çıktı bitti. Ama dedigim gibi karsıma cıkanlar benekli bizon gibi cinsellik, seks vs vs dalmadılar. Problem bence konu sahibi.Bir tane Allah'ın kulu bile mi ilişki yaşamak istemez,hepsi fuckbody gibi takılmak ister? Bilemiyorum çok garip. Ya gerçekten evrenin tüm uçkur düşkünü adamları size denk geliyor ya da sizde bir sorun var.
Evet işte banada garip gelen o hadi 1 tane olur 2 tane olur uçkur düşkünü diyelim hiç mi 1 tanesi bile tanışıp,ilişki yaşamak istemez? Sadece fuckbody gibi takılmak ister?Benim karşıma çıkanların çoğu şu an hala arkadasım. Biriylede ilişki yaşadım onunlada cinselliği 8 ay sonra falan konuştuk sonra çürük çıktı bitti. Ama dedigim gibi karsıma cıkanlar benekli bizon gibi cinsellik, seks vs vs dalmadılar. Problem bence konu sahibi.
Konu sahibi çok güzel ve alımlıymış.Reel de ve sosyal medyada herkes cinsellik için yaklaşıyormuş.Heralde 2 konuşup elleşmeden evlenmek istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?