Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde baska bir ihtimal geldi aklima.
Konulariniz ve yorumlariniz hep cinsellik uzerine. Buradaki kadinlarla cinsellik konusmaktan mi hoslaniyorsunuz? Cinsel yoneliminiz farkli olabilir mi? Surekli cinsellikle alakali konusuyorsunuz, baska konularda sizi goremiyorum

Dert edindim çünkü

Nasip kısmet yani ben çok sorguladım takılmıyorum o onların sorunları cinselliği anlatması da onların sorunu

Çok sığ bir düşünce ya orda bulunmadınız bilmiyorsunuz çok yönlü arayış var orda
Ne arayışı? İlâhi bir arayış olacak hâli yok, seks partneri arayışı var orada. Flört bulmak için uygulama kullanacak bir kadın değilim zaten. Niçin bulunayım ki Tinder’da, kullanım amacı belli zaten. Ben görmediğim, aynı ortamda direkt olarak bulunup tanışmadığım adamlarla muhatap olmam. Bana kimse mesaj bile atamıyor sosyal medyalarımdan; çünkü dışarıya kapattım. Size de tavsiye ederim, reele dönün; belki en azından normal tipler bulursunuz.

Son düzenleme:
Ya o erkeklerin amacı zaten kızlar eskisi gibi yok uygulamayı da batırdı erkekler hep erkek kaynıyor ahahhaha

Sizin yaş aralığınızda bir erkeğin cinsellik odaklı olması normal bence ya. 35 yaşında bir erkeğin liseli aşıklar gibi sadece el ele tutuşup arada bir öpüşmekle yetineceğini sanmıyorum. Kaldıki liseliler bile neler yapıyor artık.

Ve bence ilişki arama şekliniz yanlış. Sosyal medyadan olan tanışmalar genelde seks odaklı oluyor çünkü.

Hepsi ordan çıkanlar değil reel hayatta da cinsellik peşinde adamlar gördüm
Ne peşinde olacak adam ya? Kırk yaşındaki adamlardan ne bekliyorsunuz? Cinsellik ne öcü mü? Tabii ki sevdiği seviştiği tutkulu bir ilişki isteyecek.

Sanırım tinder bi bizim memlekette başka arayışlar için kullanıyor ya. Elin gavuru bildiğin çatır çatır sevişmek için kullanıyor o uygulamayı
Onlyfans’ta tesettürlü namazında niyazında olan bir zevce aramak kadar absürt bir durum zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…