Hep cinsellik amaçlı yaklaşan erkekler...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bakış açısı çok çirkin niye 35 bir kadının en güzel çağı kadın kadına bunu yapmamalı ya ve niye
tanımadığım bilmediğim adamla en özel bedenimi paylaşayım bu hayatta en değerli giysi olan bedenimiz yani
Ooo yaş 35 ise zor bulur hakikaten. İstediği muhafazakar tipte adamların ne işi olur zaten Tinderda?

18 yasındayken benimle yaşıt bir sevgilim daha sevgili olali 1 hafta olmuştu birliktelik istedi üstelik ben korunurum hamile kalmazsın dedi ben kabul etmeyince ayrıldı benden iyi dedim yol orada güle güle..Iyi ki o yaşta bir cahillik etmemisim hos istesem de edemezmişim vajinismusmuşum

Yani bilemiyorum dini hassasiyeti olmayan insanlar arasinda cinsellik bana nornal geliyor
Bu kismi açayım, yanlis anlasilmasin. 2 tarafinda hassasiyeti varsa tamam normal, evlenene kadar beklesinler saygi duyarim. Boyle bir hassasiyeti yoksa cinsellik bana nornal geliyor. Tabi her onune gelenle yapılmaması lazim

İşte niye herkesle tensel temasa geçeyim o saçma ya
Öyle yapın demiyorum zaten ama çoğunluk bu şekilde demek istedim, yoksa haklısınız önünüze gelenle birşey yaşamak zorunda değilsiniz. Ben de tanıştığım birkaç kişiden uzak durdum ama paçalarından akıyordu sadece cinsellik amaçlı olduğu. Ama eşim de öyle bir tavır yoktu, benden gerçekten hoşlandığını hissettim, öyle kaşar bir erkek değildi tabiri caizse, anlaşılıyordu. Enerji meselesi ve şans elbette. Gönlünüze göre olsun

Kimse okeye dördüncü bulmak, batak atmak, derbi maçı izlemek için Tinder açmıyor. Cinsellik iki kişilik karşılıklı haz alınarak yapılan bir eylemdir, erkeğe hizmet ne alâka?

Bende öyle düşünüyorum ve bununla da yatayım geçeyim kafasındalar

İnşallah çok mutlu hayatım var çok şükür ama insan yalnız kalmakta istemiyor.Mutluluklar

Çok sığ bir düşünce ya orda bulunmadınız bilmiyorsunuz çok yönlü arayış var orda
Kimse okeye dördüncü bulmak, batak atmak, derbi maçı izlemek için Tinder açmıyor. Cinsellik iki kişilik karşılıklı haz alınarak yapılan bir eylemdir, erkeğe hizmet ne alâka?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…