- 15 Şubat 2015
- 13.350
- 47.080
- 798
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Siz ne buldunuz bu kadar zamandır?Eski konularınız belli.Çok sığ bir düşünce ya orda bulunmadınız bilmiyorsunuz çok yönlü arayış var orda
Küçükken ayak travması geçirmiş olabilir konu sahibi.Ben hiç o işlerden anlamam.Ama hani karşı tarafla ilgili en ufak bir kırıntı olsa içinde rahatsız eden en iyisi uzak durmak aslında.
Birde baska bir ihtimal geldi aklima.
Konulariniz ve yorumlariniz hep cinsellik uzerine. Buradaki kadinlarla cinsellik konusmaktan mi hoslaniyorsunuz? Cinsel yoneliminiz farkli olabilir mi? Surekli cinsellikle alakali konusuyorsunuz, baska konularda sizi goremiyorum
İyi de tinderdan nasıl bir şey bekliyordunuzEvlenebilir
Adamlar kullanıp atma peşinde yani anlaşılmıyor sanırım onu diyorum
Siz de haklısınız.Nasip
Ayak fetişine denk gelmek isteyen çok kadın var
Bana hiç böylesi gelmiyor. Tek türk de değil valla çeşit çeşit ortadogulusundan avrupalisina, rusuna bir sürü flörtüm oldu hiç cinsellik odaklı yaklaşan, "ya yat, ya terket" diyen , beni rahatsız edecek yakınlaşmalar içine girme çabasında olan bir Allah'ın kuluyla bile tanismadim.
Bence sizde bir sorun var. Hep aynı iğrenç insanları çekiyorsunuz. Geçen de demiştiniz bir konuda 'hangi erkeği tanıdıysam yaşadıkları pis cinsel tecrübeleri anlatıyorlar' diye. Buna da mesela hiç tanık olmadım. Olana da çok tanık olmadım.
Yani ya dünyada tüm sapik şerefsizler sizin etrafinizda toplanmış ya da siz oyle bir enerji yayiyorsunuz ki sadece bu erkekleri çekiyorsunuz. Eğer ikinci seçeneğin doğru olduğunu düşünüyorsanız psikolojide şema/kader motifi konularini araştırabilirsiniz. Belki de bununla alakli bir durumdur
Dert edindim çünkü
İyi de tinderdan nasıl bir şey bekliyordunuz
Ayak fetişizminden ya da kendi hemcinslerinden hoslanip burda piyasayi kokluyor gibisiniz
Siz ne buldunuz bu kadar zamandır?Eski konularınız belli.
Kız o da bisi mi ben tanısıp cöl maymunun yüzünden az kalsın evleniyodum. Sonra çürük çıktı.Ben ordan çok kişiyle görüşmedim yani zaten 2 sadece
Ne arayışı? İlâhi bir arayış olacak hâli yok, seks partneri arayışı var orada. Flört bulmak için uygulama kullanacak bir kadın değilim zaten. Niçin bulunayım ki Tinder’da, kullanım amacı belli zaten. Ben görmediğim, aynı ortamda direkt olarak bulunup tanışmadığım adamlarla muhatap olmam. Bana kimse mesaj bile atamıyor sosyal medyalarımdan; çünkü dışarıya kapattım. Size de tavsiye ederim, reele dönün; belki en azından normal tipler bulursunuz.Çok sığ bir düşünce ya orda bulunmadınız bilmiyorsunuz çok yönlü arayış var orda
Ne arayışı? İlâhi bir arayış olacak hâli yok, seks partneri arayışı var orada. Flört bulmak için uygulama kullanacak bir kadın değilim zaten. Niçin bulunayım ki Tinder’da, kullanım amacı belli zaten. Ben görmediğim, aynı ortamda direkt olarak bulunup tanışmadığın adamlarla muhatap olmam. Bana kimse mesaj bile atamıyor sosyal medyalarımdan; çünkü dışarıya kapattım. Size de tavsiye ederim, reele dönün; belki en azından normal tipler bulursunuz.
Ne peşinde olacak adam ya? Kırk yaşındaki adamlardan ne bekliyorsunuz? Cinsellik ne öcü mü? Tabii ki sevdiği seviştiği tutkulu bir ilişki isteyecek.Hepsi ordan çıkanlar değil reel hayatta da cinsellik peşinde adamlar gördüm
Sanırım tinder bi bizim memlekette başka arayışlar için kullanıyor ya. Elin gavuru bildiğin çatır çatır sevişmek için kullanıyor o uygulamayıÇok sığ bir düşünce ya orda bulunmadınız bilmiyorsunuz çok yönlü arayış var orda
Burada ayak bulmak için kullanıyor erkeklerSanırım tinder bi bizim memlekette başka arayışlar için kullanıyor ya. Elin gavuru bildiğin çatır çatır sevişmek için kullanıyor o uygulamayı
Ne peşinde olacak adam ya? Kırk yaşındaki adamlardan ne bekliyorsunuz? Cinsellik ne öcü mü? Tabii ki sevdiği seviştiği tutkulu bir ilişki isteyecek.
Onlyfans’ta tesettürlü namazında niyazında olan bir zevce aramak kadar absürt bir durum zaten.Sanırım tinder bi bizim memlekette başka arayışlar için kullanıyor ya. Elin gavuru bildiğin çatır çatır sevişmek için kullanıyor o uygulamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?